Προς το περιεχόμενο

Kinect + προφολέας = Fail;

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο το Kinect σαν ιδέα, αλλά όσοι έχουμε βιντεοπροβολέα δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Αν έχω καταλάβει καλά, το Kinect παίρνει την εικόνα από την κάμερα και αναγνωρίζει τις κινήσεις.

Όσοι έχουμε βιντεοπροβολέα προφανώς έχουμε κλειστά τα φώτα. Τι εικόνα θα τραβήξει; Οι περισσότερες κάμερες δεν βλέπουν την τύφλα τους με χαμηλό φωτισμό, με κλειστό το φως τι θα ανγνωρίζει το Kinect;

Θα φτάνει το φως από την οθόνη για να λειτουργήσει το Kinect; Ποια η γνώμη σας;

Αν δεν ακούσω από αλλού ότι με ελάχιστο φωτισμό λειτουργεί το Kinect δεν θα το δοκιμάσω. Είναι που είναι ακριβό, να αγοράσω και τηλεόραση για να το χρησιμοποιώ πάει πολύ.

Τι λέτε, θα λειτουργεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή όχι;

Δημοσ.

To Kinect έχει UV camera για την ανίχνευση της κίνησης που λειτουργεί εξίσου καλά σε φωτεινό και σκοτεινό περιβάλον. Εκεί που ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα είναι στους τίτλους που χρησιμοποιούν και τη δευτερεύουσα κάμερα για απεικόνιση των παικτών στην οθόνη (βλ. You're In The Movies).

Δημοσ.

Μακάρι να είναι έτσι, αλλά αν δεν το δοκιμάσει κάποιος άλλος δεν πρόκειται να κάνω την κίνηση.

Έχω ένα EyeToy από την εποχή του PS2 (ευτυχώς λειτουργεί και σε ps3) αλλά ήθελε ΠΟΛΥ φως για να λειτουργήσει σωστά. 100watt λάμπα σε δωμάτιο τουλάχιστον (και πάλι φαινόταν η εικόνα κάπως).

Δημοσ.

Ποτέ δεν ρωτάω τον πωλητή/κατασκευαστή για τυχόν προβλήματα του προϊόντος.

Η απάντηση θα είναι υπέρ του προϊόντος πάντα.

Δημοσ.

ειμαι της αποψης οτι ψέματα δεν θα σου πει και δεν μπορει να σου πει.Σιγουρα θα σου πει τεχνικα χαρακτηριστικα που χρειαζονται για να λειτουργει αρα θα δεις και ποσο φως χρειαζεται κτλ.Δεν νομιζω οτι χανεις κατι να ρωτησεις παντως...

Δημοσ.
Μακάρι να είναι έτσι, αλλά αν δεν το δοκιμάσει κάποιος άλλος δεν πρόκειται να κάνω την κίνηση.

Το πρωτο σου post μου εδωσε την εντυπωση οτι ηθελες περισσοτερο να γκρινιαξεις. Αυτο το δευτερο απλα μου την ενετεινε.

Δε σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο να το παρεις, σε πιστευουμε, ΔΕΝ θα το παρεις αμα δε δεις να δουλευει σε χαμηλο φωτισμο, χαλαρωσε :)

Για την ιστορια, εχω και εγω προβολεα και με απασχολει το θεμα, αλλα θα περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα να εχουν κατασταλλαξει τα πραγματα και να δοκιμαστει το πως δουλευει σε αυτες τις συνθηκες.

Υπαρχει και ενα αλλο θεμα με τους προβολεις που δεν εχεις σκεφτει, εχει να κανει με την αποσταση απο την camera, αφου αν απαιτει να εισαι στα ~2 μετρα (λογικο για τηλεοραση) τοτε εχουμε θεμα, αφου εγω θελω να το τοποθετησω πανω στην κασα της οθονης για μονιμη εγκατασταση και η αποσταση θα ειναι γυρω στα 4 μετρα (120" οθονη).

Υπαρχει και τριτο θεμα, το μηκος/επεκταση/τυπος του/των καλωδιων του. Αν θελειενα καλωδιο ρευματος και ενα usb προς το xbox, εχει καλως, αλλα και παλι χρειαζεται κανας ανταπτορας usb->ethernet για να παρεις μηκος 10-15 μετρα usb με αξιοπιστια. Αν εχει special καλωδιο microsoft κλαφτα χαραλαμπε.... (μαλλον οχι ομως αφου πρεπει να λειτουργει και με τα "παλια" xbox)

Οπως και να εχει, οι αποριες ειναι πολλες για εμας με προβολεις, αστο να κυκλοφορησει και βλεπουμε.

Και συμφωνω να μη ρωτας τις εταιρειες (στην προκειμενη τη ms hellas) οχι τοσο γιατι θα σε κοροιδεψουν, αλλα κυριως γιατι ειναι ασχετοι/ανενημερωτοι σε τετοια "περιεργα" θεματα και ή δε θα παρεις απαντηση, ή θα παρεις ελειπη/λαθος απαντηση οχι απο δολο αλλα απο αγνοια.

Φιλικα στο λεω στην πρωτη παραγραφο, οπως βλεπεις εχωψ και εγω παρομοιες ανησυχιες, δεν εχω διαθεση να "σου την πω", απλα εβγαλες πολυ αρνητισμο με εκεινα τα 2 μυνηματα, σα να ηθελες να κραξεις, και δεν εβρισκες τροπο και ειπες "ας κανω ενα θεμα με μια αφορμη"...

Η υπομονη ειναι αρετη...

Δημοσ.

Ήθελα λίγο να γκρινιάξω και λίγο να ρωτήσω για να μάθω.

Είναι η περίοδος που ασχολούμαι με το multithreading, οπότε είναι επίκαιρο το να κάνω 2 παράλληλα threads σε ένα process, εεεε... topic ήθελα να πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...