headbanger Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 καλώς ήρθες το κλαμπ του Arch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 asus eeepc 900 puppylinux > puppeee on 4gb card wirless on Το παρακάτω μήνυμα έχει αποθηκευθεί. Σε μερικές περιπτώσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 "GEITONA PAR TA": απλά LOL gtroza. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ωραίο το video twiner ! δουλεύω με καλώδιο μόνο όταν πέσουν πολλά λαπτοπ στο σπίτι, ανοίγω το ασύρματο, γιορτές και καλοκαίρια ο "γείτονα πάρτα τα ** μου" είναι αλλος εγώ είμαι ο mitsos, χωρίς κλειδί! έκανα το ποστ, να δούν ότι δουλεύει το wireless . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, Επανέρχομαι με 2 ακόμα ερωτήσεις.... 1) Πως μπορώ να προσθέσω στο δεξί κλικ add to playlist για τον vlc?? 2) Αυτή η μνήμη ταιριάζει για να αναβαθμίσω λίγο το netbook?? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.