profi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 δεν θυμάμαι πως ακριβώς το λέει,μάλλον αυτό θα είναι! οκ κ για το gpu memtest αλλά είναι κ ένα άλλο για τις μνήμες σου που τρέχει από cd ....το καίς κ κάνεις boot από αυτό!
strat0si Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 δεν θυμάμαι πως ακριβώς το λέει,μάλλον αυτό θα είναι!οκ κ για το gpu memtest αλλά είναι κ ένα άλλο για τις μνήμες σου που τρέχει από cd ....το καίς κ κάνεις boot από αυτό! α για να μην ξεχνιομαστε εφαγα και ενα shutdown μολις τωρα με μονο ανοικτο τον mozila και χωρις καμοια θερμοκρασια ανεβασμενη οκ θα δoκιμασω και το power supply (occt) απο software τα τελαυταια που εβαλα ηταν (mediamonkey itune splash payer medal of honor )ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!
strat0si Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 το OCCT μου εδειξε αυτο too hot εγω να δεις !!!!!!!!!!!
strat0si Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι αυτή η σωστή καρτέλα. ποια ειναι ρε παιδια τα εχω παιξει !!!!!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 16:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:11 ---------- παιδες παω να παρω το παιδι απο το σχολιο και ερχομαι σε 10 λεπτα
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Κατ' αρχάς, χαλάρωσε Κατά δεύτερον, αν θες να δούμε θερμοκρασίες, βρες τις καρτέλες με CPU1 Temperature κ.λπ..
strat0si Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Κατ' αρχάς, χαλάρωσε [ATTACH][/ATTACH] Κατά δεύτερον, αν θες να δούμε θερμοκρασίες, βρες τις καρτέλες με CPU1 Temperature κ.λπ.. λοιπον εχουμε και λεμε [ATTACH][ATTACH]36842[/ATTACH][/ATTACH][ATTACH]36843[/ATTACH][ATTACH]36844[/ATTACH][ATTACH]36845[/ATTACH]
strat0si Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 λοιπον εχουμε και λεμε [ATTACH][ATTACH]36842[/ATTACH][/ATTACH][ATTACH]36843[/ATTACH][ATTACH]36844[/ATTACH][ATTACH]36845[/ATTACH] ATTACH]36847[/ATTACH] η δευτερη
LouCi4er Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Φιλε καλα εισαι απο θερμοκρασιες,και απο cpu και απο γραφικων.Εμενα η ASRock με το που την ειχα αγορασει στεινω το μηχανημα format και τα λοιπα και με το που εμπαινα internet εκανε shut down to pc.Ουτε μπλε οθονη ουτε τιποτα.Απλα εσβηνε.Μετα το bios update Που εκανα στη μητρικη δεν μου το ξαναεκανε.Καλο ειναι να κανεις ενα bios update,τσαμπα ειναι και ευκολο.Δεν ξερω α παιζει και με σενα το ιδιο παντως δοκιμασε,δεν χανεις τπτ.Αυτο που ψιλοσκεφτομαι ειναι οτι 2 φορες που εκανα update στην ASRock και τις 2 φορες πηγε αριστα η διαδικασια.2 φορες εκανα και σε μια ASUS,και τις 2 φορες μετα που σου ζηταει restart κολλησε και δεν εκανε boot.Μακαρι να ειναι συμπτωση αλλα τις ASUS τις ψιλο φοβαμαι.
strat0si Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Φιλε καλα εισαι απο θερμοκρασιες,και απο cpu και απο γραφικων.Εμενα η ASRock με το που την ειχα αγορασει στεινω το μηχανημα format και τα λοιπα και με το που εμπαινα internet εκανε shut down to pc.Ουτε μπλε οθονη ουτε τιποτα.Απλα εσβηνε.Μετα το bios update Που εκανα στη μητρικη δεν μου το ξαναεκανε.Καλο ειναι να κανεις ενα bios update,τσαμπα ειναι και ευκολο.Δεν ξερω α παιζει και με σενα το ιδιο παντως δοκιμασε,δεν χανεις τπτ.Αυτο που ψιλοσκεφτομαι ειναι οτι 2 φορες που εκανα update στην ASRock και τις 2 φορες πηγε αριστα η διαδικασια.2 φορες εκανα και σε μια ASUS,και τις 2 φορες μετα που σου ζηταει restart κολλησε και δεν εκανε boot.Μακαρι να ειναι συμπτωση αλλα τις ASUS τις ψιλο φοβαμαι. αυτο φοβαμαι και εγω και σημ δεν εχω ξανακανει θα ειναι η πρωτη φορα και ακουσα οτι μεσω windows ειναι επιφοβο !!!!! ---------- Προσθήκη στις 20:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:36 ---------- Κατ' αρχάς, χαλάρωσε Κατά δεύτερον, αν θες να δούμε θερμοκρασίες, βρες τις καρτέλες με CPU1 Temperature κ.λπ.. καμια βοηθεια phanispal ?
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ο ένας απ' τους τρεις πυρήνες που παρέθεσες είναι κατά 9°C πιο ζεστός από τον έναν και 14°C από τον άλλον. Με τη stock ψύκτρα είσαι είπαμε;
strat0si Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ο ένας απ' τους τρεις πυρήνες που παρέθεσες είναι κατά 9°C πιο ζεστός από τον έναν και 14°C από τον άλλον. Με τη stock ψύκτρα είσαι είπαμε; οι ψυκτρες που εχω ειναι οι ενσωματομενες της καρτας γραφικων και της cpu δεν εχω εξτρα ψυκτρα (μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα) . Υπαρχει περπτωση να φταιει το τροφοδοτικο η το πολυμπριζο που εχω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.