LuNaTiC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Πόσα χρόνια εγγύησης έχουν περίπου οι κάρτες γραφικών? Συγκεκριμένα ρωτάω για μία Sapphire 4870X2 SVGA (PCI- Express, DDR5, 2GB) αγορασμένη απο το *λαίσιο Την έχω αγοράσει 31/1/2009 και χτές παρατήρησα ότι ενώ είμαι IDLE στο Starcraft2 και ενώ είμαι στο profile μου αρχίζει και Pixelιάζει κάτι κοκκινάδια σε μερικά σημεία Επίσης μάλλον είναι αυτή το πρόβλημα που δεν ανοίγει το μονιτόρ μου με την μία αλλά πρέπει να πατήσω το κουμπί του ρεστάρτ πολλές φορές Τι μου προτείνετε να κάνω? Υγ... Το τεστ για τα default clock μου κολλαει το προγραμμα και δεν το τρεχει καν ενω μετα απο λιγο γυρναει στο desktop και μου γραφει στο Catalyst FAILED... Δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ overclock έτρεχε πάντα σε stock και με χρήση WOW/Starcraft2 αποκλειστικά
Beastakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Aλλες εταιρειες εχουν 2 χρονια εγγυηση, αλλες 3. Η saphire σε γενικες γραμμες εχει 2 σε οσα μοντελα της εχω δει. Αρα εχεις ακομα εγγυηση, αλλα οχι για πολυ, οποτε τρεξτο το θεμα. Τα artifacts που λες ειναι θεμα καρτας γραφικων. Εκτος αν μιλας για microsluttering επειδη εχεις crossfire. Αυτο ειναι γνωστο issue σε ολα τα crossfire/sli.
LouCi4er Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Πόσα χρόνια εγγύησης έχουν περίπου οι κάρτες γραφικών?Συγκεκριμένα ρωτάω για μία Sapphire 4870X2 SVGA (PCI- Express, DDR5, 2GB) αγορασμένη απο το *λαίσιο Την έχω αγοράσει 31/1/2009 και χτές παρατήρησα ότι ενώ είμαι IDLE στο Starcraft2 και ενώ είμαι στο profile μου αρχίζει και Pixelιάζει κάτι κοκκινάδια σε μερικά σημεία Επίσης μάλλον είναι αυτή το πρόβλημα που δεν ανοίγει το μονιτόρ μου με την μία αλλά πρέπει να πατήσω το κουμπί του ρεστάρτ πολλές φορές Τι μου προτείνετε να κάνω? Υγ... Το τεστ για τα default clock μου κολλαει το προγραμμα και δεν το τρεχει καν ενω μετα απο λιγο γυρναει στο desktop και μου γραφει στο Catalyst FAILED... Δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ overclock έτρεχε πάντα σε stock και με χρήση WOW/Starcraft2 αποκλειστικά Γι' αυτο χαλασε.Επειδη δεν επαιζες κανα βαρυ παιχνιδι.WOW/Starcraft με την 4870χ2? Περα απο την πλακα κατα 99% 2 χρονια εγγυηση εχει.Τρεξε να την αλλαξεις λοιπον. Ποιον driver εχεις?Δοκιμασες και με καμια αλλη εκδοση drivers?
LuNaTiC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι crossfire είναι η υλοποιήση των 2 πυρήνων σε ένα pcb .... Ψεματα..τερματισα και μια φορα το BADCOMPANY2 και έπαιξα 10 games Pro Evolution Soccer 2011 Η διαδικασία είναι αποστολή κάρτας και περιμενω τι? να μου πουνε για αντικατάσταση ? πιστωτικό? πόσο περίπου διαρκεί η διαδικασια απο την μεχρι τωρα εμπειρία σας γιατί ειναι το main pc μου ... και υπάρχει και το σύνδρομο της στέρησης !
Beastakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικα οσες φορες χρειαστηκα aftersales πλαισιου την ιδια μερα ειχα εξυπηρετηθει (πηγαινα εγω ο ιδιος με το προβληματικο εξαρτημα). Αλλα αυτο ειναι αναλογα την περιπτωση που θα πεσεις. Τωρα αυτοι ειτε θα σου προτεινουν αντικατασταση με πιο καινουριο μοντελο γιατι δε θα εχουνε λογικα την ιδια, ειτε θα σου δωσουν πιστωτικο. Τωρα τι μοντελο θα σου προτεινουν ή τι πιστωτικο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αλλα σε καμια περιπτωση μην δεχθεις αλλαγη με κατι κατωτερο απο αυτο που εχεις. Με λιγο κυνηγι στρωνουν. Απο τεχινικο πας σε προισταμενο, και αν δε βγαλεις ακρη με τον προισταμενο mail στα κεντρικα. Ολα αυτα αν πεσεις σε κακη περιπτωση εξυπηρετησης που στο απευχομαι.
LuNaTiC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μίλησα λίγο με κάποιον απο service τον ρώτησα τι δίνεται σε περίπτωση αντικατάστασης και μου ειπε 5870 και ψιλοξενέρωσα να σας πω την αλήθεια... Πέρα της κατανάλωσης και του θορύβου δηλαδή ...χειρότερη κάρτα (δεν χρησιμοποιώ eyefinity)
rafail1994 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μίλησα λίγο με κάποιον απο service τον ρώτησα τι δίνεται σε περίπτωση αντικατάστασης και μου ειπε 5870 και ψιλοξενέρωσα να σας πω την αλήθεια... Πέρα της κατανάλωσης και του θορύβου δηλαδή ...χειρότερη κάρτα (δεν χρησιμοποιώ eyefinity) Αν δεν την θέλεις παρ την και πούλα την :-)
dukas77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Kαλημερα,οντως η 4870χ2 ειναι καλυτερη σε επιδοσεις σε ορισμενα παιχνιδια που αξιοποιουν τους 2 πυρηνες της καρτας αλλα και η 5870 που σου δεινουν ειναι μια τιμια επιλογη και πιστευω οτι πρεπει να δεκτεις με κλειστα τα ματια.Καινουργια καρτα ειναι dx11 καταναλωση δεν θα εχεις προβλημα με καποιο παιχνιδι και στην τελικη πες τους να συμπληρωσεις τα χρηματα και να παρεις αν θες 5970 η gtx480.(δεν θα το εκανα για τα παιχνιδια που παιζεις και η 5870 overkill ειναι).Το θεμα ειναι να σου δωσουν τελικα την 5870 γιατι το πλαισιο εχει καταντησει μπακαλικο και μη παραξενευτεις αν σου πουνε για κανα 150ε πιστοτικο! Τρεχα!!!
LuNaTiC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν την θέλεις παρ την και πούλα την :-) Δεν παίζει το pc χωρις gpu δυστυχως...
rafail1994 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δεν παίζει το pc χωρις gpu δυστυχως... Ειρωνεια ηταν αυτό Εγώ το ειπα να την πάρεις να την πουλήσεις και να πάρεις μια που καλύπτει της ανάγκες σου
LuNaTiC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 όχι φιλε δεν ηταν ειρωνεια sorry αν το πηρες ετσι απλα το να αγορασεις gpu αυτη την περιοδο δεν ειναι οτι πιο wise μπορεις να κανεις ... Δε θελω σε καμια περιπτωση να δωσω λεφτα πριν βγουνε τα νεα θηρια Και τότε αν υπάρχει κατι εξαιρετικο θα το αγορασω αλλιως θα τσιμπησω κατι προηγουμενης γενιας σε πιο καλη τιμη Ετσι το σκεφτομαι
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Με διπύρηνη (π.χ. 5970) μην περιμένεις να στην αντικαταστήσουν, δυσκολάκι.. Τώρα η 5870 είναι όντως μια καλή επιλογή, εν μέρει όμως. Τι ποσό αναγράφεται στην απόδειξη της 4870Χ2;
LuNaTiC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Στην ονλινε παραγγελια γραφει 333ευρω φανταζομαι ειναι χωρις φπα οπότε κοντά στο 400αρι
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ε ναι, δε θυμάμαι την 4870Χ2 κάτω απ' τα 400€, είπαμε :Ρ
agelosLX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Σε πόσα παιχνίδια ακριβώς η 4870χ2 περνάει την 5870?? Μην τρελαθούμε..Πάρτην με κλειστά μάτια την 5870 αν στην δώσουν και μην ακούω βλακείες ότι η 4870χ2 είναι πιό δυνατή από την 5870:S:S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.