washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ...στο αποπάνω σου μήνυμα, διευκρινίζω (και εγώ) πως το image είναι μόνο για "backup σκοπούς", και ουδεμία "σχέση" έχει με το νέο μηχάνημα. Του προτάθηκε, σε πρίπτωση που δε θα ήθελε να χάσει τα παλιά Windows (πόσο μάλλον που δεν διευκρινίζει ότι "αλλάζει" pc, αλλά είναι να πάρει νέο. πράγμα που δε σημαίνει πως απαραίτητα θα αποχωριστεί το παλιό). Κι όσο θα τα έχει, μπορεί πάντα όπως του προτάθηκε να δοκιμάσει διάφορους τρόπους μήπως και μπορέσει κάποια στιγμή να τα έχει ΚΑΙ στο νέο μηχάνημα).
plintiriopiaton Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 λοιπον λεω να σας τρελανω λιγο...το παλιο πισι μου ειχε msi m/b amd μονοπυρινο, εκανα που λετε με το το ACRONIS backup και λεω "δεν βαζω τον δισκο στο πιο καινουργιο πισι που εχω;" και φυσικα οτι γινει εγινε...εβαλα τον παλιο δισκο και ολα αναγνωρίστηκαν μια χαρα στον νεο που ειναι 4πυρηνο asus m/b asus graphics και intel pentium 5.δλδ καμιά σχεση με το amd 6ετιας...εκανα και εγκατασταση τους νεους οδηγους και ολα άψογα για την ωρα...ειναι λογικο η ειμαι τοσο τυχερος;
washcloud Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 ...τί να τον κάνει με τόση κω... ..........τύχη θέλω να πω.
plintiriopiaton Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πάντως Pentium 5 δεν παίζει να έχεις.. κοιτα η μητρικη ειναι Ρ5Q Deluxe Asus και εχει 4πυρηνο πανω τωρα αν ειναι 4 η 5 η 6 η δεν ξερω γω...το θεμα ειναι οτι λειτουργησε και αυτο ειναι το περιεργο και αξιο συζητησης, το πως και γιατι...παντως σας ευχαριστω ολους!!!
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μακάρι να μην πέσεις σε κανα conflict αργότερα
_Anonymous_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Παιζει αρκει να αλλαξεις καποια αρχεια (hdide.sys, atapi.sys, k.l.p.) και να τρεξεις ενα registry fix. Εχει βγαλει η μαμα αρθρο. Παρολα αυτα αν δε παιξει και τρως ηττα....... κανεις repair
cosmos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ προτείνω να τον βάλεις μια στιγμούλα επάνω στο καινούριο pc και αν παίξει καλώς!Αν δεν παίξει ψαχνόμαστε να δούμε τί και αν μπορεί να γίνει κάτι για να μην κάνεις format......
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αφού τον έβαλε λέει, κι όλα καλά μέχρι στιγμής :Ρ Εκτός κι αν κατάλαβα εγώ λάθος.
cosmos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ωπ σωστά, πήδηξα την 2η σελίδα και δεν το κατάλαβα. Μια χαρά η υπόθεση τελικώς!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.