MONSTER655 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Το αποτέλεσμα του benchmark οφείλεται στο γεγονός ότι το MBA φοράει SSD. Βάλε ένα SSD στο MBP και θα δεις πόσο πίσω αφήνει το Air! Δεν είμαι αντίθετος στο Air, μου αρέσει πολύ! Απλώς δεν είναι η ισχύς το βασικό πλεονέκτημά του αλλά οι διαστάσεις του! Για να μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις αλλά να λέμε τα πράγματα όπως είναι! Και βέβαια Άμα βάλεις ssd στον pro θα πετάει. Αλλα μιλάμε για τις δυνατότητες που έχουν Όταν βγουν απο το εργοστάσιο Όχι να βάλεις extra λευτά να το κανείς turbo. Και στο δικο μου με i3 αν του βάλω ssd και 8gb θα περάσει Ακόμα και τα desktop με core 2 duo. *vaio laptop έχω.
Palp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Οι SSD είναι μόνο για την εκκίνηση προγραμμάτων και μεταφορά/αποθήκευση αρχείων (μέσα στον ίδιο τον υπολογιστή γιατί αλλιώς περιορίζεσαι από την ταχύτητα δικτύου-USB/Firewire-DVD κτλ). Για οποιαδήποτε άλλη δουλειά μετράει ο επεξεργαστής και η μνήμη. Οπότε μην νομίζετε ότι επειδή έχει SSD θα γίνεται η επεξεργασία video/εικόνων πιο γρήγορα. Μπορεί πχ το Half Life να φορτώνει σε 5 δευτερόλεπτα αλλά θα τρέχει στα 2 fps.
panos2000gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Οι SSD είναι μόνο για την εκκίνηση προγραμμάτων και μεταφορά/αποθήκευση αρχείων (μέσα στον ίδιο τον υπολογιστή γιατί αλλιώς περιορίζεσαι από την ταχύτητα δικτύου-USB/Firewire-DVD κτλ). Για οποιαδήποτε άλλη δουλειά μετράει ο επεξεργαστής και η μνήμη. Οπότε μην νομίζετε ότι επειδή έχει SSD θα γίνεται η επεξεργασία video/εικόνων πιο γρήγορα. Μπορεί πχ το Half Life να φορτώνει σε 5 δευτερόλεπτα αλλά θα τρέχει στα 2 fps. ++++1. Αυτό ήθελα να πω και εγώ νωρίτερα αναφερόμενος στους SSD. Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου benchmark είναι παραπλανητικά αν δεν τα ερμηνεύσεις σωστά.
zazas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Τελικά με το πρόβλημα που προέκυψε τι γίνετε; σε καμιά 10αριά μέρες θα μπορώ να το πάρω,να περιμένω ακόμη λίγο;; Είναι θέμα hardware ή software;; Θα διορθωθεί με update;;
mdr21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Τελικά με το πρόβλημα που προέκυψε τι γίνετε; σε καμιά 10αριά μέρες θα μπορώ να το πάρω,να περιμένω ακόμη λίγο;; Είναι θέμα hardware ή software;; Θα διορθωθεί με update;; Εδω ειναι το σχετικο τοπικ. Απο την στιγμη που μιλαμε για τοσα πολλα λεφτα και αφου δεν υπαρχει φανταζομαι λογος να σε πιεζει να βιαστεις , εγω στη θεση σου θα περιμενα να αποσαφηνιστει το θεμα. Βεβαια και εγω αν το ειχα παρει αποφαση να το παρω και ειχα τα χρηματα , δυσκολα θα κρατιομουνα...
x_vagos_x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 stay away! Θα συμφωνήσω. Είναι θέμα software. Προκειμένου να εξελληνιστεί το λειτουργικό, ζητάει να εγκαταστήσεις ένα πακέτο [ένα utility] που πειράζει πολλάαααααααα από τα αρχεία του OS, με αποτέλεσμα να έχεις έναν αχταρμά που σου σπάει τα νεύρα με κάθε κλικ που κάνεις. Ελληνικά και MacOS X είναι σαν τσακωμένες γειτόνισσες. Αμείλικτες, άσπονδες και ασύμβίβαστες. [Εκτός, πάλι, αν μιλάμε για το θέμα με τις οθόνες, την υπερθέρμανση και όλ' αυτά που κυκλοφορούν. Τότε δεν ξέρω.]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.