Philcore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Με το Magic Prefs μπορείς να ρυθμίσεις μέσα σε όλα τα άλλα και το tracking
kpartsi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 μα καλα ποσο μεγαλη την εχεις!!!! :shock: (την παλαμη) μαλλον δεν καταλαβες με την κλιση... δες το σχημα τι εννοω Θέτεις σαν δεδομένο στα σχήματά σου ότι το μέρος του χεριού από τον αγκώνα ως τον καρπό ακουμπάει πάνω στο τραπέζι.... Εγώ δουλεύω διαφορετικά με τον καρπό στον αέρα και σε κλίση 0 μεταξύ παλάμης και αγκώνα! (δες παραλλαγή στην 3η εικόνα!) Το magic mouse το δουλεύω έτσι όπως ακριβώς δείχνεις στην εικόνα 2. Εκεί έχω κλίση στον καρπό ενώ στην δική μου παραλλαγή 3 δεν έχω καθόλου κλίση!!!!
georgeadams Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Να σε βοηθησω:δες το προσφατο apple event 20/10/2010 και θα παρατηρησεις οτι το apple trackpad δεν το χρησιμοποιησαν σχεδον καθολου και καθοταν παρατημενο στην ακρη. Κι όμως, αν δεις στο demo, στο σημείο έδειχνε τα gestures για μετάβαση σε full screen, στο mission control κλπ, με το Magic Mouse είχε πρόβλημα. Τα swipes δεν έπιαναν με την πρώτη. Με ένα trackpad το συγκεκριμένο demo πιστεύω θα ήταν καλύτερο.
haHa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Κι όμως, αν δεις στο demo, στο σημείο έδειχνε τα gestures για μετάβαση σε full screen, στο mission control κλπ, με το Magic Mouse είχε πρόβλημα. Τα swipes δεν έπιαναν με την πρώτη. Με ένα trackpad το συγκεκριμένο demo πιστεύω θα ήταν καλύτερο. Συμφωνω οτι για διαφορα gestures το magic mouse ειναι καπως ακαταλληλο. Απο την αλλη, το trackpad ειναι ακαταλληλο για ταχυτητα και ακριβεια (πχ ακομα και για την επιλογη μιας λεξης) για αυτο και ηταν παραμελημενο. Αντιθετα, ενα σοβαρο mouse εχει τα πλεονεκτηματα και των δυο: εξαιρετικη κινηση και ακριβεια(που δεν εχει το trackpad), αλλα και εξτρα κουμπια για να κανεις τις λειτουργιες των gestures χωρις να ζοριζεσεσαι οπως στο magic mouse.
andypolitis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Πάντως παιδία το trackpad των macbook είναι έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό. Έχω ένα vaio εξαμήνου και έκανα την σύγκριση...αν το trackpad για imac έχει την ίδια απόκριση τότε θα το επέλεγα χαλαρά αντί για ποντίκι.
kebinB Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 βασικα το πήρα, λίγο με δυσκολευει στην ακρίβεια. θα δείξει ο καιρός.
domal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 εγω παλι αρχισα να το χρησιμοποιω , το magic trackpad ,,, ειναι απιθανο το ατιμο ....
kebinB Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 υπάρχει κανένα εξτρα προγραμμα που να προσθέτει gestures; βασικά αποφάσισα να το πουλήσω, προτιμώ το ποντίκι ;P όποιος ενδιαφέρεται P/M
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 υπάρχει κανένα εξτρα προγραμμα που να προσθέτει gestures; βασικά αποφάσισα να το πουλήσω, προτιμώ το ποντίκι ;P όποιος ενδιαφέρεται P/M BetterTouchTool
basilis222 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το magic trackpad Έχει καμία διάφορα απο τα trackpad των MacBooks?
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το magic trackpad Έχει καμία διάφορα απο τα trackpad των MacBooks? λιγο πιο μεγαλο.... κατα τα αλλα τα ιδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.