Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση?

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε πόσα παιχνίδια ακριβώς η 4870χ2 περνάει την 5870?? Μην τρελαθούμε..Πάρτην με κλειστά μάτια την 5870 αν στην δώσουν και μην ακούω βλακείες ότι η 4870χ2 είναι πιό δυνατή από την 5870:S:S

+1

Δεν είναι crossfire είναι η υλοποιήση των 2 πυρήνων σε ένα pcb ....

crossfire είναι...

Απο τεχινικο πας σε προισταμενο, και αν δε βγαλεις ακρη με τον προισταμενο mail στα κεντρικα. Ολα αυτα αν πεσεις σε κακη περιπτωση εξυπηρετησης που στο απευχομαι.

γενικά συμφωνώ με αυτά που έγραψες αλλά αυτό δεν ισχύει και τόσο..με το mail στα κεντρικά το πολύ πολύ θα του βρούν μια ίδια 4870x2. Γενικά η νοοτροπία του πλαισίου είναι να "κοροιδεύει" τον πελάτη όταν μπορεί, για το κέρδος. και αυτό σίγουρα έρχεται απο πάνω, δεν νομίζω ένας υπάλληλος να μην θέλει να δεί έναν ευχαριστημένο πελάτη σε καμία δουλειά. Ενα καιρό για ίδιο θέμα έπαιρνα στα κεντρικά για να κάνω παράπονα για τον διευθυντή ενός πλαισίου και με συνέδεαν... με τον διευθυντή.. !! :lol: :lol:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην δεχτεις καρτα χαμηλοτερων επιδοσεων απο την 4870χ2.Δεν ξερω αν η 5870 ειναι καλυτερη σε επιδοσεις αλλα εσυ να πας κ να πεις οτι παιζεις παιχνιδια που χρησιμοποιουν κ τους 2 πυρηνες της 4870χ2.Οποτε αν ειναι καλυτερη απο την μονη 5870 να ΜΗΝ δεχτεις.Απαιτησε ιδια η καλυτερης χρηστικης αξιας καρτα.Κυνηγησε το το θεμα γιατι αν το αφησεις ετσι αστα να πανε....Αυτα τα λεω χωρις να ξερω ακριβως τις επιδοσεις των 2 καρτων με επιφυλαξη.

Δημοσ.

Δεν το καταλαβα αυτο... θα εφαρμοστει οτι λεει ο νομος! Φυσικα.

Πως ομως εισαι σιγουρος οτι ισχυει η τιμη της αποδειξης? Υπαρχει καπου γραμμενο? γιατι εχω ακουσει και αντιθετες αποψεις.

Δημοσ.
Δεν είναι crossfire είναι η υλοποιήση των 2 πυρήνων σε ένα pcb ....

Ψεματα..τερματισα και μια φορα το BADCOMPANY2 και έπαιξα 10 games Pro Evolution Soccer 2011 :)

Η διαδικασία είναι αποστολή κάρτας και περιμενω τι? να μου πουνε για αντικατάσταση ? πιστωτικό? πόσο περίπου διαρκεί η διαδικασια απο την μεχρι τωρα εμπειρία σας γιατί ειναι το main pc μου ... και υπάρχει και το σύνδρομο της στέρησης !:P

Το αν είναι στο ίδιο PCB ή όχι απ' όσο γνωρίζω δεν έχει σημασία για το αν είναι CF/SLI ή όχι η κάρτα. Γενικότερα όμως οι διπλές κάρτες γραφικών της ATi, δεν είναι CF. Απλά είναι όπως λες υλοποίηση δύο πυρήνων που συνδέονται με το PLX.

Μίλησα λίγο με κάποιον απο service τον ρώτησα τι δίνεται σε περίπτωση αντικατάστασης και μου ειπε 5870 και ψιλοξενέρωσα να σας πω την αλήθεια...

Πέρα της κατανάλωσης και του θορύβου δηλαδή ...χειρότερη κάρτα (δεν χρησιμοποιώ eyefinity)

Όχι μόνο χειρότερη δεν είναι, αλλά το ακριβώς αντίθετο.

Συγκεκριμένα:

Crysis Warhead

Far Cry 2

Anoo 1404

Σε περιπτώσεις που είναι πιο γρήγορη η 4870χ2, η διαφορά στα Frames είναι μικρή.

Τα Frames της Single GPU είναι πολύ ομαλότερη από μίας Dual.

Κανονικά ισχύει η τιμή που αναγράφεται στην απόδειξη.

Το τι εφαρμόζεται όμως είναι άλλη υπόθεση.

Αν έχουν άλλη 4870x2 να του δώσουν, τότε θα πάρει άλλη 4870x2.

Αν όχι, τότε θα λάβει πιστωτικό στη τιμή αγοράς της κάρτας.

Τα παραπάνω είναι αυτά που πρέπει να απαιτούμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Αν έχουν άλλη 4870x2 να του δώσουν, τότε θα πάρει άλλη 4870x2.

Αν όχι, τότε θα λάβει πιστωτικό στη τιμή αγοράς της κάρτας.

Τα παραπάνω είναι αυτά που πρέπει να απαιτούμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στη τιμη που εκανε τοτε που την αγορασες ή στη τιμη που κανει σημερα?

Δημοσ.

Στη τιμή που γράφει η απόδειξή φυσικά, δηλαδή στη τιμή που την αγόρασες.

Κακά τα ψέματα, αλλά αν θέλουν να βρουν 4870x2 θα το κάνουν.

Εγώ για παράδειγμα αν ήθελα μία GTX480 ή μία 5970 όταν έκανα RMA την GTX295, πιστεύω ότι θα έψαχναν και θα μου έφερναν μία ωραιότητα GTX295 και πάλι. Απλά δεν ήθελα κάποια άλλη κάρτα εκτός της 5870.

Δημοσ.
Στη τιμή που γράφει η απόδειξή φυσικά, δηλαδή στη τιμή που την αγόρασες.

Επειδη οπως ισως ξερεις, ολα τα μαγαζια σου δινουν στη τρεχουσα τιμη, μηπως υπαρχει καπου γραμμενο αυτο που λες? Καπου δηλαδη που να αποδεικνυεται?

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα, αλλά αν θέλουν να βρουν 4870x2 θα το κάνουν.

επειδή το έχω ζήσει το σκηνικό, τον Δεκέμβριο που μας πέρασε κατάφεραν και μου βρήκαν μια 8800 ultra... που την είχα αγοράσει 650 ευρώ το 2007.. (για οτι μπορούμε να κόψουμε πιστωτικό δεν γνώριζα να σας πώ την αλήθεια τότε).. οπότε ισχύει αυτό που λές 100% .. απλά εγώ έκανα οτι δεν είδα το email και πήγα σε άλλο πλαίσιο και πήρα μια gtx 285 :lol:

δυστυχώς τα έφτυσε και αυτή μέσα σε ένα μήνα.. :-(

Δημοσ.
Επειδη οπως ισως ξερεις, ολα τα μαγαζια σου δινουν στη τρεχουσα τιμη, μηπως υπαρχει καπου γραμμενο αυτο που λες? Καπου δηλαδη που να αποδεικνυεται?

Και να το αποδείξεις με έγγραφα, νομίζεις ότι δε θα βρουν παραθυράκια να πηδήξουν σαν τον Λούκυ Λουκ;

Δημοσ.

Με το παραπάνω σκεπτικό, το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να αυτοκτονήσει.

Τουλάχιστον προσπαθείς, είναι δικαίωμά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...