nikos159 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα θελω να αγορασω κινητο ειμαι αναμεσα σε 2 το lg gt 540 και στο sony ericcson xperia x8 ειδα στο gsmarena.com ολα τα χαρακτηρηστικα για το καθε κινητο και νομιζω οτι το χ8 ειναι λιγο καλυτερο εσεισ πιο μου προτεινετε να αγορασω?? thanks insomnia.gr
matthew21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Κανένα από τα δύο Η ιδανικότερη επιλογή για android συσκευή σε χαμηλό budget είναι το οptimus one κατα τη γνώμη μου, βγαίνει λίγο παραπάνω από x8 και gt540 αλλά αξίζει πολύ παραπάνω! Δες και αυτό εδώ το τοπικ για να βοηθηθείς http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=411320 Σε περίπτωση που θες κάποιο από τα 2 τότε μία ψήφος από μένα στο gt540 λόγω 2.1 (αν και λέγεται πως και το x8 θα πάρει, αλλά με την se ποτέ δεν ξέρεις )
nikos159 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 καταρχασ συμφωνω μαζι σου οτι το οptimus one ειναι το καλυτερο θα το αγοραζα αλλα δεν διαθετω τοσα χρηματα το gt450 δεν με αρεσε καθολου γι αυτο λεω να παρω το χ8 ή το htc wildfire
kanesaxo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Επειδη κι εγω τα ψαχνω καμποσο καιρο,ασχετως που κατεληξα σε αλλη συσκευη, μεινε μακρια απτο Wildfire. Κακη οθονη,αλλα να θεωρεις δεδομένο πως θα εχει την καλυτερη υποστηριξη.Βεβαια ειναι πολυ ακριβοτερο,τη στιγμή που χει τα ιδια χαρακτ. με τα υπολοιπα. Το Χ8 θα επαιρνα εγω,μιας και το ελτζι δεν μου πολυαρεσε εξωτερικα,αλλα η SE εδω και χρονια ειναι αθλια εταιρια στην υποστηριξη. Φοραει το 1.6, και ΛΕΝΕ οτι θα παρει τη 2.1 Για 2.2 προφανως ουτε λογος... Εχει πολλα θεματα,ψαξου να διαβασεις κι αλλες αποψεις.
DJTaurus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Kαι οι δυο συσκευες που αναφερεις ειναι στα 180 ευρω...χαλαρα επιλεγεις το se x8.Aν δεν υπηρχε το optimus one το οποιο κοστιζει ενα 80ρι παραπανω (αν κ σε 2 weeks το βλεπω να πεφτει στα 230) θα το επαιρνα και εγω.Το wildfire το ειχα πιο παλια και το πουλησα μετα απο 1 week γιατι με κουρασε η οθονη του.Εξαιρετικο κινητο σαν features λογω και του htc sense αλλα το optimus one ειναι απλως καλυτερο.To Galaxy 3 το απεκλεισα απο την πρωτη φορα που το ειδα επειδη σαν συσκευη εχει πολυ πλαστικουρα.
nikos159 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 συμφωνω και με τουσ δυο σασ το εψαξα και κατελιξα στο χ8. το galaxy 3 ειναι χαλια απο την πρωτη φορα που το ειδα το απεκλεισα. το wildfire δεν το εχω δει απο κοντα για να πω κατι αλλα ολοι λενε οτι η οθονη ειναι μαυρο χαλι ---------- Προσθήκη στις 16:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:34 ---------- το μονο που δεν με αρεσει με το χ8 ειναι η εκδοσh android αλλα θα βγει 2,1. αλλα εγω οταν θα το παρω δεν θα εχει βγει η 2,1 πωσ θα την εγκαταστησω???
kanesaxo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Θα το συνδεσεις στο πισι με προγραμμα που θα κατεβαζεις απτη ΣΕ, (δε γνωριζω αν το χει σε σιντι η συσκευασια) και θα εγκατασταθει. Δεν ειναι τιποτα συνθετο,μην αγχωνεσαι!
Alxnks Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 .... το wildfire δεν το εχω δει απο κοντα για να πω κατι αλλα ολοι λενε οτι η οθονη ειναι μαυρο χαλι κακως ακους απλα τι λενε αλλοι (πολλοι απο τους οποιους σχολιαζουν απλως εχοντας ακουσει η διαβασει και εκεινοι λογια αλλων) χωρις να πας να το δεις απο μονος σου και να διαπιστωσεις αν σου κανει η οχι η οθονη. για μενα που το εχω δουλεψει η οθονη του wildfire ειναι μια χαρα (να σημειωσω κιολας οτι ειμαι κατοχος htc desire), το omnia μου πχ αν και ιδιας αναλυσης, καμια σχεση η οθονη του, του wildfire ειναι καλυτερη και φυσικα πολυ ευαισθητη σαν capacitative κι οχι resistive. επισης ειναι πολυ ομορφο, ειδικα το λευκο και εχει μεγαλη υποστηριξη (αναμενεται πολυ συντομα το froyo οταν SE και LG ακομα θα το ονειρευονται) και στα χαρακτηριστικα του ειναι πιστευω το καλυτερο value for money. παρε να δεις κι ενα review απο χρηστη του wildfire σε αλλο φορουμ (και ειδικα για την οθονη δες τι λεει κι εκεινος): Μετά από πολύ ψάξιμο, κατάφερα και το βρήκα σε κόκκινο.. Το έχω 3-4 μερούλες και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγορά του.. Σας παραθέτω λοιπόν τις πρώτες μου εντυπώσεις, με βαθμολογία με βάση το 10. 1)Ποιότητα Οθόνης-Εικόνα: Δεν είναι AMOLED, ούτε φυσικά super AMOLED, είναι όμως μία πάρα πολύ καλή οθόνη, με ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια. Κάτω από τον ήλιο (όχι απλώς φως) δεν είχα κανένα πρόβλημα να διακρίνω. Λόγω ανάλυσης τα κείμενα (π.χ στο Web) δεν μπορείς να τα διαβάσεις με zoom out. Όμως η έξυπνη μετατροπή που κάνει το κινητό να fix-άρει το κείμενο στο μέγεθος της οθόνης, όταν κάνεις zoom in, λύνει εντελώς το πρόβλημα. Επειδή υπάρχουν απλώς και καλύτερες οθόνες σήμερα, δεν παίρνει άριστα. Η οθόνη δεν είναι κακή. Βαθμός 8. 2)Λειτουργία-Εφαρμογές: Είναι Android. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Είναι και HTC Sense. Αυτό λέει περισσότερα. Εύκολο στη χρήση, μενού με πολλά και ωραία γραφικά. Ανοιχτό λογισμικό, το μάρκετ ένα κλικ μακριά, κατεβάζεις ό,τι θέλεις, πολύ εύκολα και απλά. Παιχνίδια υπάρχουν και τα παίζει μια χαρά. Αν θες να ξεκινησεις καριέρα στο PES11, ή στο NFS έχεις το pc και τη κονσόλα σου. Παιχνίδια για να περάσεις την ώρα σου, στη στάση ή κάπου αλλού έχει αρκετά, έχουν πλάκα και καλά γραφικά.. (Π.χ Fishin'2 GO, Mobile Andrio, Slot Machine, Teeter, Basketball 3D και πολλά άλλα) Δεν έχει τη ποικιλία ή τη ποιότητα του App store, αλλά είναι οκ! Βαθμός 9. 3)Φωτογραφική μηχανή: Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το LG VIEWTY. Το Wildfire δεν είναι Viewty όσον αφορά τις φωτογραφίες του... Αλλά.... Με τις σωστές ρυθμίσεις (έχει αρκετές και αποθηκεύονται) και με ακίνητο χέρι (!) μπορείς να βγάλεις ΠΟΛΥ ωραίες φωτογραφίες (κυρίως κοντινές, πρόσωπα δηλαδή). Η εστίαση για να βγάλεις τους φίλους σου είναι πολύ καλή, στα μακρινά τοπία το χάνει κάπως. Το flash είναι πολύ δυνατό. Για καλές και φωτεινές φωτογραφίες το βράδυ (χωρίς υπερβολικό φωτισμό) συστήνω Φωτεινότητα=-3, Ευκρίνεια=στο full, ISO=100, Flash=ενεργοποιημένο, Σωστή Εστίαση, Ακίνητο χέρι! Προσωπικά έχω βγάλει πολύ ωραίες φωτογραφίες, απλά δεν τις "ανεβάζω" γιατί περιέχουν πρόσωπα.. Για βίντεο τραβήξτε (αν προλαβετε) μόνο αν δείτε καμιά koenigsegg ccxr να περνάει δίπλα σας... Για να αποθανατίσετε στιγμές από τις διακοπές σας, πάρτε μια βιντεοκάμερα.. Βαθμός: 8 4)Πολυμέσα: Σε προηγούμενα κινητά μου συνήθιζα να βάζω ταινίες στη κάρτα μνήμης, αυτό θα συνεχίζω να κάνω και τώρα. Χρησιμοποίησα το Any DVD Converter PRO, επιλέγοντας Google Android MPEG4, με διαστάσεις 480χ320, 768 Video BitRate και 25 FrameRate. Ποιότητα ικανοποιητική προς καλή, δεν είναι βέβαια ούτε DivX, ούτε ποιότητα σε Amoled (τα είπαμε αυτά...) Μουσική μπορείς να ακούσεις ικανοποιητικά, θα θελα λίγο καλύτερη οργάνωση στα τραγούδια (ένα αντίστοιχο Itunes, θα ήταν καλό να υπήρχε..) Βαθμός: 7,5 5)Συνδεσιμότητα: Εδώ το κινητό παίρνει άριστα! Το σήμα τηλεφωνιας, το bluetooth, σε συνδυασμό με το wi-fi (που σχεδόν το συναντάς ελεύθερο παντού), το gps (πιάνει μόνο όταν είσαι σταθερός σε ανοιχτό χώρο, μέσα σε αυτοκίνητο χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ μπαααα...), και το συγχρονισμό με κοινωνικά δίκτυα (fb, κλπ) το κινητό απλά "σου τα βάζει όλα στη τσέπη". Σου προσθέτει αυτόματα τα γενέθλια των φίλων σου στο ημερολόγιο, και κάνει πολλά ακόμη μαγικά.. Βαθμός 10 6)Μπαταρία: Το πόσο θα διαρκέσει η μπαταρία εξαρτάται φυσικά από τη χρήση του. Προσωπικά είμαι από αυτούς που χρησιμοποιώ τα πάντα που μου προσφέρει το κινητό. Με full χρήση λοιπόν, wi-fi στο σπίτι 1-2 ώρες, ή έξω, ράδιο/μουσική, παιχνίδια (όταν είμαι στο δρόμο), τηλέφωνα, μηνύματα, θέλει φόρτιση κάθε μέρα. Όσο λιγότερο χρησιμοποιείς ενεργοβόρες εφαρμογές, τόσο αραιότερα θα το φορτίζεις. Επειδή είναι αρχή ακόμη, πιστεύω πως μετά από κανα μήνα θα πιάσει το max της απόδοσης. Προς το παρόν, βαθμός 7,5. Σημειωτέον στο LG Viewty για παράδειγμα θα έβαζα 6. 7)Σύνοψη: Το HTC Wildfire είναι κατά τη γνώμη μου σίγουρα ένα Best Value for money κινητό. Είναι smart, είναι android, έχει εξωτερική σέξυ εμφάνιση, εσωτερική ποιότητα. Εντέλλει είναι μια χαρά.. Για όσους ψάχνουν ένα Smartphone, Android, εμφανίσιμο που να τα κάνει όλα και να συμφέρει, τότε ναι! Το Wildfire είναι μια χαρά και χωρίς "πειράγματα". Γενικός βαθμός: 8,33
DJTaurus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Η οθονη του Wildfire επιμενω οτι ειναι αθλια και σιγουρα η χειροτερη μεταξυ των Optimus,X8 και Galaxy 3.Ειναι εμφανες το πιχελιασμενο διχτυ στην οθονη.Σε specs και λειτουργιες ομως ειναι καλυτερο απο X8 και Galaxy 3 οχι ομως απο το optimus one.Οταν αναβαθμιστει και το x8 σε 2.1 μετα θα ειναι καθαρα θεμα γουστου δλδ θεμα UI για το ποιο κινητο θα επιλεξει καποιος μεταξυ x8 και Wildfire.Aν και αισθητικα του wildfire ειναι πιο ομορφο θα επελεγα το πιο απλοικο του x8.
marten Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 (αναμενεται πολυ συντομα το froyo οταν SE και LG ακομα θα το ονειρευονται) η SE μπορει να το ονειρευεται αλλα μαλλον σου διαφευγει οτι το froyo υπαρχει ΗΔΗ στο LG optimus
nikos159 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 thanks kanesaxo Alxnks εισαι ο μονοσ που μου λεει κατι καλο για την οθονη του wildfire αλλα θα παω απο βδομαδα να το δω απο κοντα
DJTaurus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 thanks kanesaxo Alxnks εισαι ο μονοσ που μου λεει κατι καλο για την οθονη του wildfire αλλα θα παω απο βδομαδα να το δω απο κοντα Δεν αρκει μια περιηγηση στο menu.Για να δεις το εντονο πιξελιασμα πρεπει να κανεις browsing...εκει ειναι που σε κουραζει.Αν δεν θες HTC περιμενε μεχρι νοεμβριο που θα κυκλοφορησει το HTC Gratia.
basilis5 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 το μεγαλυτερο προβλημα στο wildfire ειναι ο επεξεργαστης του (ειναι αργος και ολοι περιμενουμε την ελευση του 2.2) και οχι η οθονη θα ελεγα. παντα το κρινω σαν τηλ, γιατι οταν το βαλω διπλα στο ipod touch και συγκρινω τις οθονες, ειναι σαν να λεμε η μερα με την νυχτα. ομως οτι πληρωνεις παιρνεις,και σε καμια περιπτωση ενα κινητο της ταξης των 450-500 ευρω + δεν αξιζει τα λεφτα του
Alxnks Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 η SE μπορει να το ονειρευεται αλλα μαλλον σου διαφευγει οτι το froyo υπαρχει ΗΔΗ στο LG optimus δες τι ποικιλια εχει η lg σε android κινητα και ποσο aftermarket support (και γενικα σε ολα τα μοντελα της αν θες) και τα λεμε thanks kanesaxo Alxnks εισαι ο μονοσ που μου λεει κατι καλο για την οθονη του wildfire αλλα θα παω απο βδομαδα να το δω απο κοντα βασικα...το δικο μου ποστ περιειχε και ποστ απο αλλο χρηστη σε αλλο φορουμ (αυτο το mini review ηταν δικο του), οποτε οι γνωμες ειναι 2 ---------- Προσθήκη στις 23:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:28 ---------- το μεγαλυτερο προβλημα στο wildfire ειναι ο επεξεργαστης του (ειναι αργος και ολοι περιμενουμε την ελευση του 2.2) και οχι η οθονη θα ελεγα.παντα το κρινω σαν τηλ, γιατι οταν το βαλω διπλα στο ipod touch και συγκρινω τις οθονες, ειναι σαν να λεμε η μερα με την νυχτα. ομως οτι πληρωνεις παιρνεις,και σε καμια περιπτωση ενα κινητο της ταξης των 450-500 ευρω + δεν αξιζει τα λεφτα του συμφωνω εν μερει για τον επεξεργαστη, αν και παλι μια χαρα τρεχει οτι του ζητηθει (και για να μην υπαρχει αμφιβολια οτι του κανω καποιου ειδους διαφημιση, να θυμησω οτι εχω Htc Desire. απλα εχω δουλεψει και το wildfire και εμεινα εξισου ευχαριστημενος απο τον τροπο λειτουργιας του και σε εμφανιση το λευκο ειναι φυσικα πιο ομορφο απο το desire χαλαρα. τελος..τα πληκτρα αφης μου λειπουν απο την πρωτη στιγμη! ). παρολα αυτα εχω δει να κυκλοφορουν roms για το wildfire στο xdadevelopers που περα απο οτι ηδη τρεχουν σε froyo, κανουν κι ενα χαλαρο overclock στα 760κατι mhz στον επεξεργαστη του.
nikos159 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 σημερα αγορασα το χ8 και χρειαζομαι ενα προγραμμα που να δειχνει ολα τα αρχεια που εχει η καρτα μνηνησ. εγω ακουω πολλη μουσικη απο το κινητο και θελω ποση ωρα να βρω το τραγουδι που θελω να ακουσω γιατι τα ταξινομει με βαση τισ πληροφοριεσ και τον καλλιτεχνη(κατι τετοιο) δηλαδη θελω να χωρισω τα αρχεια σε φακελουσ για να τα βρισκω πιο ευκολα.επισησ δεν θελω να τα βαλω se playlist.το παλειο μου κινητο το c510 ειχε ενα μενου διαχειρηση αρχειων και απο εκει εκανα φακελουσ ακουγα τα τραγουδια κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.