Προς το περιεχόμενο

Εκτίμηση και γνώμες

over

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.irisprint.gr

είναι μια απλη ιστοσελίδα με όχι πολλά πολλά έτσι όπως το ζήτησε ο ιδιοκτήτης . Με κατεβατό δλδ τα προιοντα, με στατική αρχική και κοκινο γκρι τα κυρια χρωματα.

Θέλω τη γνώμη σας για πρώτη εντελώς ερασιτεχνική δουλίτσα η οποία μόνο για τις φώτος των προιοντων(τις πηραμε απο συνεργάτρια εταιρια-700+ φώτος) σπατάλησα πάρα πολλές ώρες. Είναι άκυρο να ζητήσω ένα μικρό κοστολογηματάκι του πρώτου μου σιτε έστω και τόσο simple?

υ.γ το εφέ στις φώτος και το ε βοοκ είναι τα κλού :-D

Δημοσ.

Γνώμες:

1.FlippingBook Gallery Component 1.5.10. Demo version. Το αφαιρείς, ή το αγοράζεις.

2.Το banner επάνω δεν μου αρέσει καθόλου. To Simple Image Rotator είναι περιττό, μιας και έχεις μόνο μία φωτό (banner)

3.http://img31.imageshack.us/img31/4834/epe.gif Η συγκεκριμένη image, θέλει γερό photoshop.

4.Δεν καταλαβαίνω το νόημα του να έχεις τόσα προιόντα, και να παραθέτεις απλά την φωτό, τον τίτλο, και τον κωδικό τους.

5.Δεν βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ σε ποιά πόλη της Ελλάδος είναι η επιχείρηση!

6.Ο χάρτης αριστερά, χρειάζεται κανα-δυο επίπεδα υψηλότερο ζουμ.

Δημοσ.

5.Δεν βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ σε ποιά πόλη της Ελλάδος είναι η επιχείρηση!

Υπερβολικός είσαι ! Μερικά zoom out στο χάρτη και έχεις τη Θεσσαλονίκη μπροστά σου!

Τόσο δύσκολο είναι ? :P

( Ασε που το γράφει το γράφει και στο banner μέσα στο "προφίλ" )

Πέρα απ την πλάκα οσα σου είπε ο poscaman ειναι 100% σωστά.

-Γενικά θέλεις αλαγή σε όλο το design (ειδικά στο banner δε το συζητάω) αλλα και τα χρώματα δεν είναι ότι καλύτερο (πχ μαύρο πάνω σε κόκκινο στο μενού).

- Τι νόημα έχει να δείχνεις έτσι απλά μια εικόνα απο όλα τα προϊόντα ? Χωρίς καν τιμή... και ο κωδικός ποιον ενδιαφέρει ?

Δευτερεύουσες παρατηρήσεις : [ Λεπτομέριες μεν αλλα.... ]

- Σε κάθε στιγμή πρέπει να δείχνεις στο χρήστη που βρίσκεται. Πχ αν διαλέγει μια επιλογή απο το μενού ή απο τις κατηγορίες τότε πρέπει αυτή να ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες ( underline ? Bold ? αλλαγή χρώματος ? κάτι τελος πάντων )

- Βάλε ένα navigation bar (breadcrumbs) για τον ίδιο λόγο.

- Το κείμενο στο προφίλ δεν υπάρχει λόγος να είναι bold. Επίσης βάλε και λίγο Padding.

- Εκεί που λές "Ζητήστε μας αναλυτικό κατάλογο" μήπως αυτό να το κάνεις Link και να σε πηγαίνει στη φόρμα επικοινωνίας ?

-Το flipping book μου αρέσει αλλα για να "δείξει" θέλει περισσότερο χώρο ( μεγαλώνεις το width ? ). Εννοείτε οτι ΔΕΝ κρατάς το demo αλλα το αγοράζεις.

-Tι λόγο ύπαρξης έχει το tick πάνω δεξιά στη φόρμα επικοινωνίας ?

-Το χάρτη εγώ θα τον έβαζα στην "επικοινωνία" .

Δημοσ.

Ας απαντήσω λοιπόν αφού σας ευχαριστήσω για τις σημαντικές σας παρατηρήσεις.

1)Τα προιοντα τα ήθελε χωρίς τιμοκατάλογο για λόγο που προφανώς γνωρίζει καλύτερα από μένα. Προφανώς οι τιμές αλλάζουν συχνά σε τοσες δεκάδες προϊόντα η θέλει να τα βρίσκει με τον πελάτη μετά από επικοινωνία. Άρα δε μου έπεφτε λόγος.

2)Για το image rotaror συμφωνώ και θα το αφαιρέσω(είχα 2 φώτος και άφησα τη μια)

3)Η φώτο του banner είναι παραγελλία του ιδιοκτήτη. Ηθελε αριστερά την επωνυμία και δεξιά τις μάρκες. Εκτός αν μιλάτε σχεδιαστικά ...

4)Για το Book τον ψήνω να το αγοράσει( δε ξέρω πως και αν βγαίνει το banneraki "demo")

Για τον χάρτη έχεισ δικιο που λες να το βαζα στην επικοινωνία αλλά το ήθελε αρχική

Σ όλα τα άλλα συμφωνώ

Δημοσ.

Εκτός απ το λογότυπο που είναι άσχημο δε μου άρεσαν και τα μενού.Βάλε λίγο χρώμα να σπάσει η μονοτονία.

Δημοσ.
Συμφωνώ, θέλει λίγο δουλίτσα ακόμα... Βασικά δεν μου αρέσει καθόλου το link http://www.irisprint.gr/joomla/.

Για να μην εμφανίζεται το Joomla πρέπει να ανεβάσω τα αρχεία στο ftp ένα επίπεδο πάνω δλδ από τον φάκελο Joomla που είναι τώρα στον φάκελο httpdocs??

Δημοσ.

Εννοώ οτι μου φενεται ασχημο που φενεται η λέξη joomla στο domain. Θα μπορούσες να μετονομασεις τον υποφακελο "joomla" εάν δεν θέλεις να τα βάλεις τα αρχεία στο root. Γνώμη μου ετσι... =]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...