Προς το περιεχόμενο

GeForce GTX580

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την 570 την περιμενω με επιδοσεις 480 αλλα με ''σωστο'' TDP(225W).

Η 6970 ειναι 59 ποντους μπροστα απο την 580 στο 3Dmark το οποιο 3Dmark παντα ετρεχε καλυτερα στις ATi, η διαφορα ειναι πολυ μικρη οποτε πιστευω οτι στα παιχνιδια ΔΕΝ θα ξεπερασει την 580.

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βγήκαν τα χαρακτηριστικά τις 570 και θα είναι μια αργή 480. θα περνα την 5870 αλλα όχι την 480, θα είναι ανάμεσα.

http://www.techpowerup.com/135450/GeForce-GTX-570-Specifications-Release-Date-Leaked.html

η palit το εκανε. Mε tweak θα φτάνει την 480 αλλα όχι την 580. Η 480 θα φτάνει την 580 με tweak.. μάλλον το έκαναν έτσι για να κρατήσουν ψιλά τις τιμές.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ''tweak'' στην 480 για να γινει 580.....Το μονο που μπορει να κανει ενας χρηστης με 480 ειναι να ανεβασει την 480 του αρκετα ψηλα ωστε να φτασει τις επιδοσεις μιας 580(stock).

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ''tweak'' στην 480 για να γινει 580.....Το μονο που μπορει να κανει ενας χρηστης με 480 ειναι να ανεβασει την 480 του αρκετα ψηλα ωστε να φτασει τις επιδοσεις μιας 580(stock).

Σε μετρήσεις που είδα μιας 480 με πάνω από 800MHz πάλι δεν έφτανε την 580. Αν μου πεις τώρα ότι θα κάτσει κάποιος με μια 480 μέσα σε καταψύκτη πάω πάσο.

Τώρα όσων αφορά τα υποτιθέμενα αποτελέσματα μιας ακυκλοφόρητης κάρτας σε ακυκλοφόρητο συνθετικό μετροπρόγραμμα αν θέλετε να το πάρετε στα σοβαρά γούστο και καπέλο του καθένα. ΄Εχω προειδοποίησει για άλλη μια φορά για υπερβολική αισιοδοξία όσων αφορά τις 6970/6950 αλλά μάταια.

Ανοίξτε μια ξεχωριστή ενότητα για Cayman και ξεκινήστε με το πως νομίζετε ότι θα είναι οι πραγματικές της τεχνικές προδιαγραφές. Εκεί ήδη θα φανεί πόσο έξω έχουν πέσει πάρα πολλοί. Σαφώς είναι γρηγορότερη σαν refresh από άλλες λύσεις της AMD του παρελθόντος αλλά δεν παύει να είναι refresh.

Δημοσ.

Σε μετρήσεις που είδα μιας 480 με πάνω από 800MHz πάλι δεν έφτανε την 580. Αν μου πεις τώρα ότι θα κάτσει κάποιος με μια 480 μέσα σε καταψύκτη πάω πάσο.

http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-480-soc-review/

Μονο στο Dirt 2 ''ξεφευγει'' λιγο η 580 και στο Vantage(που προσωπικα δεν με ενδιαφερει).

• Super Moderators
Δημοσ.

μην κοιτάς το guru3d, με αυτά που έχω διαβάσει δεν το εμπιστεύομαι καθόλου πλέον (στο review της 580 την βγάζει πιο ενεργοβόρα από την 480 ffs), διάβαζε anandtech...

Δημοσ.

http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-480-soc-review/

Μονο στο Dirt 2 ''ξεφευγει'' λιγο η 580 και στο Vantage(που προσωπικα δεν με ενδιαφερει).

Ναι στα 820 και είναι πάλι μια τρίχα πίσω από την 580 καταναλώνοντας τουλάχιστον 10W παραπάνω από την τελευταία. Είπα κάτι το αντίθετο; Αν θέλω να συγκρίνω μήλα με μήλα και όχι τρακτέρ με παντόφλες θα δώσω στην 580 τόσο αύξηση χρονισμού ώστε να χτυπήσει ακριβώς την ίδια κατανάλωση μιας 480@820MHz και μετά το ξανασυζητάμε το όλο θέμα.

Δημοσ.

Δεν ειπα κατι αντιθετο απο σενα απλως ποσταρα ποσο πρεπει να ειναι μια 480 περιπου για να εχει επιδοσεις 580.

http://www.anandtech.com/show/4012/nvidias-geforce-gtx-580-the-sli-update/3

Αυτό ίσως βοηθήσει καλύτερα. Μια 580 με συχνότητες default 480. Ο λόγος που είναι λίγο γρηγορότερη η 580 ακόμα και στα 700 δεν είναι μόνο το 16-κτο SM αλλά και ελαφρώς βελτιστοποιημένο occlusion culling στις GF11x.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχει παρομοιο review ο anandtech με την Gigabyte GeForce GTX 480 SOC ?

όχι αλλά πλέον δεν εμπιστεύομαι guru3d αν δεν διασταυρώσω τα νούμερα πρώτα

Δημοσ.

am το άλλο δεν το λέμε για να μην γίνει χαμός!! Τώρα το διάβαζα αλλα δεν είμαι τόσο advanced για να ξέρω πως να το κάνω. Γίνετε ένας χαμός στο internet με τον νέο driver που έβγαλε η NVIDIA μονο για 580. Πείραν και του έκαναν modify το INF και τον έβαλαν σε 480. Λοιπόν... Η 480 μετατρέπεται 5% καλύτερη από 580. ξέρει κανεις πως να το κάνουμε αυτό? υπάρχει έτοιμο download του οδηγού? (modified). 262.99

Απλά με τον νέο οδηγό προσπαθούν να δείξουν ότι έχει διαφορα η 580 από την 480. θα έδινα link από μαρτυρίες σε ξένα forum, αλλα δεν ξέρω αν επιτρέπεται. από ότι έχω καταλάβει, η 480 θα κάψει πολλές καρδιές.. Θα πέσει και η τιμούλα, μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...