Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση νέου Gaming PC - απόψεις

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό που θα πρότεινα εγώ σαν «σιγουράκι» είναι κλασικά η Dell U2311H ως οθόνη, εκτός κι αν είσαι ο τρελός FPS-άς που αντιλαμβάνεται διαφορές μεταξύ των ms.

Είναι ακριβή και λίγο μεγάλη. Δεν θέλω πάνω απο 20-21", και να μην ξεπερνάει τα 200€.

Δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός στον τομέα οθόνη. Και δεν παίζω FPS :P

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

o τρελός FPS-ας επηρεάζεται κυρίως από το input lag και όχι από το ghosting :P

πάντως +1 για την Dell και από μένα, τώρα για τα υπόλοιπα μέχρι αύριο θα έχω φτιάξει μια σύνθεση...

οχι ακυρες η μνημες :-D

άκυρη και η Asus, είναι κρίμα να πάρει μητρική με "παλιό" chipset...

Δημοσ.
Και τι παίζεις; :Ρ

Γενικά ρε παιδί μου δεν είμαι αυτός που θα κάτσει με τις ώρες να παίζει αποκλειστικά και μόνο φανατικά FPS. Και όχι, δεν καταλαβαίνω τις διαφορές στo framerate ffs :P

Δημοσ.

Η Dell πάντως είναι μια οθόνη for all around use και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση το κάτι παραπάνω.

Μακάρι να μπορούσαν όλοι να αντικαταστήσουν τις οθόνες τους με κάτι καλύτερο, για τα μάτια τους πάνω απ' όλα.

Επίσης, γιατί δίνεις βάση σε κάθε part ξεχωριστά; Αν χτιστεί καλή σύνθεση με τη Dell μέσα, τι σ' ενοχλεί;

Και όχι, δεν είναι μεγάλη, εντός λίγων ωρών χρήσης, θα σου φαίνεται από normal έως μικρή. Εκτός κι αν έχεις πρόβλημα χώρου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Είναι ακριβή και λίγο μεγάλη. Δεν θέλω πάνω απο 20-21", και να μην ξεπερνάει τα 200€.

Δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός στον τομέα οθόνη. Και δεν παίζω FPS :P

http://www.mgmanager.gr/product/22211/dell-u2211h-215-ips.html κάτω από 200 euro :-D

βρέθηκε λύση, το ξεχασμένο 21.5αρι (ίδιο Panel) της Dell που σπάνια επιλέγει κάποιος :P

Δημοσ.

Επίσης, γιατί δίνεις βάση σε κάθε part ξεχωριστά; Αν χτιστεί καλή σύνθεση με τη Dell μέσα, τι σ' ενοχλεί;

Ε, γιατί αν είναι να δώσω 400€ μόνο για μια οθόνη, τότε θα πρέπει να κόψω απο hardware; Θα υπερβεί τα 900-1000€ μετά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε, γιατί αν είναι να δώσω 400€ μόνο για μια οθόνη, τότε θα πρέπει να κόψω απο hardware.

245 κάνει το 23αρι και 198 το 21.5αρι...

Δημοσ.

Εδώ έβαλες μια 5750 σε gaming σύστημα για 1920*1080, στην οθόνη κόλλησες; :Ρ

Σωστός ο ThReSh, παίζει και το 22άρι μπάλα.

Κάτσε να αρχίσουν να πέφτουν μερικές συνθέσεις και καταλήγουμε στην οθόνη.

Δημοσ.
Εδώ έβαλες μια 5750 σε gaming σύστημα για 1920*1080, στην οθόνη κόλλησες; :Ρ

Τι πρόβλημα υπάρχει με την κάρτα; Παλιό μοντέλο; Im newb.

---------- Προσθήκη στις 21:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:12 ----------

A οκ, στο site της Dell έλεγε 420 :-)

Δημοσ.

Εγώ προτείνω μία 5850 που είναι και σταθερή αξία. Αν έχεις πρόβλημα με τα χρήματα μπορείς να ρίξεις από CPU. 6πυρήνες είναι ψηλοάχρηστοι για gaming PC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...