Legolas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 εχουμε ξεφυγει λιγο απο το θεμα ή μου φαινεται ??? πως κανουμε εγκατασταση το backtrack υπαρχει ενα tutorial? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 εχουμε ξεφυγει λιγο απο το θεμα ή μου φαινεται ??? Δεν σε βρισαμε κιολας,μια ερωτηση επι του μαθηματος σου,σου εκανα. πως κανουμε εγκατασταση το backtrack υπαρχει ενα tutorial? Τρεχεις το script που εχουν φτιαξει οι δημιουργοι του bakctrack γι αυτο το σκοπο και το οποιο βρισκεται στην επιφανεια εργασιας.Πιο απλο δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Και εγω γιατι νομιζω οτι μας δουλευεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legolas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 αν νομιζεισ οτι σε δουλευω ελα τει πειραια τμημα ηλεκτρονικης μαθημα Δικτυα Η/Υ 7ο εξαμηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.