Προς το περιεχόμενο

GeForce GTX580

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι πληροφορίες αρχίζουν να πληθαίνουν. Δεν θα μου έκανε την παραμικρή εντύπωση αν αρχίζει να διαρρέει η NV εσκεμμένα λεπτομέρειες από τώρα για να χαλάσει όσο μπορεί την 6900 σούπα της AMD. Ακόμα και κάποιο paperlaunch δεν θα αποκλείσω εντός της χρονιάς με κανονική κυκλοφορία/διαθεσιμότητα αρχές του 2011. Ίδωμεν.

Ο 512-μπιτος δίαυλος ήταν ράδιο αρβύλα από ότι φαίνεται μιας και οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν όση μνήμη έχει και μια 480.

Συχνότητες: 772/1544/1102MHz

8pin+6pin

3dfart Vantage performance: ~24300, Xtreme: ~12700

γενικά ~20% γρηγορότερη από την GTX480

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

96022500.jpg

37495949.jpg

39113955.jpg

Αν είναι αληθινή που μάλλον είναι (δεν έχει τρύπες το pcb), τότε μιλάμε πάλι για 384-bit memory interface . Eλπίζω τουλάχιστον να ναι καινουριο chip, και όχι ένα απλό revision του gf100 που θα χει 512cuda cores και 700+ ρολόγια που θα πρεπε να χει το αρχικό gf100 όπως προβλεπόταν.

ailuros ξέρεις αν υπάρχει περίπτωση να ναι απλώς revision του gf100?

πηγή

Δημοσ.

μονο εμενα μου φαινεται ή οντως ειναι στραβο το πλαστικο καπακι της ψυκτρας??εχει μια κλιση νομιζω.Δειτε πως παει σε σχεσει με την pci Θυρα

Δημοσ.

Οι δικές μου πληροφορίες μιλάνε για 512SP/128 TMUs. Aν αληθεύει και ο πυρήνας είναι όντως μικρότερος με αρκετά μικρότερη κατανάλωση από την 480 τότε το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να αφαίρεσαν μια γενναία ποσότητα από GPGPU transistors.

Πολλοί μιλάνε για GF100-A4 αλλά είναι παραπάνω από παράλογο για πολλούς λόγους.

Δημοσ.

μονο εμενα μου φαινεται ή οντως ειναι στραβο το πλαστικο καπακι της ψυκτρας??εχει μια κλιση νομιζω.Δειτε πως παει σε σχεσει με την pci Θυρα

Σε μπερδεύει η ζελατίνα ;)

Δημοσ.

Υπάρχουν και καλύτερες φωτογραφίες στο δίκτυο αν ψάξετε. Τέλος πάντων γεγονός είναι ότι ο πυρήνας είναι (σχεδόν) τετράγωνος και όχι ορθογώνιος όπως το GF104 (να καταχωρηθεί στον κατάλογο υπερ-άχρηστων πληροφοριών....).

Δημοσ.
Οι πληροφορίες αρχίζουν να πληθαίνουν. Δεν θα μου έκανε την παραμικρή εντύπωση αν αρχίζει να διαρρέει η NV εσκεμμένα λεπτομέρειες από τώρα για να χαλάσει όσο μπορεί την 6900 σούπα της AMD. Ακόμα και κάποιο paperlaunch δεν θα αποκλείσω εντός της χρονιάς με κανονική κυκλοφορία/διαθεσιμότητα αρχές του 2011. Ίδωμεν.

Σούπα το 6970/6950 ?

25.000+ ρικα στο Vantage δεν το βλέπω για σούπα από το CAYMAN ΧΤ!

Πληροφορία που έχω από ocer, έχει τσακίσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ με cayman xt

To 580gtx ειναι το κανονικο fermi που ηθελε να βγαλει απο την αρχη...για να δουμε καταναλωσεις, temps και γενικα επιδοσεις...

Δημοσ.
Σούπα το 6970/6950 ?

25.000+ ρικα στο Vantage δεν το βλέπω για σούπα από το CAYMAN ΧΤ!

Πληροφορία που έχω από ocer, έχει τσακίσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ με 480gtx

Ρε παιδια μην αρπαζεστε με το παραμικρο.Οταν ειπε "σουπα" δεν νομιζω να εννοουσε οτι θα ειναι πατατες ή κατι αντιστοιχο(εγω τουλαχιστον ετσι το καταλαβα).Εχετε καταντησει αηδια 2-3 ατομα σε καθε θεμα που ανοιγει με καρτες γραφικων να το κανετε ati vs nvidia.Ελεος πια.

Δημοσ.
Ρε παιδια μην αρπαζεστε με το παραμικρο.Οταν ειπε "σουπα" δεν νομιζω να εννοουσε οτι θα ειναι πατατες ή κατι αντιστοιχο(εγω τουλαχιστον ετσι το καταλαβα).Εχετε καταντησει αηδια 2-3 ατομα σε καθε θεμα που ανοιγει με καρτες γραφικων να το κανετε ati vs nvidia.Ελεος πια.

....το ποστ σου είναι αυτό που χαλάει το θέμα!

Ρωτάω κατι συγκεκριμένο, τι πετάγεσαι! Μήπως βγήκε κατι που δεν ξερω στη φορα!

Προσφέρει κάτι το ποστ σου ? Σκέψου!

Δημοσ.
....το ποστ σου είναι αυτό που χαλάει το θέμα!

Ρωτάω κατι συγκεκριμένο, τι πετάγεσαι!

Προσφέρει κάτι το ποστ σου ? Σκέψου!

Αφου δεν προσφερει τιποτα το ποστ μου παρε το επομενο σε spoiler για να εχεις την επιλογη αμα θες να μην το διαβασεις.

Τι συγκεκριμενο ρωτας αν ειναι σουπα η 6900????Ναι ειναι μια σουπα η οποια περιλαμβανει διαφορα κυκλωματα οπως και ολες οι καρτες γραφικων.Και μετα σαφως για να υποστιριξεις αρχιζεις τα δικα σου με cayman xt και αλλα διαφορα.Εδω ομως αμα διαβασεις καλυτερα τον τιτλο ειναι για την GTX580 και οχι για την σειρα 6900.Αμα ειναι ανοιξε ενα νεο θεματακι και γραψε μεσα οτι το cayman xt σκιζει κωλ$#% και αλλα διαφορα.Δεν εχω δει να ειναι λιγα τα θεματα με καρτες γραφικων τα οποια εχουν κλισει(και μην μου πεις οτι φταιει μονο ο Nik.k για αυτο).Επισης μιας και μιλαμε για ποστ με προσφορα ωραιο το videaκι που ανεβασες για να την "πεις" στον Nik.k,ειχε πολλα να προσφερει στο θεμα στο οποιο το ανεβασες για καποιον αναγνωστη που ενδιαφεροταν να μαθει.

Btw 5870 εχω για να μην αρχισουμε τα περι fanboyσμου και μετα τρεχεις να βγαλεις video με τις 6900(οταν με το καλο βγουν) για να διξεις οτι στα δικα σου bench σκιζει την GTX580.

Δημοσ.

Ρε guys, να τσακωνόσασταν για καμιά γυναίκα θα το καταλάβαινα, αλλά για κάρτες; :-(

Anyway, όπου δημιουργείται καυγάς, ή θα φεύγουν τα μέλη του καυγά με άδεια ή θα κλειδώνονται τα threads.

/sc

• Super Moderators
Δημοσ.
τότε το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να αφαίρεσαν μια γενναία ποσότητα από GPGPU transistors.

το οποίο θα έχει επιπτώσεις σε?

Δημοσ.

Τιτανομάχε με το μπαρδόν κιόλας, αλλά δε θες και δίπλωμα γλωσσολογίας για να μην παρεξηγήσεις το ποστ του αίλουρου...

Τρσπα, ανάβει για τα καλά η μάχη κατα πως φαίνεται κ αυτο μας συμφέρει.

Δημοσ.
Ρε guys, να τσακωνόσασταν για καμιά γυναίκα θα το καταλάβαινα, αλλά για κάρτες; :-(

Anyway, όπου δημιουργείται καυγάς, ή θα φεύγουν τα μέλη του καυγά με άδεια ή θα κλειδώνονται τα threads.

/sc

αυτο καλυτερα γιατι εχουμε ποσα Threads κλειδωμενα και μιλανε για ενα πραγμα.

ATI 6XXX ΚΑΙ NVIDIA 5XX->ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ

νεοATI 6XXX ΚΑΙ NVIDIA 5XX->ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ

και αναγκαστηκαν και σπασανε:

νέες κάρτες AMD 68xx

GeForce GTX580

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...