dimitris2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Η Mozilla ανακοίνωσε αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του Firefox 4, παρατείνοντας την ημερομηνία διάθεσης της τελικής έκδοσης του δημοφιλούς browser. Ο Firefox 4, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε RC έκδοση στις αρχές του 2011 και αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοσή του. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές της Mozilla, η ανάπτυξη του Firefox σε καμία περίπτωση δεν έχει επιβραδυνθεί. Παρόλα αυτά, η καθυστέρηση που προέκυψε οφείλεται στην τελειοποίηση της έκδοσης Βeta 7. Η συγκεκριμένη έκδοση, αποτελεί ορόσημο στην ανάπτυξη του Firefox 4, καθώς σε αυτήν ολοκληρώνονται όλα τα τελικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες του προγράμματος. Η τρέχουσα δοκιμαστική έκδοση του Firefox 4 είναι η Beta 6 και όπως όλες οι δοκιμαστικές εκδόσεις, δεν προτείνοται για καθημερινή χρήση. Site: Το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης του Firefox 4 Site: mozilla dev planning group
larryf13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μια beta που ειχα δοκιμάσει στον αργό φορητό μου ήταν απογοήτευση. Ελπίζω η τελική να είναι ΟΚ.
Bspus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Τοσος χρονο μεταξυ εκδοσεων και τοσο λεπτομερη roadmaps. Θα νομιζε κανεις οτι μιλαμε για λειτουργικο συστημα και οχι για ενα browser
winzig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 γιαυτο ανεβασαν το πρωι την 3.6.12? ημαρτον εχει δικιο ο φιλος Bspus ουτε OS να εφτιαχναν!
theTuber Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ας το καθυστερήσουν όσο θέλουν αρκεί όταν βγει να είναι ότι γρηγορότερο υπάρχει. ήδη είναι πολύ γρήγορος ο 4 αλλά έχει και άλλα περιθώρια.
Linus_21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 γιαυτο ανεβασαν το πρωι την 3.6.12? ημαρτον εχει δικιο ο φιλος Bspus ουτε OS να εφτιαχναν! http://www.techspot.com/news/40884-mozilla-firefox-flaw-exploited-on-nobel-prize-website.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ας το καθυστερήσουν όσο θέλουν αρκεί όταν βγει να είναι ότι γρηγορότερο υπάρχει. ήδη είναι πολύ γρήγορος ο 4 αλλά έχει και άλλα περιθώρια. μην ελπίζεις
Nikosgiann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ας το καθυστερήσουν όσο θέλουν αρκεί όταν βγει να είναι ότι γρηγορότερο υπάρχει. ήδη είναι πολύ γρήγορος ο 4 αλλά έχει και άλλα περιθώρια.και παλι θα τον περναει ο chrome.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Θα περιμένουμε...
theTuber Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 και παλι θα τον περναει ο chrome. Ελπίζω να είναι στα ίδια επίπεδα ταχύτητας τότε όταν βγει. Για επιπλέον ταχύτητα φόρτωσης στον firefox αναλαμβάνει και το ad block plus
tritonas00 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ελπίζω να είναι στα ίδια επίπεδα ταχύτητας τότε όταν βγει. Για επιπλέον ταχύτητα φόρτωσης στον firefox αναλαμβάνει και το ad block plus Γιατι στον chrome δεν αναλαμβανει?:-D
konnak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Συγγνώμη, αλλά αυτή η ανακοίνωση θα μπορούσε να έχει τίτλο "R.I.P. Firefox". Ήδη έχει μείνει πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό και αυτή η έκδοση 4 που περιμένουμε τόσο καιρό (πραγματικά νομίζω η έκδοση 3 με την 4 απείχε χρονολογικά περισσότερο απ' ό,τι τα Vista με τα 7!). Νομίζω αυτός ο έξτρα χρόνος που χάνουν, ειδικά όταν οι τωρινές τελικές εκδόσεις άλλων browser είναι καλύτερες από την τωρινή beta του προϊόντος που θα βγάλουν αρχές του 2011 (!), θα αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας. Ήδη χρησιμοποιώ Opera και κάποιες φορές Chrome, ενώ και ο Safari μου φαίνεται καλύτερος της έκδοσης 3.6.12 του Firefox. Κρίμα, δεν ξέρω τι έκαναν λάθος στη Mozilla, αλλά είναι outdated πλέον. Ακολουθούν τις εξελίξεις στον χώρο και δεν οδηγούν τον χορό. Και ήταν κύριος browser μου για πολλά χρόνια.
theTuber Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Γιατι στον chrome δεν αναλαμβανει?:-D όχι όσο είναι beta και το μόνο που κάνει είναι πρώτα να κατεβάζει την διαφήμιση και μετά να την καλύπτει. Τα δε σκριπτάκια κατεβαίνουν ατόφια. Από καμιά φορά άμα μπλοκάρει κανένα σκριπτάκι....:shifty: Κι εγώ πιστεύω ότι έχει μείνει σαφέστατα πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά ακόμα είναι beta. Και όταν ήταν να βγει η 3.5 στην RC είδαμε την διαφορά στην ταχύτητα φόρτωσης σελίδων. Ας ελπίσουμε να την φυλάνε κι εδώ προς το τέλος την έκπληξη Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2010 από theTuber
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα