Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σκληρου δισκου σε laptop

-f-o-f-o13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας,

εχω το laptop toshiba g7050 και μου χαλασε ο σκληρος!πηρα εναν αλλο σκληρο τον εβαλα αλλα δεν μπορω να κανω install τα windows.μαλλον φταιει που δεν εχει μεσα τους drivers sata του pc.τι μπορω να κανω?

ps:στην εγκατασταση των windows σταματαει και μου λεει οτι δεν αναγνωριζει καποιον σκληρο ενω στο bios υπαρχει κανονικα!

Δημοσ.
για τσεκαρε μηπως ειναι σε achi mode.

γυρνα το σε ide!!!

τα xp θελουν drivers για να δουν σατα δισκο κατα την εγκατασταση!

ο "καινουριος" σκληρος εχει εγκατεστημενα τα win xp.

το θεμα ειναι πως εκει που τα φορτωνει σταματαει!τον εβαλα τον σκληρο σε desktop και τα ετρεξε κανονικα!πως θα το βαλω σε ide?

---------- Προσθήκη στις 15:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:06 ----------

win 7 αν μπορεις περνα θα στα περασει ολα αυτοματα

στα win7 δεν κανει boot απο το dvd!στα xp ομως κανει και μετα μου εμφανιζει το προβλημα με τον σκληρο!

---------- Προσθήκη στις 15:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:07 ----------

Ποιο είναι το ακριβές μοντέλο του laptop σου;

Γιατί το G7050 μου το εμφανίζει για mobile phone :Ρ

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Home.jsp?lang=en&cc=us&prodClassId=-1&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3544348

αυτο ειναι το μοντελο!οι drivers του ειναι στην εκδοση 7050!

Δημοσ.

Από που έχει εγκατεστημένα τα xp; γιατί αν περιμένεις να κάνεις εγκατάσταση στο desktop και

μετά να πάρεις το δίσκο να τον βάλεις στο laptop και όλα καλά σώθηκες. Δεν είναι λογικό να

τρέχει το cd του xp και να μην τρέχει των 7. Μήπως δεν είναι εντάξει το δισκάκι;

Όταν μιλάμε για λειτουργικά μιλάμε για πλήρεις εκδόσεις ή για κάποιο recovery cd του λάπτοπ;

ΥΣ To Toshiba έγινε HP τώρα; μάλλον μας δουλεύεις.

Δημοσ.
Από που έχει εγκατεστημένα τα xp; γιατί αν περιμένεις να κάνεις εγκατάσταση στο desktop και

μετά να πάρεις το δίσκο να τον βάλεις στο laptop και όλα καλά σώθηκες. Δεν είναι λογικό να

τρέχει το cd του xp και να μην τρέχει των 7. Μήπως δεν είναι εντάξει το δισκάκι;

Όταν μιλάμε για λειτουργικά μιλάμε για πλήρεις εκδόσεις ή για κάποιο recovery cd του λάπτοπ;

τα λειτουργικα ειναι ολα οκ!τα win7 32 bit δεν τα εκανε boot!μολις του εβαλα τα win7 64 bit και κανει boot και install κανονικα!για να δουμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...