Προς το περιεχόμενο

Σπασίματα στην αναπαραγωγή ταινιών MKV

tazio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω win7 32bit

μητρική Α8Ν SE

Επεξεργαστή 3800χ2 939 socket

μνήμη 2 giga

κάρτα γραφικών 4850 512mb

monitor sony 17' lcd με ανάλυση 1280χ1024

συνδεδεμένο σε dvi έξοδο της κάρτας γραφικών

το προβλημά μου είναι ότι δεν παίζει σωστά (σπασίματα-αλλού ο ήχος αλλού η ταινία) σε ταινίες mkv 1920χ1080 . Σε ταινίες divx avi κανένα πρόβλημα.

τι μπορεί να φταίει;

σπασίματα κάνει ο media player

και προηγείται ο ήχος της ταινίας με τον kmplayer.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ

όλα άψογα

υπάρχει περίπτωση να βγάλω ήχο DTS στην έξοδο ήχου (coaxial) τις μητρικής

για να το στείλω στον ενισχυτή ;

Δημοσ.

Για τα σπασίματα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φταίει το rig σου.

FullHD mkv's(1920x1080) βλέπω στο netbook μου[Ν270,GMA950,1GB RAM(256MB στην GMA),Win7 Home Premium].

Δημοσ.

FullHD mkv's(1920x1080) βλέπω στο netbook μου[Ν270,GMA950,1GB RAM(256MB στην GMA),Win7 Home Premium].

τι μπορεί να φταίει;

τώρα δουλεύει άψογα μετά από τις ρυθμίσεις που μου πρότειναν οι παραπάνω συμφορουμίστες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βλέπεις fullhd 1080p h264, με αυτό το σύστημα εκτός αν έχει ξεxωριστό αποκωδικοποιητή που είχαν κάποια netbook (αν και μου φαίνεται ότι ήταν μεταγενεστερα). Ούτε ο n270, αλλά ούτε και gma950 μπορεί να κάνει τέτοιο decoding. Για να κάνει ο επεξεργαστής, χρειάζεται ένας καλος διπυρινος (ούτε καν διπυρινος p4, δλδ pentium d κλπ), πόσο μάλλον ο ανύπάρκτος ο atom.

Για τον tazio, αρχικά εκανε decoding ο επεξεργαστής και ήταν ψιλοοριακα γι' αυτό ειχε τα σπασίματα. Με αυτά που του είπαμε το κάνει η καρτα , και ο επεξεργαστής δεν χρησιμοποιείται σχεδον καθόλου (λιγότερο απο 5%) οσον αφορά την ταινια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...