Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να εγκαταστήσω κανένα πρόγραμμα καινούριο

blademyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από χθες διαπίστωσα οτι δεν μπορώ να εγκαταστήσω κανένα πρόγραμμα καινούριο στο PC μου

Μου πετάει διάφορα σφάλματα όπως :

The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program.

η

Corrupt installation detected check source media or re-download.

η

προχωράει στην εγκατάσταση και μετά πετάει κανένα σφάλμα που έχει να κάνει με την αποσυμπίεση των αρχείων.

Σε απεγκαταστάσεις προχωράει χωρίς σφάλματα κανονικά. Εχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά setup. Έκανα και διαφορετικό χρήστη αλλά τα ιδία.

Έχω τα windows 7 64bit φρέσκια εγκατάσταση 1 μήνα.

Βοηθήστε να γλιτώσω το format.:cry:

Δημοσ.

Τελικά δεν ειναι το πρόβλημα στην εγκατάσταση αλλα στο download οτι και να κατεβάσω εχει πρόβλημα στο setup. Αν εγκαταστήσω κατι που είχα απο πριν no problem. Ενα video που κατέβασα πάντως δουλεύει μια χαρά.

---------- Προσθήκη στις 22:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:11 ----------

ισως το system file checker των windows να βοήθησει

http://support.microsoft.com/kb/929833

Έκανα τα βήματα που λεει και μετά το σκαναρισμα ανέφερε οτι δεν υπάρχουν αρχεία αλλοιωμένα για να επιδιορθώσει...

Δημοσ.

Εμένα γιατί όλα αυτά με πηγαίνουν σε δίσκο με bad sectors? Φίλε μου κατέβασε το western digital dlg και τρέξε ένα extensive test. Τρώει ώρα αλλά θα είσαι σίγουρος για την κατάσταση του δίσκου σου

Δημοσ.
Δοκιμασε system restore σε ημερομηνια πριν σου δημιουργηθεί το πρόβλημα.

http://www.sevenforums.com/tutorials/700-system-restore.html

Τα εχω απενεργοποιημένα !!

Κάνε και ένα scan με antivirus και antimalware...!!

Το κάνα, καθαρός.

Εμένα γιατί όλα αυτά με πηγαίνουν σε δίσκο με bad sectors? Φίλε μου κατέβασε το western digital dlg και τρέξε ένα extensive test. Τρώει ώρα αλλά θα είσαι σίγουρος για την κατάσταση του δίσκου σου

Μη με αγχώνεις... εχω 3 σε raid 0 για ταχύτητα ! Χλομό το κόβω να δουλεύει αλλά θα το δοκιμάσω αύριο.

Εδώ που τα λέμε θα το χα τελειώσει το format...:-)

Δημοσ.
Τελικά δεν ειναι το πρόβλημα στην εγκατάσταση αλλα στο download οτι και να κατεβάσω εχει πρόβλημα στο setup. Αν εγκαταστήσω κατι που είχα απο πριν no problem.

Αν ισχύει το παραπάνω τοτε μάλλον δεν φταίνε bad sectors....

Δημοσ.
Αν ισχύει το παραπάνω τοτε μάλλον δεν φταίνε bad sectors....

Το λέω γιατί σε υπολογιστή που ενώ ότι είχε ήδη δουλευε προσπαθούσα να εγκαταστήσω τους drivers της realtek για ήχο και μου έκανε τα ίδια. Μία κατεστραμένο αρχείο , μία δεν το ένα μια το άλλο και αφού έφαγα ώρες ψάχνοντας και αφαιρόντας - ξαναεγκαθηστόντας windows installer κτλ , αποδείχθηκε ότι είχε bad sector o δίσκος και τύχαινε να κάθονται εκεί όσα καινούρια κατέβαζα , με αποτέλεσμα με το που τα απομονώση το wd dlg να λειτουργουν όλα όσα κατέβαζα μετά

---------- Προσθήκη στις 10:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:50 ----------

Μία άλλη περίπτωση που μόλις μου ήρθε . Μήπως στο κατέβασμα χρησιμοποιείς κάνα download manager? μου είχε τύχει ένα διάστημα να έχω αρκετά προβλήματα με αρχεία που κατέβαζα με flashget. Βεβαίος διορθώθηκε με απεγκατάσταση -καθαρισμό registry - ξαναεγκατάσταση και δεν ξαναπαρουσιάστηκε , αλλά έχω ακούσει ότι κάποιες παλιές εκδόσεις του orbit έκαναν πολλές εξυπνάδες με τα downloads

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...