iRox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μου επεσε τσαι στο λαπτοπ την ωρα που ηταν ανοικτο Τι πρεπει να κανω!?
karmen1983 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μου επεσε τσαι στο λαπτοπ την ωρα που ηταν ανοικτοΤι πρεπει να κανω!? Καταρχήν προσευχή στον ύψιστο! Προτείνω να τον κλείσεις, να τον γυρίσεις ανάποδα και να τον ψεκάσεις με ένα σπρέι αέρα.
karmen1983 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μου επεσε τσαι στο λαπτοπ την ωρα που ηταν ανοικτοΤι πρεπει να κανω!? Καταρχήν προσευχή στον ύψιστο! Προτείνω να τον κλείσεις, να τον γυρίσεις ανάποδα και να τον ψεκάσεις με ένα σπρέι αέρα.
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Άσε το να στεγνώσει. Πού έπεσε ακριβώς; Τι έγινε όταν έπεσε το υγρό; Έκλεισε ή το έκλεισες μόνος σου;
kostastnt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αν είχες και ζάχαρη μέσα δύσκολα τα πράματα.. Αν ήταν σκέτο τσάι σκούπισε το με χαρτιά κτλ και άστο να στεγνώσει καμιά μέρα και άνοιξε το να δεις τι έπαθε... Αν είχε ζάχαρη θα κολλήσουν τα πάντα και θα κάνει κρούστα στις ενώσεις..
filip123go Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Τρίψε και μερικά κουλουράκια από πάνω (sorry αλλά δεν αντεξα) Λοιπόν, σκούπισε το όσο πιο καλά μπορείς, ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις σε καμία περίπτωση πιστολάκι και γύρνα το ανάποδα σε σχήμα "Λ" για να στεγνώσει..!! Αστο έτσι αρκετές μέρες (3-4) και μετά το ανοίγεις κ βλέπεις... Αν είσαι πολύ τυχερός θα δουλεύει μια χαρά, αν είσαι απλά τυχερός, δεν θα δουλεύουν κάποιο-κάποια πλήκτρα, οπότε με ένα θsb πληκτρολόγιο ψιλοσώζεται η κατάσταση, αν είσαι άτυχος, R.I.P το lap-top...
benign Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μου επεσε τσαι στο λαπτοπ την ωρα που ηταν ανοικτοΤι πρεπει να κανω!? Να εισαι πιο προσεκτικος στο μελλον. Χωρις να θελω να ειμαι κακος εδω ειναι τεχνικο φορουμ οχι ψυχολογικης υποστηριξης. Παντως ,δεν ειπες σε ποιο σημειο επεσε,ποσο επεσε,τι εγινε αν το εκλεισες εσυ η αν εκλεισε μονο του το μηχανημα κ.τ.λ. Αν επεσε λιγο και αν το εκλεισες γρηγορα μπορει να μην χαλασει.
filip123go Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Χωρις να θελω να ειμαι κακος εδω ειναι τεχνικο φορουμ οχι ψυχολογικης υποστηριξης. Έλα ρε benign τι να κάνει ρώτησε το παιδί, όχι πως να το ξεπεράσει...
MONSTER655 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Για καφέ έχω ακούσει, για τσικουδιά (ναι) έχω ακούσει, για κοκακολα, πορτοκαλαδες, σπριτε κτλ. Αλλα για τσάι πρώτη φορά το ακούω. Αν έπεσε στο keyboard έχεις μεγάλο πρόβλημα εκεί απο κάτω έχει τα πάντα. Τρεχα στο σούπερ μάρκετ Πάρε καμία 20αρια φακελάκια με ριζι (απο τα φτηνά) Πάρε έναν μεγάλο Κούβα- λεκάνη κάτι που να χωράει το λάπτοπ βάλτο μέσα στον Κούβα ανοικτό "L" και Βάλε τα φακελάκια με ριζι μέσα μέχρι να μην φένετε το λάπτοπ. Αστο 5 μέρες μέσα το ριζι ρουφαει Όλη την υγρασία. Και αν το "τσάι" δεν έχει κάνει την δουλειά του θα δουλέψει.
benign Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Έλα ρε benign τι να κάνει ρώτησε το παιδί, όχι πως να το ξεπεράσει... Φιλιππε, Δεν θελω να τον στεναχωρησω αλλα τωρα που εκανε την χοντρη απροσεξια και χωρις να μας πει λεπτομερειες τι μπορουμε να του κανουμε κατοπιν εορτης?Νομιζω οτι δεν εχει νοημα.Αν εγω ειχα κανει κατι παρομοιο δεν θα το ποσταρα.
filip123go Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δεν θελω να τον στεναχωρησω αλλα τωρα που εκανε την χοντρη απροσεξια και χωρις να μας πει λεπτομερειες τι μπορουμε να του κανουμε κατοπιν εορτης?Νομιζω οτι δεν εχει νοημα.Αν εγω ειχα κανει κατι παρομοιο δεν θα το ποσταρα. Πολύ κακώς..!! Πάντα πρέπει να ρωτάς, αλλιώς πως θα μάθεις...!? Το ότι ήταν απροσεξία του φαντάζομαι το ξέρει κ ο ίδιος, αλλά ποιος από αυτούς που ασχολούνται με υπολογιστές δεν έχει κάνει "πατατια"..?? Βρες το σχετικό thread να δεις τι έχουν κάνει "some of the bests" εδω μέσα :p:p
MONSTER655 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά νωμιζω ότι το θέμα αυτο είναι άκυρο. Απο την στιγμή που ανοίγει κάποιος ένα νέο θέμα που είναι "σοβαρό" πρέπει να είναι μέσα και να παρακολουθεί. Ούτε που έχει πατήσει το "πόδι" του εδώ. Παντός αν είναι αλήθεια, βρες ένα καλό γραφείο τελετών για το λάπτοπ σου....1 ώρα είναι αρκετή για να χαλάσει το pc σου.
SOWHAT Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Α παπαπαααα πολύ κακεντρέχεια βλέπω... Μπορεί το παιδί να προσπαθεί να το φτιάξει όσο εμείς μιλάμε... Επίσης ποιος είπε ότι πρέπει ντε και καλά να έχει 2 πισί σπίτι του; Μπορεί να είναι άλλου ανθρώπου στο ίδιο ή σε άλλα σπίτια... ΕΠΙΣΗΣ, θυμάμαι λάθος ότι ΙΔΙΟ θέμα συζητάγαμε ΠΕΡΥΣΙ;;; ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ... Πάλι με τσάι θαρρώ!
faklan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Όπως προαναφέρθηκε αν ''προλαβες'' να του βγάλεις ρεύμα & μπαταρία κάτι γίνεται έστω και με λύσιμο-καθάρισμα... Τώρα για το ρύζι αν είναι το Laptop ''made in china'' βουρρρ
MONSTER655 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Α παπαπαααα πολύ κακεντρέχεια βλέπω... Μπορεί το παιδί να προσπαθεί να το φτιάξει όσο εμείς μιλάμε... Επίσης ποιος είπε ότι πρέπει ντε και καλά να έχει 2 πισί σπίτι του; Μπορεί να είναι άλλου ανθρώπου στο ίδιο ή σε άλλα σπίτια... ΕΠΙΣΗΣ, θυμάμαι λάθος ότι ΙΔΙΟ θέμα συζητάγαμε ΠΕΡΥΣΙ;;; ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ... Πάλι με τσάι θαρρώ! Απο την Κρήτη είσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.