paragontikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι για αγορά tv, μετά απο πολύ ψάξιμο σε φόρουμ,google κτλ και αφού κοίταξα και προσπάθησα να συγκρίνω όλες τις κατηγορίες lcd,led και plasma ( όσο αυτό γίνεται ) στα ίδια περίπου χρήματα κατέληξα στην LG 47 LD750. To badget ήταν περίπου στα 700euro αν και η εν λόγο tv έχει 800+ αλλά την προτίμησα διότι η απόσταση που θα βλέπω θα φτάνει τα 3,5-4.5 μέτρα και ενώ κοιτούσα για 42αρες μετά απο αυτά που διάβασα συμπέρανα οτι ίσως είναι μικρή για την απόσταση αυτή. Η χρήση της tv θά είναι για δορυφορική-tv, για παιχνίδια μέσω Η/Υ και για ταινίες (mkv,xvid) πάλι μέσω pc εκτός αν δουλεύει το dts απο το usb της tv. Γενικά αυτό που παρατήρησα ψάχνοντας ήταν η έλλειψη αντικειμενικότητας όπως π.χ. στην σύγκριση lcd και plasma με τους κατόχους plasma να τις παινεύουν πιο πολύ και άλλα αντικρουόμενα όπως πχ στα site των tv plasma (π.χ. panasonic) λέει ότι είναι καλές για παιχνίδια επειδή έχουν χαμηλή απόκριση (είδα κατι 0.001ms) ενώ όλα τα φόρουμ προτείνουν lcd για παιχνίδια. Επίσης είδα οτι οι plasma θέλουν κάποιο στρώσιμο (προαιρετικό βέβαια) τις πρώτες 100-200 ώρες και γενικά έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες αλλά όχι όπως πριν 10 χρόνια. Για τις led μου έκανε εντύπωση ότι δεν έχω ακούσει και πολλά καλά λόγια σαν να είναι του πεταματού πού δε μου φαίνεται λογικό. Κατέληξα στην LG 47ld750 λόγο οτι είμαι ευχαριστημένος απο την lg γενικά (όσον αφορά την μάρκα) και έχω διαβάσει ότι έχει απο τα καλύτερα service αν και δε μου χρειάστηκε μέχρι στιγμής, επίσης στα χρήματα αυτά που ήδη είναι παραπάνω απο όσα θα έδινα σε αυτές τις ίντσες δεν είναι πολλές επιλογές και γενικά απογοητεύτηκα απο τις plasma μιας και απο οτι κατάλαβα στα λεφτά αυτά είναι φτωχές σε χαρακτηριστικά και οι καλές (π.χ. panasonic με πάνελ neoPDP) ξεφεύγουν στην τιμή και μάλλον δεν κάνουν για παιχνίδια αλλά και απο τις led που δεν άκουσα και τα καλύτερα λόγια και στα χρήματα αυτά νομίζω οι lcd είναι καλύτερες. Βέβαια είναι κάτι led τις panasonic με ips panel που μου έκαναν εντύπωση αλλά μιλάμε για 1300 ευρώ και απορρίπτονται. Γενικά η αναζήτηση προκαλεί πονοκέφαλο γι αυτό και γράφω αυτό το ποστ μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει και αν η επιλογή μου είναι καλή βάση με τη χρήση που τη θέλω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexdec Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Γνωρίζω και εγώ ότι δεν είναι η καλύτερη απο πλευράς εικόνας αλλά τα 0 pixel εγγυηση ήταν καθοριστικά για την αγορά της 42αρας Εγκαταστάθηκε σε λίγο χρόνο και συνδέθηκε με LG recorder μέσω scart, Philips DVD μέσω RCA, xbox2 μέσω component και ps3 με hdmi, όλα έπαιξαν άψογα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Στο τοπικό δίκτυο είδε τον media server, αμέσως, και έπαιξε mkv και απο εξωτερικό σκληρό. πειραματικά σύνδεσα και ένα pc πάνω της και η απόδοση της τουλάχιστον για τα δικά μου μέτρα ήταν εξαιρετική Έπομενο στην σειρά είναι το καλιμπραρισμά της εικόνας βάση των οδηγών Ολα καλα λοιπόν και σίγουρα την προτείνω εάν μπορείς να την βρεις ως best value for money Για το DTS ξέχνα το δεν υποστηρίζει ήχο σε αυτή την μορφή αλλά το conversion είναι πολύ εύκολο και γρήγορο με τo : xvid4PSP 5.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.