Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση νέου Gaming PC - απόψεις

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ προτείνω μία 5850 που είναι και σταθερή αξία.

ποιος ο λόγος να να δώσει 240+ για 5850 ενώ μπορεί να δώσει λιγότερα για 6850/6870?

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παλι προτεινω μια 6870 οπως λεει και ο Thresh ή μια 470.

Επισεις εχω εδω και μια βδομαδα την U2311H και μονο fps παιζω.Ουτε ghosting εχω παρατηρησει ουτε input lag.Η εγω δεν ειμαι τρελος gamer ή οποιος λεει οτι αντιλαμβανετε με το ματι την διαφορα των ms τα παραλεει(για να μην πω οτι λεει π@π@ριες)

Δημοσ.
Nαι αφου το pc όπως λες θα είναι μονό για gaming.

Βασικά απ' οτι βλέπω μικρές οι διαφορές στην τιμή μεταξύ X4 και Χ6...

Δημοσ.
Βασικά απ' οτι βλέπω μικρές οι διαφορές στην τιμή μεταξύ X4 και Χ6...

Παρε καλυτερα τον χ6 και αχρειαστος που λενε.Αφου οπως λες η διαφορα τιμης ειναι μικρη.

---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:09 ----------

Ναι αλλά όπως είπες γιατί να μην βάλει μία 6850;

Γιατι ειναι σημαντικα πιο αργη απο την 470 + το οτι η τιμη της 470 παραειναι καλη. ;)

Δημοσ.
Γιατι ειναι σημαντικα πιο αργη απο την 470 + το οτι η τιμη της 470 παραειναι καλη. ;)

Δεν είναι καλή. Η 470 που κάνει 223€ που σηζητάμε, εκτός του ότι είναι μάρκα Point of View(κουκουρούκου δηλαδή), είναι από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Μία σοβαρή 470 από σοβαρή εταιρεία, από σοβαρό κατάστημα στη Αθήνα κάνει 270+€.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλά όπως είπες γιατί να μην βάλει μία 6850; Και δεν πάει στα 223€ παει στα 272€

γιατί GTX470>6870>6850 στο θέμα των καθαρών επιδόσεων...

και πάει στα 223.20

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19091&cat=5

Μία σοβαρή 470 από σοβαρή εταιρεία, από σοβαρό κατάστημα στη Αθήνα κάνει 270+€.

συγχαρητήρια, για αυτό το λόγο συνεχίζουν να υπάρχουν οι απαράδεκτες τιμές στην Ελλάδα

Δημοσ.
Δεν είναι καλή. Η 470 που κάνει 223€ που σηζητάμε, εκτός του ότι είναι μάρκα Point of View(κουκουρούκου δηλαδή), είναι από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Μία σοβαρή 470 από σοβαρή εταιρεία, από σοβαρό κατάστημα στη Αθήνα κάνει 270+€.

Απο που συμπέρανες οτι δεν ειναι σοβαρή εταιρία ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...