Owlman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ξέρεις κανείς καμιά φτηνή μεταφορική εταιρία απο Γερμανια για Ελλάδα?
firegarden Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εξαρταται τι θες και πως θες να το μεταφερεις. Παντως οι πιο γνωστες για Γερμανια ειναι οι: -Schenker -Kuehne & Nagel Ομως ολες οι μεταφορικες εχουν εβδομαδιαιες αναχωρησεις απο Γερμανια με φορτηγα και σχεδον καθημερινα αεροπορικως. Πες μας τι ακριβως θες να μεταφερεις.
Owlman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εξαρταται τι θες και πως θες να το μεταφερεις.Παντως οι πιο γνωστες για Γερμανια ειναι οι: -Schenker -Kuehne & Nagel Ομως ολες οι μεταφορικες εχουν εβδομαδιαιες αναχωρησεις απο Γερμανια με φορτηγα και σχεδον καθημερινα αεροπορικως. Πες μας τι ακριβως θες να μεταφερεις. Έχω 1 ψυγειάκι μικρό, 1 φουρνάκι μικρό, κατσαρολικά (βασικα), 1 βραστήρα, τον υπολογιστή, 1 καρέκλα γραφείου σπαστή.. αυτά.. Το θέμα είναι τί με συμφέρει να κουβαλήσω απο όλα αυτα (πλην τον υπολογιστή που τον πέρνω με κανα μικρό τρόλει να τον προσέχω κιόλας).. Μπορείς να μου δώσεις κανα site να τους ρωτήσω?
firegarden Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Έχω 1 ψυγειάκι μικρό, 1 φουρνάκι μικρό, κατσαρολικά (βασικα), 1 βραστήρα, τον υπολογιστή, 1 καρέκλα γραφείου σπαστή.. αυτά.. Το θέμα είναι τί με συμφέρει να κουβαλήσω απο όλα αυτα (πλην τον υπολογιστή που τον πέρνω με κανα μικρό τρόλει να τον προσέχω κιόλας).. Μπορείς να μου δώσεις κανα site να τους ρωτήσω? Χμμ...οικοσκευη ισως να μην κανουν.Ο βεινογλου νομιζω οτι κανει ομως. Ψαξε στο νετ με keywords τα ονοματα που σου ειπα και θα βρεις.
Owlman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Χμμ...οικοσκευη ισως να μην κανουν.Ο βεινογλου νομιζω οτι κανει ομως.Ψαξε στο νετ με keywords τα ονοματα που σου ειπα και θα βρεις. πόσο υπολογίζεις να κοστίσουν αυτά? καμιά 100αρα? θέλω να πώ εσύ τους έδωσες πράγματα για μεταφορά και πόσα έδωσες πάνω κάτω?
firegarden Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Εγω εχω ασχοληθει με αυτο το κομματι επαγγελματικα στο παρελθον. Το 100αρικο το θεωρω πολυ λιγο αλλα μπορει οι τιμες να εχουν πεσει. Γενικα αν μπορεις να βαλεις τα πραγματα σε μια παλετα και να τα τυλιξεις μονος σου, θα γλιτωσεις καποια λεφτα. Αν ερθει εργατης να τα φορτωσει στο φορτηγο, επισης θα παει πιο ακριβα. Τεσπα, οτι και να σου λεω τωρα για τιμες μπορει να μην ισχυει. Παρε τηλ και ρωτα τους και οτι αλλη απορια εχεις πες μου.
Owlman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Εγω εχω ασχοληθει με αυτο το κομματι επαγγελματικα στο παρελθον.Το 100αρικο το θεωρω πολυ λιγο αλλα μπορει οι τιμες να εχουν πεσει. Γενικα αν μπορεις να βαλεις τα πραγματα σε μια παλετα και να τα τυλιξεις μονος σου, θα γλιτωσεις καποια λεφτα. Αν ερθει εργατης να τα φορτωσει στο φορτηγο, επισης θα παει πιο ακριβα. Τεσπα, οτι και να σου λεω τωρα για τιμες μπορει να μην ισχυει. Παρε τηλ και ρωτα τους και οτι αλλη απορια εχεις πες μου. Να σαι καλα παλικάρι.. Με βοηθησες πολύ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.