alienpc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 παιδια εχω ενα toshiba λαπτοπ και μετα απο δεκα λεπτα κλεινη!απο κατο καει πολυ.υπαρχει καμια βαση να εχω το κεφαλη μου υσιχο με της υπεθερμανσης.δεν θελω να καει ο δισκος αλλιως αντε να ψαχνω τους φακελους μου!!
AquaBoy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Θελει εσωτερικο καθαρισμο αν ξερεις ανοιξε το και κανε καλο καθαρισμο αλλιως πηγαινε το σε κανα τεχνικο.
alienpc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 το ξερω αλλα θα ηθελα να εχει καλο αερισμο και για μελοντικα να μην τρεχω
AiWaaa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα θερμοκρασίας. Καταρχάς καθάρισε της σχισμές απο την σκόνη για να μειωθεί λίγο η θερμοκρασία. Έπειτα άνοιξε το λαπτοπ(αν δεν μπορείς μόνος σου δώστο σε κάποιον που ξέρει) και τσέκαρε την θερμοαγώγιμη πάστα. Καλό θα ήταν να την άλλαζες. Δεν είναι κάτι το δύσκολο. ΑΝ προβείς σε αυτήν την κίνηση φρόντισε να έχεις καθαρίσει την προηγόυμενη πάστα καλα. Οσο για την βάση δεν νομίζω να κάνει κατι..
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Κι όμως, οι βάσεις με φουρφούρια βοηθάνε πολλές φορές.
AiWaaa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Κι όμως, οι βάσεις με φουρφούρια βοηθάνε πολλές φορές. Βοηθάνε.. Απλα στην περίπτωση του πιστεύω οτι η πάστα φτάνει στο τέλος της.... Μπορεί να κάνω και λάθος και να χρειάζεται μονο ενα φουρφούρι
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 http://www.skroutz.gr/c/713/bash-laptop.html?keyphrase=%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+laptop Κάνε όσα προτάθηκαν πριν προβείς σε αγορές πάντως.
AiWaaa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Alien... Eχω μία απορία.. Το λάπτοπ σου σβήνει μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα έτσι? Η cpu είναι σε idle κατάσταση ? Η την ζορίζεις.. ?
alienpc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ανοιγω μετα βαζω το ιντερνετ μπενω facebook και σε 10 λεπτα αφου ανιχτοι σβηνη ολο το συστημα.
AiWaaa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ανοιγω μετα βαζω το ιντερνετ μπενω facebook και σε 10 λεπτα αφου ανιχτοι σβηνη ολο το συστημα. Άρα είναι σε idle κατάσταση.. Δεν είναι φυσιολογικό να ανέβαζει τοσο υψηλη θερμοκρασία σε idle κατάσταση.. Το λάπτοπ το ακουμπάς πάνω σου η σε σε άλλη επιφάνεια ?
alienpc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 σε ενα γραφειο και εχω amd x64 νομιζω
AiWaaa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καθάρισε το απο τισ σκόνες και αν δεις οτι σβήνει πάλι έλενξε την πάστα σου.. Μην προβείς ακόμα σε αγορά βάσης..
BALABANIS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Φιλε το οτι σου σβηνει σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα,και σε απλη χρηση(facebook) υπαρχει σοβαροτατος λογος Θερθοκρασιας!Ελεγξε τις θερμοκρασιες σου με καποιο προγραματακι, δες ποσο γρηγορα τις ανεβαζει μεχρι να φτανει σε σημειο να κλεινει!Σβηνει για να προστατευτει!Πρωτον πρεπει να το καθαρισεις εσωτερικα γιατι το πιο πιθανο ειναι απ τις σκονες-χνουδια να εμποδιζετε το συστημα ψηξης(ανεμιστιρακι).Αν δε φτιαξει και με καθαρισμο, τοτε μιλαμε για βλαβη!Απλα μην το αφηνεις γιατι δεν ειναι και το καλυτερο να φτανει καθε λιγο στα ορια του, για να αποφυγεις τα χειροτερα!Οσο για τη βαση, δε θα σε βοθησει γιατι αν εχει πιασει σκονη μεσα παλι θα σβησει,απλα λιγο αργοτερα... ειδικα αν τρεξεις και κανενα game...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.