vasilisga Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα παιδες πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα με το router μου το router ειναι το dlink G624T για να σας δωσω να καταλαβετε, ενω η συσκευη μου βρισκει κανονικα το router, βαζω τους κωδικους κτλ και μολις μου βγαζει οτι γινεται ελεγχος ταυτοτητας μου βγαζει το μηνυμα οτι αποσυνδεθηκε το λαμπακι wlan αναβει κανονικα στο router, το εχω επανεκκινησει 2-3 φορες του ξαναπερασα το τελευταιο firmware αλλα τιποτα το προβλημα προεκυψε εντελως ξαφνικα χωρις να πειραξω κατι δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει, στο πινακα ελεγχου ομως του router ειδα κατι για διαγνωστικο τεστ, το εκανα και ιδου τα αποτελεσματα http://yfrog.com/n2seeep αν μπορει καποιος να βοηθησει ευχαριστω
JohnVani18 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Πανε να τσεκαρεις τις ρυθμισεις ασφαλειας οσον αφορα τις MAC διευθυνσεις. Λογικα αυτο θα ειναι. Απενεργοποιησε το και θα εισαι οκ.
vasilisga Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 δεν εχω τσεκαρισμενη την λιστα με τις mac διευθυνσεις
vasilisga Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ενταξει παιδια, τελικα ειχε γινει μ@λακια προχθες σε καποια φαση αλλαξα το κωδικο wpa, συνδεομουν κανονικα κτλ και τωρα μολις ειδα οτι για καποιο λογο γυρισε παλι στον προηγουμενο κωδικο, για αυτο και δεν συνδεοταν σορυ
JohnVani18 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Κανενα προβλημα. Απλα σου ειπα το παραπανω γιατι (χθες κι ολας) σε μια γνωστη μου με ελευθερο δικτυο δεν την αφηνε να συνδεθει. Μπηκα με καλωδιο, το απενεργοποιησα και μετα μπορουσε να μπει.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 apla κανε save και reboot για να κρατησει τον καινουριο.και το τεστ που εκανες και σηκωσες σε εικονα ειναι ξεκαρφωτο.ειναι λογικο ναπαιρνεις failed σε καποια τεστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.