Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε acer aspire 5920g

itsoktobegreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το laptop μου ειχε προβλημα μαλλον με ιο , οποτε ειπα να κανω format με ενα παλιο cd windows xp sp2 , το εβαλα πηγε κανονικα δηλαδη πατησα ενα click ξεκινησε το installation και μου ειπε τι θελω να σβησω , εσβησα τα ΠΑΝΤΑ και οταν πηγε για Install δεν περναγε και μου εβγαλε οτι υπαρχει προβλημα με το cd οποτε τζιφος... τωρα οταν ανοιγω το pc το μονο που γινετε ειναι μετα την acer οθονη που φορτωνει να εμφανιζετε μια μαυρη οθονη που στην αρχεια εγραφε Operating system not found και τωρα γραφει κατι ακαταλαβιστικα , δεν κανει ρεσταρτ ουτε τπτ....

θα ηθελα να μου πειτε τι να κανω, και αν ειναι για νεο φορματ με νεο cd μια βοηθεια στης ρυθμισεις Bios ... sorry αλλα ειμαι λιγο ασχετος :/

Δημοσ.

Κατέβασε απο κάπου το λειτουργικό που θέλεις κάψτο σε ενα cdακι και κανε boot. Δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω..

Δημοσ.

για να μπεις στο bios πατας πολλες φορες το κουμπι f2 μολις ανοιξεις το pc.μετα με τα βελακια πας στην καρτελα που αναφερει για boot και βαζεις να πρωτα στη σειρα το dvd-rom. μετα πας exit and save changes. ετσι θα ξεκινησει με το dvd-rom και εαν εχεις μεσα σε αυτο το cd με τα windows θα μπουταρει με αυτο.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις....

λοιπον εβαλα ενα cd και οντως κατι αλλαξε , βγηκε μια μαυρη οθονη με το ενα σημαδι να αναβοσβηνει και καλα σαν να θες να γραψεις κατι... μετα βγαζει τα ιδια ακαταλαβιστικα γραμματα....

Δημοσ.

νομιζω πωσ ναι τα βιος σε αυτο το pc ειναι πραγματικα παραξενα για την ακριβεια μου ειχε 7 νουμερα

1. IDE HDD

2. IDE CD ROM

κτλ

και εβαλα το νουμερο 2 στο 1

Δημοσ.
νομιζω πωσ ναι τα βιος σε αυτο το pc ειναι πραγματικα παραξενα για την ακριβεια μου ειχε 7 νουμερα

1. IDE HDD

2. IDE CD ROM

κτλ

και εβαλα το νουμερο 2 στο 1

σωστα καλα το εκανες

θα επρεπε κανονικα να ξεκινησει απο το cd και να σου λεει windows loading files και να ξεκινησει την εγκατασταση των windows xp

Δημοσ.
το ξερω.... εχετε καμμια αλλη ιδεα? :(

γιατι δεν δοκιμαζεις να περασεις ubuntu?

εαν εχεις εναν αλλον υπολογιστη κατεβασε εκει το ubuntu 10.10.κανε ενα bootable cd ή bootable usb key και εγκατεστησε τα μεχρι να βρεις κατι καλυτερο.

μια αλλη λυση ειναι να βαλεις το windows 7

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...