Προς το περιεχόμενο

q6600 oc

DjAde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα volt που εχω δωσει ειναι στην πρωτη σελιδα δοκιμασα και με λιγοτερο vcore αλλα ετρωγα blue screen μονο σε αυτο το vcore τρεχει χωρις να κρασαρει.

Δημοσ.

α οκ δν μου ειπατε πιο ακριβος θελεται να σας πω:-D

λοιπον με βαση το cpuz εχω 1,248v και το everest δειχνει 1,31

αυτα τα volt τα ειδα χωρις να τρεχω κατι στο pc (δν ξερω αν αλλαζει οταν δουλευει το cpu)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε αγόρια, maxαρα την Q6600 μου σήμερα..

wrgejb.png

..οι max temps είναι μετά από 3dmark benchtest. Αλλά αν κάτσω και λιώσω σε Game, λογικά θα είναι κολλημένοι οι πυρήνες στους ~85C.. Είναι υψηλή θερμοκρασία;

Να ρίξω κι' άλλο FSB? Στα 3,3ghz παίζω atm..

Case: iNNOVAT0R Case

PSU: Seasonic M12-500W 80 Energy (Super Silent Fan Control)

Mobo: ASUS P5Q

CPU: Intel Core2Quad Q6600 - Overclocked! 2.4Ghz ->3,3Ghz

RAM: TeamGroup TeamXtreem 4x1GB (4GB) DDR2 800MHz Elite

Grafics Card: Sparkle nVidia 8800GT 512MB PCI-E - Overclocked! 690/745MHZ

Grafix Card Cooler: THERMALTAKE CL-G0102 DUORB

CPU Cooler: XigmateK HDT - S1283

Δημοσ.

δεν μας ειπες ψυξη και εισαι σιγουρh οτι εισαι full stable εκει?(μονο το 3dmark δεν φτανει,για stabillity test.)

Σιγουρα εχει και παραπανω ο επεξεργαστης σου,αλλα το θεμα ειναι να ειναι και σταθερος.

Δημοσ.

Μόλις έπαιξα 20 λεπτά Split/Second στα Full details σε 1920x1080 Res και μου φάνηκε 100% stable.. δεν ανέβασα παραπάνω θερμοκρασία από αυτά που ανέφερα..

Θα το κρατήσω στο Full load για 1 ώρα να δω αν αλλάξει κάτι, αν και νομίζω ότι το 3dmark ήταν δυνατότερο stress-test..

Υ.Γ: Την ψύξη μου την αναγράφω στο spoiler. Επιπλέον το Case έχει καλή ροή αέρα, με ανεμηστιράκια που βάζουν και βγάζουν..

Δημοσ.

1.3250 p_under

Έπαιξα μια ώρα Split/Second στα Full, τα temps δεν ξεπεράσαν αυτά που άφησα από το bench.. ~80C πιάσανε..

Να το αφήσω έτσι ή όχι; Βλέπω πάντως διαφορά μεγάλου ποσοστού % γαμώτο.. :P (+ότι έκανα μαζί και την GPU)

Από 10496 που ήταν μαμίσιο το 3Dmark μου, το πήγα 11782.. Δεν είν' κακό ;)

Δημοσ.

πολύ υψηλές θερμοκρασίες για quad, και το 3dmark δεν φτάνει για stress testing, τουλάχιστον intel burn 1 ώρα και prime95 για μερικές ώρες, αλλά με τέτοιες θερμοκρασίες δεν θα τα βγάλει με τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...