Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για webcam σε laptop

manos1321aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την καταγραφη βιντεο απο την καμερα του λαπτοπ μου.θελω να κανω εγγραφη βιντεο αλλα να κανω pause κατα την διαρκεια της ληψης..!κατι το οποιο δεν γινεται με την webcam μου!εχει μονο stop! θελω να κανω κατι τετοιο αλλα με την καμερα του υπολογιστη και οχι με κινητο!

οπως καναμε και να κανουμε με τα κινητα τα fake videos! πχ: >>>

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=VmBt7h6csqw[/ame]

ειναι γελοιο το παραδειγμα που βρηκα,το ξερω,αλλα αυτο βρηκα!

υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο? πχ το power director που εχω και το sony vegas που δοκιμασα δεν το κανουν!η εστω καποιο script για την webcam!!θελω να μου πει καποιος που ξερει σιγουρα!

:P ειναι επιγον...οποιος ξερει ας στειλει ιδεες οι λυσεις.ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Με το Hypercam μπορείς να κάνεις αυτό που ζητάς,το τρέχεις παράλληλα με το προγραμα της cam και κάνεις την εγγραφή σου από εκεί.

Αν και για τέτοια βίντεο δεν χρειάζεται να κάνεις παύση αφού το "κόλπο" γίνεται μέσα από πρόγραμμα video editing όπως το Windows Movie Maker όπου κόβεις της σκηνές που θες.

Δημοσ.
Με το Hypercam μπορείς να κάνεις αυτό που ζητάς,το τρέχεις παράλληλα με το προγραμα της cam και κάνεις την εγγραφή σου από εκεί.

Αν και για τέτοια βίντεο δεν χρειάζεται να κάνεις παύση αφού το "κόλπο" γίνεται μέσα από πρόγραμμα video editing όπως το Windows Movie Maker όπου κόβεις της σκηνές που θες.

φιλε μου ευχαριστω παρα πολυ,να σαι καλα....αυτο το προγραμμα εψαχνα ακριβως.!το movie maker το ειχα δοκιμασει και δεν ηθελα να κανω αυτο ακριβως...!!και θελω να κανω αλλη μια ερωτηση για video editing αυτη τη φορα.!

θελω σε ενα βιντεο που εχω τραβηξει,να αλλαξω το background!οπως γινεται σε αυτο το βιντεο παρακατω....!απλα οχι με αυτο το προγραμμα ,γτ δεν το βρισκω free!θελω να μου πει καποιος πως μπορω να το κανω ακριβως!ευχαριστω...>>

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=VwTNEOeMGAs[/ame]

Δημοσ.

δεν μπορω να κανω το τριτο βημα του οδηγου που μου εστειλες!δεν υπαρχει φακελος για το movie maker πουθενα στο pc!ουτε μεσα στο windows που λεει ,ουτε στο windows live ,ουτε πουθενα,,..! :mad:

Δημοσ.

σοβαρα δεν το βρισκω..!εκει ψαχνω,....εχεις μηπως teamviewer να μπεις να το βρεις εσυ??εκτος αν πρεπει να κατεβασω αλλο movie maker...!ξερω γω??

Δημοσ.

λοιπον η θεση που μου το εμφανιζει ειναι η εξης: c/αρχεια εφαρμογων(χ86)/windows live/photo gallery ,κ εκει μεσα το MOVIE MAKER το εχει ως exe! δλδ δεν υπαρχει φακελος movie maker...!

Δημοσ.
λοιπον η θεση που μου το εμφανιζει ειναι η εξης: c/αρχεια εφαρμογων(χ86)/windows live/photo gallery ,κ εκει μεσα το MOVIE MAKER το εχει ως exe! δλδ δεν υπαρχει φακελος movie maker...!

Μάλιστα,αν έχει φάκελο Shared εκεί μέσα γράψε τον φάκελο AddOnTFX εκεί.

Δημοσ.

και τι εννοει με αυτο??? : In the drop-down "File type" box, select "All types". Save the file as "bluescreen.xml ειναι κ στα ελληνικα εμενα...! τον εφτιαξα τον φακελο ηδη...!παω να το σωσω εκει....στο αποθηκευση ως,να βαλω εγγραφα κειμενου?η ολα τα αρχεια?

και στην κωδικοποιηση εχει τα εξης: 1.ANSI 2.unicode 3.unicode Big Endian 4.UTF-8

---------- Προσθήκη στις 16:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:50 ----------

και τι εννοει με αυτο??? : In the drop-down "File type" box, select "All types". Save the file as "bluescreen.xml ειναι κ στα ελληνικα εμενα...! τον εφτιαξα τον φακελο ηδη...!παω να το σωσω εκει....στο αποθηκευση ως,να βαλω εγγραφα κειμενου?η ολα τα αρχεια?

και στην κωδικοποιηση εχει τα εξης: 1.ANSI 2.unicode 3.unicode Big Endian 4.UTF-8

προσπαθησα να το αποθηκευσω,κ μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει: c/programme files(86)/windows live/photo gallery/shared/AddOnTFX/bluescreen.xml

δεν εχετε δικαιωμα αποθηκευσης σε αυτη την θεση.

επικοινωνηστε με τον διαχειρηστη για να σας εκχωρησει το καταλληλο δικαιωμα.

Θελέτε αντι γι'αυτο να κανετε αποθηκευση στο φακελο τα εγγραφα μου??

ναι οχι και παταω οχι....αφου δεν θελουμε στα εγγραφα....!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...