Προς το περιεχόμενο

Ολοκληρωθηκε το φορματ και τωρα drivers ???

goodMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ολοκληρωθηκε το format στον υπολογιστη μου ( windows XP ) και τωρα πρεπει να εγκαταστησω τους drivers για ηχο/βιντεο/καρτα δικτυου κ.τ.λ

Που μπορω να τους βρω και ποιους θα πρεπει να επιλεξω ?

Δημοσ.

Στα site των εταιριών θα υπάρχουν κατα 90% (google->nvidia gt220 windows xp drivers ξέρω γω). Πες μας τι hardware έχεις αν θες παραπάνω βοήθεια.

Δημοσ.

ειναι:

Windows XP Professional

Version 2002

Service Pack 2

AMD Athlon 64 Processor

3200+

2.31 GHz , 512 MB RAM

τωρα τι καρτες εχει μεσα πως θα μπορεσω να δω ?

Δημοσ.
ειναι:

Windows XP Professional

Version 2002

Service Pack 2

AMD Athlon 64 Processor

3200+

2.31 GHz , 512 MB RAM

τωρα τι καρτες εχει μεσα πως θα μπορεσω να δω ?

κατέβασε το everest από εδώ και πάνε στην καρτέλα computer--> summary και πες μας πως λέγετε η κάρτα γραφικών (μοντέλο) και την μητρική

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις το drivermax..!!

Εμένα με έχει σώσει άπειρες φορές σε τέτοιες καταστάσεις..!

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορείς να κατεβάσεις κατευθείαν τους driver από εκεί (δυστυχώς μόνο 2 την μέρα στην free version) αλλά το σημαντικό είναι ότι σου λέει ποιον ακριβώς driver θέλεις, οπότε τον googlareis τον κατεβάζεις και τελείωσες...!!

Δημοσ.

Επίσης, μπορείς να πάς στο site 3D Guru και στην επιλογή Downloads θα βρείς free το πρόγραμμα Sisoft Sandra (2010c πρέπει να είναι η τελευταία έκδοσή του). Άν τύχει και κατεβάσεις μιά προγούμενη έκδοση του και βλέπεις internet απο το computer σου -δηλαδή έχουν βρεί τα Windows την κάρτα δικτύου σου- θα κάνει μόνο του update και θα πάει μόνο του στην τελευταία έκδοση.

Άν τρέξεις την επιλογή Overview θα σου διαγνώσει με λεπτομέρεια το hardware.

Σύμφωνα με αυτό θα πάς να βρείς έναν - έναν τους drivers του κάθε κομματιού του υπολογιστή σου ψάχνωντας πρώτα στην μαμά εταιρία παραγωγής του κάθε προιόντος (π.χ για την κάρτα ήχου σου που είναι Soundblaster Live! 5.1 Digital θα πάς creative.com ή soundblaster.com και θα κατεβάσεις απο εκεί).

Για τους drivers που δέν θα βρείς, άν τα κομμάτια του υπολογιστή σου είναι πολύ παλιά, πολλές φορές και οι ίδιες οι εταιρείες που τα παράγουν, σβήνουν και τους drivers και θα παιδευτείς να τους βρείς.

Υπάρχει λύση και σε αυτήν την περίπτωση μέσα απο forum και συζητήσεις θα βρείς αυτό που ψάχνεις.

Δημοσ.

Προσεξε να δεις πιο συγκεκριμενα ποιοι οδηγοι χρειαζετε να εγκατασταθουν

Οταν πηγαινω στην διαχειριση συσκευων μου εμφανιζει με ενα κιτρινο ερωτηματικο μονο τα παρακατω που θα γραψω.ΟΛΑ τα αλλα λειτουργουν κανονικα:

1) Αλλη συσκευη γέφυρας PCI

2) Ελεγκτής Διάυλου SM

3) Ελεγκτής ήχου πολυμέσων

για αυτα τα 3 θα πρεπει να εγκαταστησω και drivers για USB που λεει το λινκ σου ?

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση σοβαρη κ καιρια!

Θα δουμε καποια σοβαρη αλλαγη, (πχ, διαφορα ταχυτητας, σταθεροτητα, (stability,realability)?? που λεει κ το διαφημηστικο γνωστης εταιριας!

Πολυ παλιωτερα οταν αλλαζα οδηγους σε πχ, σε Ελεγκτές SCSI και RAID

BIOS, ΜΗΤΡΙΚΗ , δημιουργουντο καποια προβληματακια, κ επανερχομουν στους παλιους οδηγους!

Επειδη τωρα ειμαι με ενα αρκετα παλιο πισι, μητρικη ASUS, P5VD2-VM,

σκληρο ST3160815AS, Size 160 GB, με νεο επεξεργαστη ομως (1 ετους)Intel Celeron CE1400 @ 2.00GHz, τι θα με συμβουλευατε να κανω γα να δω καποια διαφορα< το μηχανημα σερνεται με την μνημη των 512MB>

Y.Γ. Ο τεχνικος γνωστου μαγαζιου με μαλωσε οταν του ελεγα για μνημη 1, h 2 γιγα στα 667 mhz που ηθελα, κ δεν με αφησε να παραγγειλω:o!

το μετεφερα στους οδηγους, ας το σβησει καποιος μοντερεητορ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...