Προς το περιεχόμενο

προβλημα στα ηχεια η στην καρτα ηχου;

elmox21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..εχω σκαλωσει.το laptop το εχω εδω και 2 χρονια (Toshiba Satellite A300-D5310)Πηρα πριν κανα 6μηνο ηχεια M-AUDIO studiophile AV-40 ,και επαιζα μουσικη για το χαβαλε μου με VIRTUAL DJ(σπασμενο) ....Ολα ωραια ολα κομπλε τελειος ηχος..μεχρι το σαββατο.Καναμε ενα παρτακι σε μια φιλη και δυναμωσαμε παραπανω απ οτι επρεπε για αρκετες ωρες....την επομενη,που εβαλα μουσικη στο δωματιο μου ακουγοταν κατι σαν ελαφρυ σφυριγμα-γρατζουνισμα απο τα ηχεια ακομη και με χαμηλη μουσικη.Ελαφρυ αλλα αλοιωνε οπως και να χε την ποιοτητα.πηγα τα ηχεια στην αντιπροσωπια και μου παν οτι δεν εχουν τιποτα...και φταιει το οτι δεν εχω καρτα ηχου...και με αυτην θα εφτιαχνε η κατασταση.Πηρα λοιπον καρτα ηχου MIXVIBES U-MIX44 και εχει τρελαθει ο υπολογιστης!αργει να παιξει μουσικη, χανεται ο ηχος οποτε να 'ναι,το virtual dj κολλαει ασχημα με αποτελεσμα να χω χιλιοξενερωσει και να μην ξερω αν πρεπει να παρω ηχεια,αλλη καρτα ηχου η αν εχει προβλημα το laptop...Καμια ιδεα-Βοηθεια;

Δημοσ.

Το σφυριγμα το ακους απο τα woofer,ή απο τα tweeter ;

Να αρχισουμε να αποκλειουμε ενα ενα.

Δοκιμασε να τροφοδοτησεις τα ηχεια σου απο οποιοδηποτε player εκτος του pc. οποιαδηποτε συσκευη, ακομα και απο την εξοδο ακουστικων της tv αν δεν υπαρχει διαθεσιμο οτιδηποτε player.

Υστερα δοκιμασε οτιδηποτε ακουστικο μπορεις να βρεις στην εξοδο ακουστικων της καρτας ηχου.

Αν με τα 2 παραπανω δεν ακουσεις το σφυριγμα, τοτε πιθανως το προβλημα να ειναι στο υπολοιπο setup του pc.

Να δοκιμασεις επισης και την εξοδο ηχου απο την καρτα ηχου της motherboard (εαν αυτη υπαρχει)

Επισης πρεπει να αποκλεισουμε παρεμβολες, καθως και μηπως παιζει με το να ειναι καμια ενεργοποιημενη εισοδος μικροφωνου.

Κανε αυτα για αρχη ωστε να αποκλεισουμε σιγα σιγα τις μη προβληματικες συσκευες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...