Προς το περιεχόμενο

q6600 oc

DjAde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως δεν νομίζω να μπορώ να κάνω αλλιώς από το να το αφήσω έτσι, phanispal.. :-(

Δες τα Temps anyway, δεν το χάνουμε κιόλας το κορμί..

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτρεξα ξανά 3dmark και είδα στο RealTemp τα νούμερα, και από 85 all cores πήγαν 75/73/66/65.. Τώρα το idle μου είναι ~50.. Κοινώς καμία σχέση.

Η μόνη μαλ__α που έγινε είναι εκεί που έβγαζα από την πλακέτα της μητρικής την ψύκτρα (όλο το μηχανισμό), και το ένα δοντάκι από τα 4 έμεινε το μισό πίσω. (δεν έκανα εγώ τη μ_κία, αυτό το ξώγαμο έσπασε από μόνο του το καταραμένο)

Ακούγετε ΤΡΑΓΙΚΌ, αλλά το κατάφερα και έσφηξα άψογα τα άλλα 3 και δεν κινείται καθόλου η ψήκτρα.. Κάνει άψογη επαφή..

Το αφήνω;

Σιγουρα δεν κανει τελεια επαφη,και αυτο μπορεις να το καταλαβεις απο την διαφορα αναμεσα στους πυρηνες.

Τωρα,εγω ξαναλεω,οτι δεν μπορει να εισαι σιγουρη για το αν το συστημα σου ειναι σταθερο,τρεχοντας απλα ενα game η καποιο benchmark.Οταν λεμε 24/7 stable πρεπει να stressaroume το συστημα.

Τρεξε linx για ενα μισαωρο με full μνημες.(αν δεις οτι οι θερμοκρασιες ξεφευγουν,κλεισ το...)

Δημοσ.
Σοβαρολογείς τώρα;! Είσαι σταθερός σε 3,6 με 44 βαθμούς μόνο και μόνο επειδή έχεις την πίπα των 70€; Ντάξ και το δικό μου κάνα 30-40 θα έκανε.. ΤΟΣΗ διαφορά πια έχει από την Xigmatek μου;!

δεν φουσκώνω κάτι.. σταθερότατος στα 3.6 με 1.4v και EIST ανοιχτό...σε idle πέφτει στα 2.4(όταν δεν κάνει απολύτως τίποτα). σε load αν θυμάμαι καλά με τα χίλια ζόρια φτάνει 60. και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα αν τον ανεβάσω ακόμα περισσότερο.. :-)

Εκτώς απο την "πίπα" όπως λές, δεν έχω και κουτί οπότε τα κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα.. + 2 ανεμιστήρες σε push-pull, αν και αν αφήσω μόνο τον έναν οι διαφορές είναι πολύ μικρές... την mega shadow την έχω γιατι δεν υπήρχε η απλή, δεν νομίζω να είχε καμία διαφορά με την απλή prolimatech :)

φιλικά, αν είσαι όντως κορίτσι κόψε λίγο την μαγκιά.. δεν φαίνεται και πολύ ωραίο, εμείς οι άντρες γουστάρουμε την θυληκότητα... όχι οτι σε νοιάζει, αλλα ήθελα να στο πώ καιρό και τώρα βρήκα την ευκαιρία :-)

Δημοσ.
Ναι, αλλά αν ποτέ δε δημιουργηθεί πρόβλημα/αστάθεια, τι έγινε αν δεν περνάει Linx;

Εγω δεν περνουσα linx και ημουν σταθερος για 1 εβδομαδα...οσπου εφαγα bsod.

Αλλαξα ρυθμισεις κτλ και περασα linx και ειμαι stable,αρκετο καιρο...

Καλα ,δεν ειμαι και freak να στρεσσαρω μερες και τα λοιπα,αλλα δεν νομιζω οτι ενα απλο bench run η και 2 -5 ωρες μερες gaming μπορουν να σου πουν αν εισαι 24/7 stable.

don t feed the trolls! :devil:

Δημοσ.

Δηλαδή υπάρχει φόβος να φάω BSoD αν το αφήσω test-less μετά από καιρό; Και πάλι λίγο ακούγεται.. με την κοινή λογική ο φόβος δεν είναι ενα BSoD αλλά το να "μικραίνει" η ζωή του or something..

Θα castάρω το Linx για ένα μισάωρο κάποια στιγμή και θα σας πω..

Όσο για εσένα Lucid, πραγματικά τραβάς μια καλή SS από το 3,6 μαζί με temps δίπλα δίπλα? Αλλά να έχει περάσει και το stress-test του Linx αν δε βαριέσαι. (αλλά αν έχεις κάνει lamerιά θα τη βρω.. γι'αυτό αν μπεις στον κόπο κάν' το σωστά ;))

Δημοσ.

Την ζωη του την μικραινεις με την παραπανω ταση...(πανω απο αυτην που δινει max safe η intel.).Καθως θελει συνεση και η αυξηση του vtt και pll.Βεβαια,απο τα 15 χρονια πχ να παει στα 6 (τυχαια τα νουμερα) που δεν νομιζω να σου ειναι λιγα...

Εμενα προσωπικα το να τρωω bsod δεν μου ειναι και οτι πιο ευχαριστω...Φαντασου να κανεις μια εργασια πολλες ωρες (μονο jesus saves) και να φας την μπλε οθονη....

Η να εχεις βαλει να κανει render να φυγεις...και BSOD!

Δημοσ.

Bsod, μπορει να παιξουν και για δεκαδες (ασχετους με o/c!) λογους, στα win... :fear:

Degrade, σε Q6600, δεν εχει ακουστει. Σκοπευεις να τον κρατησεις 10 χρονια?

Ενα τεστ καθημερινης (!) σταθεροτητας που μπορεις να κανεις ειναι:

Στρεσαρε cpu & ram με το Everest και προσθεσε ταυτοχρονα αναπαραγωγη 1 video

+ encoding 1 video + αναπαραγωγη .mp3 + Photoshop ή Corel βαρια filters σε μεγαλα images.

Αν περασει αυτο, το αποκαλεις 100% "σταθερο"

σε καθημερινη σουπερζορικη χρηση συστημα :-)

Δημοσ.

σιγουρα,υπαρχουν αρκετοι λογοι να φας bsod,αλλα αν clockareis ειναι ενας σοβαρος λογος παραπανω.

Βεβαια σε stock συστημα με μνημες "κυρίες" δεν εχω φαει ποτε...ή αν οχι ποτε η συχνοτητα ειναι μηδαμινη...

Δημοσ.

Όσο για εσένα Lucid, πραγματικά τραβάς μια καλή SS από το 3,6 μαζί με temps δίπλα δίπλα? Αλλά να έχει περάσει και το stress-test του Linx αν δε βαριέσαι. (αλλά αν έχεις κάνει lamerιά θα τη βρω.. γι'αυτό αν μπεις στον κόπο κάν' το σωστά ;))

μια διόρθωση, ανέβασα τα volt σε 1.425 γιατι δεν πέρναγε linx.. το αποτέλεσμα είναι εδώ:

linxq.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...