okeanos111 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Να κανω μια ερωτηση σοβαρη κ καιρια! Θα δουμε καποια σοβαρη αλλαγη, (πχ, διαφορα ταχυτητας, σταθεροτητα, (stability,realability)?? που λεει κ το διαφημηστικο γνωστης εταιριας, εαν αλλαζουμε κ "κυνηγαμε" την πιο τελευταια εκδοση, κ να εχουμε ενημερωμενα ολα τα "κομματια" του υπολογιστη μας; Πολυ παλιωτερα οταν αλλαζα οδηγους σε, Ελεγκτές SCSI, σε BIOS , η ΜΗΤΡΙΚΗ ,LAN,κλπ, δημιουργουντο καποια προβληματακια, κ επανερχομουν στους παλιους οδηγους! Επειδη τωρα ειμαι με ενα αρκετα παλιο πισι, μητρικη ASUS, P5VD2-VM, σκληρο ST3160815AS, Size 160 GB, με νεο επεξεργαστη ομως (1 ετους)Intel Celeron CE1400 @ 2.00GHz, τι θα με συμβουλευατε να κανω γα να δω καποια διαφορα< το μηχανημα σερνεται με την μνημη των 512MB>
isay Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 οι νέοι drivers έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν τις επιδόσεις-δυνατότητες ή/και να μειώσουν/εξαφανίσουν bugs παλαιοτέρων εκδόσεων. Μου έχουν τύχει και οι τρεις περιπτώσεις: -Να βελτιωθεί κάτι σημαντικά (ταχύτητα ή σταθερότητα) -Να μην καταλάβω καμία διαφορά -Να αρχίσουν οι μπλέ οθόνες Κράτα μια μετριοπαθή στάση. Αν το μηχάνημα σου λειτουργεί καλα, μην το σκαλίζεις χωρίς λόγο. Αν χρειάζεσαι αναβάθμιση, ασε τους άλλους να κάνουν τις πρώτες δοκιμές και μετά εσύ βάλε την «δοκιμασμένη» έκδοση
filip123go Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Κοίτα, ταπεινή μου άποψη. Όταν δουλεύει κάτι καλά στο pc σου (a.k.a κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου κλπ κλπ κλπ) δεν πειραματίζεσαι μαζί του και ας έχουν βγει καινούριοι drivers. Από εκεί και πέρα αν θέλεις τόσο πια να είσαι up-to-date κάνεις μια απλή ερώτηση εδώ μέσα και σου λένε οι Master του είδους τι να εγκαταστήσεις και τι όχι....
talos_2002 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Το πρόβλημα είναι η λίγη ram που έχει το pc σου. Όσο για οδηγούς, λέω στους γνωστούς μου όταν κάνουν format να βάζουν κατευθείαν τους νεότερους διαθέσιμους. Μετά αλλαγή drivers μόνο όσοι παίζουν παιχνίδια ή έχουν νέο Hardware, καθώς οι πρώτες εκδόσεις είναι πάντα ανώριμες.
okeanos111 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα είναι η λίγη ram που έχει το pc σου. Όσο για οδηγούς, λέω στους γνωστούς μου όταν κάνουν format να βάζουν κατευθείαν τους νεότερους διαθέσιμους. Μετά αλλαγή drivers μόνο όσοι παίζουν παιχνίδια ή έχουν νέο Hardware, καθώς οι πρώτες εκδόσεις είναι πάντα ανώριμες. συγνωμη που αργησα να απαντησω! η ραμ (μνημη) εδω κ 1 χρονο ειναι 4γιγα, λογω του οτι εχω windows 7, 64.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.