Προς το περιεχόμενο

Keylogger !!

kallisto19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια ! ελπιζω να με βοηθησετε. Κατεβασα τον spyware doctor για να τσεκαρω το pc και μου βρηκε εναν keylogger,τον KGB spy.Βοηθεια τι να κανω; ο spyware doctor δεν το αφαιρει γιατι ειναι free και μολις κατεβασα και το spyhunter και κανω σαρωση αλλα δεν τον βρισκει...ουτε ο AVG που ειχα τον ειχε βρει.πως τον αφαιρω και πως μπηκε στο pc μου;;;;;μεσω facebook,msn; η απλα καποιος που εχει προσβαση τον εβαλε;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε το pc σου ειναι κοινοχρηστο?Υποπτο καθως δεν νομζιω να προκειτε για ιο ,αλλα καποιος νομιζω σου εχει εγκαταστησει το προγραμμα αυτο.

Δημοσ.

Εχουν προσβαση δικοι μου ανθρωποι μονο!Βασικα 2 ατομα... γινεται ομως απο καποιον που μιλαμε στο μσν η στο φεισμπουκ να μου το στειλει καπως?

---------- Προσθήκη στις 03:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:13 ----------

please ας μου πειτε πως να το βγαλω...

Δημοσ.
Εχουν προσβαση δικοι μου ανθρωποι μονο!Βασικα 2 ατομα... γινεται ομως απο καποιον που μιλαμε στο μσν η στο φεισμπουκ να μου το στειλει καπως?

Τα προγράμματα keylogger από όσο ξέρω μόνο άτομα που έχω άμεση πρόσβαση στο Pc σου μπορούν να τα εγκαταστήσουν. Είναι πρόγραμμα που καταγράφει κάθε πλήκτρο που πατάς και τα πιο καινούργια παίρνουν screeshots, κρατάνε chat κλπ.

---------- Προσθήκη στις 03:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:18 ----------

Τα προγράμματα keylogger από όσο ξέρω μόνο άτομα που έχω άμεση πρόσβαση στο Pc σου μπορούν να τα εγκαταστήσουν. Είναι πρόγραμμα που καταγράφει κάθε πλήκτρο που πατάς και τα πιο καινούργια παίρνουν screeshots, κρατάνε chat κλπ.

Τώρα στο πως να το βγάλεις. Αυτά τα προγράμματα έχε υπόψιν σου δεν φαίνονται σε προσθαφαίρεση προγραμμάτων όπως τα υπόλοιπα. Για να εμφανιστούν υπάρχει ένας συνδυασμός πλήκτρων ( συνήθως ctrl+alt+shift + ένα γράμμα κάνε κάποιους συνδυασμούς) και όταν ανοίξουν υπάρχει στο μενού τους η επιλογή unistall.

Δημοσ.

γνωριζω τι ειναι ναι, απλα ηθελα να ξερω αν γινοταν και χωρις να χρησιμοποιησει καποιος το pc μου...φφφ τωρα τι κανω ρε παιδια πως το βγαζω?

οκ οκ παω να προσπαθησω

---------- Προσθήκη στις 03:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:22 ----------

Τώρα στο πως να το βγάλεις. Αυτά τα προγράμματα έχε υπόψιν σου δεν φαίνονται σε προσθαφαίρεση προγραμμάτων όπως τα υπόλοιπα. Για να εμφανιστούν υπάρχει ένας συνδυασμός πλήκτρων ( συνήθως ctrl+alt+shift + ένα γράμμα κάνε κάποιους συνδυασμούς) και όταν ανοίξουν υπάρχει στο μενού τους η επιλογή unistall.

πατησα ολα τα γραμματα....δεν ανοιξε κανενα παραθυρο...τωρα?

Δημοσ.

kallisto το πρόγραμμα εχει «φυτευτεί» απο κάποιον που ήθελε να σε παρακολουθήσει. Το manual του keylogger ειναι ΕΔΩ ίσως σε βοηθήσει.

Δημοσ.
kallisto το πρόγραμμα εχει «φυτευτεί» απο κάποιον που ήθελε να σε παρακολουθήσει. Το manual του keylogger ειναι ΕΔΩ ίσως σε βοηθήσει.

Γιατί όποτε σε βλέπω σε συζήτηση αισθάνομαι απίστευτη ασφάλεια??

Δημοσ.

για δοκιμασε αυτα που γραφει σε αυτο το site και πες μας αμα δουλεψε...

Μονος σου εγκατεστησες τα windows ή στα περασε κανενας φιλος και θελει να σου κανει "πλακα";

Δημοσ.

@kallisto

πήγαινε στη σελίδα http://www.donationcoder.com/Forums/bb/index.php?topic=18189.msg163170#top και κατέβασε το πρόγραμμα activehotkeys-1.10.zip

Αποσυμπίεσε το και παίζοντας με τις ρυθμίσεις «ψάξε» να βρεις τα ενεργά κουμπιά του keylogger. Κοιτάζοντας το manual που σου έδωσα νωρίτερα μπορείς να δεις τι καταγραφές γινόντουσαν και ίσως πιο έκανε την καταγραφή.

@karmen

Μάλλον δεν με ξέρεις αρκετά καλά

Δημοσ.
για δοκιμασε αυτα που γραφει σε αυτο το site και πες μας αμα δουλεψε...

Μονος σου εγκατεστησες τα windows ή στα περασε κανενας φιλος και θελει να σου κανει "πλακα";

Ναι ναι το πσ εγω το αγορασα και μονη το σεταρισα δεν επαιξε κανεις...θα τσεκαρω και αυτο αλλα τωρα εχω 2 προγραμματα που ψαχνουν και δε θελω να τα σταματησω μπας και το εντοπισουν.Υπερευχαριστω παιδια για τη βοηθεια.Βρηκα τωρα και πως διαβαζαν τα μεηλ η εμπαιναν στο μσν μου ο,τι κωδικο και να εβαζα.Ειχα θεσει και παλιοτερα το θεμα με το μσν εδω...για να δουμε

Δημοσ.

Είχα κολλήσει κάποτε Keylogger. Δεν μπορούσα να βάλω τόνους.

Ήθελα να γράψω "καλημέρα" και έγραφα καλημρα"

Έκανα μία αναζήτηση για το θέμα που είχα κάνει τότε, αλλά τυχαία βρήκα και άλλον με το ίδιο πρόβλημα.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=155595&highlight=%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9+keylogger

Τον τρως και από Internet σαν ιό...

Δημοσ.
Είχα κολλήσει κάποτε Keylogger. Δεν μπορούσα να βάλω τόνους.

Ήθελα να γράψω "καλημέρα" και έγραφα καλημρα"

Έκανα μία αναζήτηση για το θέμα που είχα κάνει τότε, αλλά τυχαία βρήκα και άλλον με το ίδιο πρόβλημα.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=155595&highlight=%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9+keylogger

Τον τρως και από Internet σαν ιό...

Δε διαφωνώ αλλά το συγκεκριμένο που έχει στο pc της η φίλη μας είναι πρόγραμμα που το έχει βάλει κάποιος! Είχε ανοίξει θέμα παλιά καθώς ενώ άλλαζε κωδικούς κλπ το μσν της "παραβιαζόταν" οπότε???

Δημοσ.

Επισης βρηκε και αυτο Spyware.Known_Bad_Sites.

Indicates that a known bad site may have hijacked. Adware, Spyware and Phishing sites may use the Windows hosts file to redirect your browser to a malicious site when you try to access a valid site such as your Bank.

Τύπος: TT_SpywareSpyware. αυτο? πως βγαινει..ουφ..

Δημοσ.
Επισης βρηκε και αυτο Spyware.Known_Bad_Sites.

Indicates that a known bad site may have hijacked. Adware, Spyware and Phishing sites may use the Windows hosts file to redirect your browser to a malicious site when you try to access a valid site such as your Bank.

Τύπος: TT_SpywareSpyware. αυτο? πως βγαινει..ουφ..

είπες ότι έχεις βάλει δύο προγράμματα να ψάχνουν, λογικά υπάρχει η επιλογή κατάργηση ή διαγραφή αυτών που εντοπίσανε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...