kallisto19 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 είπες ότι έχεις βάλει δύο προγράμματα να ψάχνουν, λογικά υπάρχει η επιλογή κατάργηση ή διαγραφή αυτών που εντοπίσανε... ο spy hunter κρασαρε και ο spyware doctor ειναι free και δεν αφαιρει τιποτα.καλα ο avg δε βρηκε τιποτα...εκανα καθαρισμα με το malwarebytes (χιλια ευχαριστω) και τωρα κανω ρισταρτ.επανερχομαι ---------- Προσθήκη στις 04:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:29 ---------- ΟΛΑ ΟΚ! Το αφαιρεσα με το malwarebytes νομιζω τωρα ειναι ολα ενταξει. Οσον αφορα το activehotkeys το αποσυμπιεσα και το ετρεξα πριν αφαιρεσω τον keylogger αλλα δεν εμφανισε καποιον αλλο συνδυασμο εκτος απο τα κλασσικα (system,internet,multimedia & window control).Ισως δε γνωριζω να το ψαξω και καλα αλλα θα το εχω τωρα για μελλοντικο ψαχουλεμα.Ευχαριστω παρα πολυ βρε παιδια που ασχοληθηκατε με σωσατε...να ειστε καλα!
karmen1983 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ο spy hunter κρασαρε και ο spyware doctor ειναι free και δεν αφαιρει τιποτα.καλα ο avg δε βρηκε τιποτα...εκανα καθαρισμα με το malwarebytes (χιλια ευχαριστω) και τωρα κανω ρισταρτ.επανερχομαι ---------- Προσθήκη στις 04:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:29 ---------- ΟΛΑ ΟΚ! Το αφαιρεσα με το malwarebytes νομιζω τωρα ειναι ολα ενταξει. Οσον αφορα το activehotkeys το αποσυμπιεσα και το ετρεξα πριν αφαιρεσω τον keylogger αλλα δεν εμφανισε καποιον αλλο συνδυασμο εκτος απο τα κλασσικα (system,internet,multimedia & window control).Ισως δε γνωριζω να το ψαξω και καλα αλλα θα το εχω τωρα για μελλοντικο ψαχουλεμα.Ευχαριστω παρα πολυ βρε παιδια που ασχοληθηκατε με σωσατε...να ειστε καλα! Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Σιγουρα το εχεις αφαιρεσει?Δεν ξερω τι θα κανεις ,παντως καλο θα ειναι να μαζεψεις την οικογενεια και να τους μιλησεις:-D Δεν ειναι απλα keylogger αλλα το kgb keylogger το οποιο ειναι κανονικο προγραμμα για να ανιχνευει καθε κινηση που γινετε στο pc. Τρεξε στην εκτελεση RUNKGB και δες αν βγει τιποτα[αν δεν βγει γραψε runkgb.exe].Αν και παλι τιποτα ,πατα ctrl+shift + alt +K ,αν και παλι δεν εμφανιστει τιποτα ,σημαινει οτι το αφαιρεσες.
Timour21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δεν ειναι απλα keylogger αλλα το kgb keylogger το οποιο ειναι κανονικο προγραμμα για να ανιχνευει καθε κινηση που γινετε στο pc. Τρεξε στην εκτελεση RUNKGB και δες αν βγει τιποτα[αν δεν βγει γραψε runkgb.exe].Αν και παλι τιποτα ,πατα ctrl+shift + alt +K ,αν και παλι δεν εμφανιστει τιποτα ,σημαινει οτι το αφαιρεσες. Ο συγκεκριμένος συνδιασμός πλήκτρων μπορεί να μην ισχύει, αφού σου δίνει την δυνατότητα να το αλλάξεις. Αν δεν το ανιχνεύει το malwarebytes αυτό σημαίνει οτι πράγματι έχει αφαιρεθεί.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ο συγκεκριμένος συνδιασμός πλήκτρων μπορεί να μην ισχύει, αφού σου δίνει την δυνατότητα να το αλλάξεις. Αν δεν το ανιχνεύει το malwarebytes αυτό σημαίνει οτι πράγματι έχει αφαιρεθεί. Μαζι σου για τα πληκτρα.Αλλα για το runkgb σιγουρα ισχυει.
ntaryl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα Τα συγκεκριμενα προγραματακια μπορουμε να τα παρουμε απο το Δικτυο .η ακομα και απο ενα στικακι ενος φιλου .ο οποιος το εγκατεστησε για να κανει πλακα . Μηπως εσπασες κανενος την καρδια και το εβαλε για να δει τι συνεβη ? Βεβαια ενω ειναι commercial πως και δεν το βρηκε το αντιβιοτικο σου ?Αφου λεσ οτι συνεβαιναν περιεργα πραγματα εδω και καιρο ...
kallisto19 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Σιγουρα το εχεις αφαιρεσει?Δεν ξερω τι θα κανεις ,παντως καλο θα ειναι να μαζεψεις την οικογενεια και να τους μιλησεις:-DΔεν ειναι απλα keylogger αλλα το kgb keylogger το οποιο ειναι κανονικο προγραμμα για να ανιχνευει καθε κινηση που γινετε στο pc. Τρεξε στην εκτελεση RUNKGB και δες αν βγει τιποτα[αν δεν βγει γραψε runkgb.exe].Αν και παλι τιποτα ,πατα ctrl+shift + alt +K ,αν και παλι δεν εμφανιστει τιποτα ,σημαινει οτι το αφαιρεσες. καλησπερα τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα δεν εμφανιστηκε προφανως ολα καλα! ---------- Προσθήκη στις 12:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:02 ---------- καλησπεραΤα συγκεκριμενα προγραματακια μπορουμε να τα παρουμε απο το Δικτυο .η ακομα και απο ενα στικακι ενος φιλου .ο οποιος το εγκατεστησε για να κανει πλακα . Μηπως εσπασες κανενος την καρδια και το εβαλε για να δει τι συνεβη ? Βεβαια ενω ειναι commercial πως και δεν το βρηκε το αντιβιοτικο σου ?Αφου λεσ οτι συνεβαιναν περιεργα πραγματα εδω και καιρο ... Καλησπερα και σε σενα ntaryl. Θα σου πω πως το ανακαλυψα.το πσ δεν το κλεινω σχεδον ποτε (συχνα το χω σε αδρανεια)και ρισταρτ κανω μονο σε ενημερωσεις ,τις οποιες ειχα να κανω απο το καλοκαιρι-κανα 2μηνο τωρα-οταν λοιπον εκανα ρισταρτ μου εβγαλε μνμτα οτι ο windows defender ειναι απενεργοποιημενος (ενω ο avg δεν ειχε βγαλει ποτε καποιο μνμ)...οποτε προφανως οποιος το εγκατεστησε θα απενεργοποιησε τον defender και θα εκανε λογικα και ignore αν του χε βγαλει το μνμ ο avg,ετσι δεν ειναι?αρα μαλλον γι αυτο δεν μου το εβγαλε ποτε.Οταν λοιπον εκανα το ρισταρτ και ειδα αυτα κατεβασα τα αλλα 2 αντιβαιρους οπου και ανακαλυψα τον kgb και κατι αλλα. Τωρα υποθεσεις κανω δεν εχω και τις τρελες γνωσεις για να σου πω με σιγουρια,γι αυτο και απευθυνθηκα και εδω οπου μεσα σε λιγη ωρα με ειχατε βοηθησει. Η απορια μου η μεγαλη ομως ειναι μηπως εχει γινει και μεσω νετ.Δηλ να μου στειλει καποιος ενα λινκ να το πατησω εγω και ολα αυτα να γινουν χωρις να ειναι καποιος στο πσ μου και μετα να τα βλεπει και με καποιον τροπο απομακρυσμενα.Γιατι ρε παιδια το αγορι μου και ενας αντε δυο πολυ καλοι φιλοι το χρησιμοποιουν,που για ολους ειμαι σιγουρη πως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το εχουν κανει...φφφ.Γινεται αυτο?
isay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ... Η απορια μου η μεγαλη ομως ειναι μηπως εχει γινει και μεσω νετ.Δηλ να μου στειλει καποιος ενα λινκ να το πατησω εγω και ολα αυτα να γινουν χωρις να ειναι καποιος στο πσ μου και μετα να τα βλεπει και με καποιον τροπο απομακρυσμενα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΔΕΝ μπορεί να εγκατασταθεί με Link απο το internet. Χρειάζεται φυσική παρουσία ή χρήση απομακρυσμένης διαχείρησης (π.χ. teamviewer). ...Γιατι ρε παιδια το αγορι μου και ενας αντε δυο πολυ καλοι φιλοι το χρησιμοποιουν,που για ολους ειμαι σιγουρη πως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το εχουν κανει...φφφ.Γινεται αυτο? Το ποιος το έχει κάνει, θα το σκεφτείς και θα το βρεις εσύ. Το σίγουρο ειναι οτι κάποιο που χρησιμοποιήσε τον υπολογιστή σου, φύτεψε και το «δωράκι». Τώρα που εχει καθαριστεί, θα έχουν σβηστεί και τα στοιχεία, αλλά αν έβρισκες το hotkey τότε ισως να μπορούσες να βρεις και κάποιο στοιχείο του «πονηρού» (π.χ. κάποιο email)
kallisto19 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΔΕΝ μπορεί να εγκατασταθεί με Link απο το internet. Χρειάζεται φυσική παρουσία ή χρήση απομακρυσμένης διαχείρησης (π.χ. teamviewer). Ναι το teamviewer το γνωριζω το εχουμε στη δουλεια μου,οποτε για να συνδεθουμε πρεπει να εχω γραψει και κωδικο πραγμα που δεν εχει γινει ποτε.Ουτε καποιο παρομοιο προγραμμα που λογικα παλι δικη μου συγκαταθεση θα ηθελε...τελος παντων σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις με βοηθησατε παρα πολυ!
ntaryl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα Κατεβασα το συγκεκριμενο προγραματακι και απλα το επεξεργαστηκα λιγακι. συγκεκριμενα το εκανα extract με το Universal Extractor... Παρακατω σου επισυναπτω τα Screenshots απο το προγραμμα. Απο οτι παρατηρησα το συγκκεριμενο προγραματακι χρησιμοποιει καποιο (Settings.bin) στο οποιο αποθηκευει τα δεδομενα των ρυθμισεων που εχει κανει ο χρηστης(hot-key etc). Θα σου προτεινα λοιπον το Εξης(λιγο μπακαλιστικο) Εγκαθιστας το everything Και αρχισε να ψαχνεις για τα συγκεκριμενα αρχεια .Στο φακελο μεσα υπαρχει και 2 αρχεια visual basic script loguninstall.vbs > dim objShell set objShell = CreateObject("Shell.Application") objShell.ShellExecute "MpkNetInstall.exe", "/NORESTART /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NETUNINSTALL", "", "open", 0 set objShell = nothing logstart.vbs > dim objShell set objShell = CreateObject("Shell.Application") objShell.ShellExecute "MpkNetInstall.exe", "/VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /NET", "", "open", 0 set objShell = nothing Δοκιμασε αυτα και ενημερωσε μας ... Πιστευω οτι ενα καλοενημερωμενο Αντιβιοτικο θα το ειχε βρει. Επιμενω ομως και εγω οτι αυτο εγινε εγκατασταση απο καποιον δικο σου(Φιλο,αγορι,Αδελφο)κτλπ. καλο βραδυ Υ.γ Σκεψου ποτε τα τσουγκρισατε καπως εντονα ? Kalisto.rar.zip Kalisto1.rar.zip
Heatspreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τελευταία το πληκτρολόγιο μου αργεί πάρα πολύ. Πατάω συνεχόμενα κάποιο κουμπί και δεν εμφανίζονται γρήγορα οι χαρακτήρες. Επειδή είμαι και γρήγορο πιστόλι και γράφω γρήγορα, πολλές φορές γράφω και μετά εμφανίζεται (σαν τον Lucky Luke κάτι). Το Kaspersky μου γράφει το παρακάτω όταν ανοίγω τον MPCHC. Κατέβασα το πρόγραμμα Ethernave Hotkeys. Όταν κάνω Test δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Μία είναι ενεργά άλλα κουμπιά, άλλη φορά όχι. Την ίδια στιγμή πατώντας το διαδοχικά. Παίζει να έχω Keylogger? Όχι τίποτα άλλο κάνω και τραπεζικές συναλλαγές πάρα πολύ συχνά μέσω net.
MastroGiannis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Για την εισαγωγή σημαντικών δεδομένων όπως κωδικοί τραπεζικών συναλλαγών κτλ, καλό είναι να συνηθίσεις τη χρήση του "εικονικού πληκτρολογίου", είτε του KIS είτε των Windows (osk.exe).
karmen1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 @Heatspreader δοκίμασε το προγραμματάκι που έδωσε ο isay μερικά ποστ πιο πίσω. Κάνε ένα σκανάρισμα με το spybot search & destroy, κατέβασε και κανένα αντι-Keylogger από το θείο και δες τι θα βγει, μερικά είναι τα παρακάτω 1. No adware 2. Adware alert 3. Spyware Remover
kotsaris03 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Κατα κανονα ο μπαμπακας τα βαζει γιατι το κοριτσακι του κανει διαφορα σε ανυπερασπιστα αγωρακια σε καμερες
ntaryl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 https://forum.kasperskyanz.com.au/index.php?showtopic=79 Εχεις ποντικι,πληκτολογιο logitech ? Δοκιμασε με MailwareBytes και ποσταρισε τα log Υ.γ Ανοιξε ενα νεο post αν θελεις ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.