freedoom Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Όπως δηλώνει και ο τίτλος του θέματος ψάχνω εφαρμογές στο iPhone 4, για file explorer και bluetooth transfer. Με μια αναζήτηση βρήκα τις δωρεάν USB Disk, FileApp Pro και GoAruna Files για explorer και την Bluetooth Photo Share για μεταφορά εικόνων μέσω bluetooth. Να πω, ότι είναι η 1η μου επαφή με το κινητό και το λειτουργικό του, οπότε ακόμα το μαθαίνω. Επίσης δεν είναι jailbroken. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή ή κάποιο site για καλό ψάξιμο? Στο iTunes πάω λίγο στα τυφλά για την ώρα. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios99 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Φίλε αν θες file exploring και bluetooth file transfering τότε επιβάλλεται το jailbrak. Ο απόλυτος file manager είναι το iFile στο Cydia, καθώς προσφέρει πληθώρα επιλογών, ωστόσο κοστίζει 4 δολλάρια. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να το βρεις σπασμένο σε διάφορα repo-πηγές του Cydia. Τώρα όσο αφορά το bluetooth file transfering δοκίμασε το iBluenova αν και έχω την εντύπωση πως δεν δουλεύει στο iPhone 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δε δουλεύει σίγουρα στο 4. Είναι μόνο για 3.χ ios Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedoom Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Προτιμώ για την ώρα, να κρατήσω τη συσκευή χωρίς jailbreak μιας και έχω ακούσει, ότι μειώνει την απόδοση του λειτουργικού. Χωρίς jailbreak οι επιλογές είναι τόσο περιορισμένες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.