xania4ever Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα στο laptop.Τα στοιχεία που δίνει το power-manager είναι λάθος.Δηλαδή ενώ είναι full φορτισμένο μου λέει ότι έχει 40 λεπτά και μόλις το βγάλω από την φόρτιση μου λέει ότι η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή και θα κάνει αυτόματο hibernate.'Eψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι άλλαξα και στο gconf-editor κάποια πράγματα αλλά δεν τα κατάφερα.Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τελικά έβαλα kubuntu και εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα και έχω ubuntu στο dekstop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Γενικά με το θέμα διαχείρισης της μπαταρίας στις διανομές υπάρχει θέμα. Στο ubuntu σε μένα δεν το βγάζει αυτό αλλά η μπαταρία δεν διαρκεί και αρκετή ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiounos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 To ενδεχόμενο να είναι παλιά η μπαταρία και η ζωή της να είναι μικρή το σκέφτηκες? Σε εμένα για παράδειγμα τα XP δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι μια μπαταρία παλιά ήταν πλέον μη χρησιμοποιήσιμη (τη μία στιγμή έδειχνε 2 ώρες και μετά από 10 λεπτά έκανε shut down). Αντίθετα το ubuntu με ειδοποιούσε ότι η μπαταρία είναι παλιά και η διάρκεια ζωή της δε θα είναι μεγάλη κτλ. Γενικά με το θέμα διαχείρισης της μπαταρίας στις διανομές υπάρχει θέμα. Εξαρτάται τι τρέχεις και τι ρυθμίσεις έχεις κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Τo laptop είναι καινούργιο οπότε αυτό δεν παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiounos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ποιο Laptop έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.