Orifiel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 και σε αλλα 2 forum υπάρχει αυτή η πληροφορία. Διόρθωση.. Όχι 5% καλύτερη, διαφορα πέφτει στο 5% και με ελάχιστο OC, ξεπερνά κατά πολύ την 580. άρα χωρίς OC διαφέρουν 5%..
panos9553 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 όχι αλλά πλέον δεν εμπιστεύομαι guru3d αν δεν διασταυρώσω τα νούμερα πρώτα Σωστος...
Titanomaxos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 To 580gtx ένα συμμαζεμα είναι του 480gtx... Το θεμα ειναι οτι για καθε μερα παιζω 850/1700/4400 και ειμαι κομπλε (88 μεγιστο στην καπακομενη γιατι η αλλη 80 max παει) Εχω 2χ580gtx απο πρωτη μερα που πατησαν το ποδι τους στο Λιμανι του Πειραια. Απο το conteiner στο σπιτι μου Δεν ανεβασα benchakia γιατι υπαρχει πραγμα στο net, εαν ομως ειναι κατι συγκεκριμενο που θελετε να δειτε πειτε μου να το κανω.... Uploaded with ImageShack.us Δεν αντεξα να περιμενω Cayman...
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Την φωτογραφια με τις 580 γιατι την ποσταρες?Δεν ηταν αναγκη σε πιστευουμε..... Το θεμα δεν ειναι να περιμενες το Cayman για να παρεις το Cayman, θα πεσουν και οι τιμες της 580.
Ailuros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Παραμενει ενα βελτιωμενο GF100...... Και τι περίμενες από ένα refresh ακριβώς; FaRMaKhs, Μην αναλώνεσαι άδικα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Και η 6870 refresh της 5770 θεωρειται αλλα η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τη διαφορα 480-580. Κατα τα αλλα η 580 ειναι μια χαρα καρτα, απλως λιγο ακριβη για την ωρα.
Titanomaxos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 To 6870 ειναι Evolution για το 5770 .... Οπως και το 6970 είναι Evolution της σειράς 5870 .... Το 580 είναι ενα συμμάζεμα στα κατα του 480 με ενα 15% πανω επιδόσεις! Τα 28nm θα ειναι revolution, δεν μιλαω ομως για τα Πασχαλιατικα refresh που θα δουμε !
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πριν τον Μαρτιο δεν περιμενω κατι καινουργιο..... Παντως περιμενω την Ati να πιασει το Texture Filtering Quality της NVIDIA διαφορετικα θα παραμεινω στο ''πρασινο'' στρατοπεδο.
Heatspreader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Φυσικά και υπάρχουν πάντα επιλογές για όλα τα γούστα. Cayman PRO = ~225W και η XT μια στάλα παραπάνω. Πίσω στο θέμα: ευχαριστούμε NV που μας έδειξες με την GTX580 τι θα έπρεπε να είχαμε στα χέρια μας πριν ένα χρόνο περίπου. Η αλήθεια είναι ότι αν η GTX580 έβγαινε πριν ένα χρόνο θα το είχα προτιμήσει από την 5870. Κρίμα... Παίζει να είναι το πρώτο launch high-end κάρτας που δεν παρακολουθώ καθόλου (αν δεν μου έστελνε η EVGA το mail ακόμα δεν θα ήξερα ότι είχε κυκλοφορήσει). Ειλικρινά αυτή η γενιά με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Σε αυτό φταίνε πολλά πράγματα (κυρίως το ότι δεν έχουμε παιχνίδι ρε παιδί μου που να πουσάρει τις κάρτες πέρα από το κλασικό Crysis... και το DX11 είναι μέχρι στιγμής ένα gimmick που γ@μάει τις επιδόσεις και τίποτα ουσιαστικό. Ούτε ένα σωστό LOD βασισμένο στο tessellation δεν έχουν χρησιμοποιήσει οι καραγκιόζηδες) αλλά όπως και να έχει, πριν μερικά χρόνια κάτι τέτοιο θα το θεωρούσα αδύνατον. Κρίμα, κρίμα, κρίμα! PS: Η κάρτα που περιμένω, είναι μια single με τις επιδόσεις της 580 σε SLI. Τότε θα έχει και κάποιο νόημα το DX11. Μέχρι τότε όμως έχουμε καιρό +1 Συμφωνώ σε όλα! This. Βέβαια εξαιτίας της στασιμότητας που έχουμε φάει πλέον από τις κονσόλες, θα μας νοιάζει ακόμα το Crysis πως τρέχει ή κάνα δυο άλλα παιχνίδια. Κι αν ισχύουν τα επιπλέον 5 χρόνια ζωής των PS3/X360, τον φάγαμε για τα καλά 5 χρόνια είναι πάρα πολλά. Σύμφωνα με την ιστορία γύρω στο 2013 θα περίμενα το PS4. http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation το μπουλο η 580!!!! τρωει ταπα απ την 5970!!!! μονο στο far cry2 κατι πιγε να κανει, 23fps παραπανω απ την ΑΤΙ5970 και για 1fps στο crysis. ας ελπισουμε οτι ειναι θεμα drivers γιατι ειναι ακομα καινουρια!!!! Όπως λέμε άλλα τα μάτια του λαγού, άλλα τις κουκουβάγιας, άλλα τα Frames του Dual και άλλα τα Frames του Single... ---> ναι αλλα αναφεροντε σαν μια καρτα!!! το pcb ειναι ενα, και μπενει σε μια pci-exp, καλο θα ηταν μια 470χ2 της nv, μονο ετσι θα εκανε κατι. ... ---> H GTX580 με την 5970 είναι τόσο κοντά που σίγουρα καλύτερη επιλογή είναι η GTX580. Εκτός από αυτό υπάρχει διαφορά στην απόδοση, η οποία δεν φαίνεται στα fps, αλλά στη ροή του παιχνιδιού υπέρ της Single (GTX580). μην κοιτάς το guru3d, με αυτά που έχω διαβάσει δεν το εμπιστεύομαι καθόλου πλέον (στο review της 580 την βγάζει πιο ενεργοβόρα από την 480 ffs), διάβαζε anandtech... Γενικότερα δεν είναι να εμπιστεύεσαι τίποτα 100%. Μόνο μετρήσεις χρηστών... Πάντως μιλάμε για ένα facelift thw 480GTX, το οποίο δεν είναι καθόλου κακό!
Ailuros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Και η 6870 refresh της 5770 θεωρειται αλλα η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τη διαφορα 480-580. Τι το συνταρακτικό κάνανε στο Barts και μου διαφεύγει; Στις ίδιες βάσεις του Cypress πατάει. ΄Αλλωστε έχει σαν άμεσο ανταγωνισμό την GTX460. Κατα τα αλλα η 580 ειναι μια χαρα καρτα, απλως λιγο ακριβη για την ωρα. Σαφώς και είναι υπερτιμημένη η 580. Σε μερικές μέρες θα βγάλουν την 570 και αρχές της χρονιάς την 560 με σαφώς καλύτερες σχέσεις τιμής/απόδοσης.
Ailuros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πριν τον Μαρτιο δεν περιμενω κατι καινουργιο..... Ας έρθει και καλοκαιράκι και μετά βλέπουμε. Παντως περιμενω την Ati να πιασει το Texture Filtering Quality της NVIDIA διαφορετικα θα παραμεινω στο ''πρασινο'' στρατοπεδο. Από το στόμα σου και στης AMD το αυτί.
labman Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Zotac GeForce GTX 580 AMP2! Edition με zalman ψύκτρα.καλές θερμοκρασίες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μπαααα, προτιμώ κάτι σε Gainward GTX580 golden sample.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.