filarhos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ τα 7 έχω και μια χαρά πηγαίνει (για να μην πω καλύτερα από τα XP). Μόνο όταν φορτώνει κανένα βίντεο κολλά για 3 δευτερόλεπτα και μετά όλα καλά. Αλλά δεν νομίζω ότι φταίει η λίγη μνήμη γιατί πάντα έχω ανοικτό τον task manager και πάνω από 850μb δεν έχει χρησιμοποιήσει.
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει, η μνήμη απλώνει με τα 7, αν βάλεις άλλο 1GB π.χ., θα δεις το memory usage ν' ανεβαίνει.
tornado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 καλα αν πω οτι σωθηκα θα ειναι λιγο!!! εψαχνα να βρω ενα τετοιο μαραφετι για την κοπελα μου (για να μου απεγκλωβισει το πισι ) και με ζορια εβρισκα κατι ασερ στα 270. Για τα λεφτα του αυτη την στιγμη, ΔΕΝ υπαρχει καλυτερη περιπτωση..... ΥΓ1..... οπως ημουν στο carrefour και το ψωνιζα μιλαω με ενα φιλο μου και μου λεει που εισαι?, εδω ηρθα για ενα lenovo μπλα μπλα..... παρε μου και εμενα ενα ηταν η απαντηση. Οποτε λεω στο τυπο καντα δυο ΥΓ2..... μεσα στην αναζητηση μου ειχα καταληξει σε αυτο, http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Acer-Aspire-ONE-AOD250-0DQk-Diamond-Black-LU-S670D-175.htm Παω λοιπον 1 ωρα δρομο στη μεταμορφωση και οταν μου το φερνουν, μου λεει ο τυπος, δεν εχει τροφοδοτικο - δεν εχει μπαταρια. αυτο ειναι το "Εξοπλισμένο και έτοιμο" και το "Έτοιμο να πάρει τους δρόμους" που λεει στη περιγραφη? Αμα με ξαναδουν εκει περα να μου γραψουν.....
free-s Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ΥΓ2..... μεσα στην αναζητηση μου ειχα καταληξει σε αυτο, http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Acer-Aspire-ONE-AOD250-0DQk-Diamond-Black-LU-S670D-175.htm Παω λοιπον 1 ωρα δρομο στη μεταμορφωση και οταν μου το φερνουν, μου λεει ο τυπος, δεν εχει τροφοδοτικο - δεν εχει μπαταρια. αυτο ειναι το "Εξοπλισμένο και έτοιμο" και το "Έτοιμο να πάρει τους δρόμους" που λεει στη περιγραφη? Αμα με ξαναδουν εκει περα να μου γραψουν..... Στο λινκ που έδωσες , διπλα στην τιμή του στοκ έχει ένα ερωτηματικό όπου σε ενημερώνει για τέτοιες αγορές....
dikhgoros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τωρα γυρισα απο τα Γιαννενα κ πηρα ενα .. ο υπαλληλος ευγενικος μ ειπε οτι υπηρχαν αρκετα ακομα εκει .. τον ρωτησα για το asus των 149 κ μου ειπε οτι δεν ειμαι ο πρωτος που τη ζηταει , αλλα ουδεποτε μας εφεραν τετοια προσφορα εδω για να πουλησουμε ..οποιος θελει υπαρχουν ακομα...
jabar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 διαφημιστηκε μολις στην τι-βι, εως σαββατο 04-12,στα 199 παλι...
Septum Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 διαφημιστηκε μολις στην τι-βι, εως σαββατο 04-12,στα 199 παλι... Αν γινεται ας ποσταρει καποιος ποιο μοντελο ειναι.
esertas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Στην σελίδα τους στο ίντερνετ ακόμα δεν υπάρχει τίποτα.
jabar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αν γινεται ας ποσταρει καποιος ποιο μοντελο ειναι. s10-02 λευκο...http://www.skroutz.gr/s/86819/Lenovo-IdeaPad-S10-2.html
slacker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή χρειάζομαι ένα netbook, μου προτείνετε να πάρω με 199 αυτόν ή με 253 τον HP Mini 110-3150ev/sv Black (Atom N455 1.66 GHz, Κάρτα Γραφικών Intel GMA 3150, windows 7). Αξίζει δηλαδή την διαφορά στην τιμή ή θα είναι τόσο μηδαμινή η διαφορά απόδοσης που κι αυτά πολλά είναι; Ευχαριστώ.
slacker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από parsifal, 2 Δεκεμβρίου 2010 - Διπλό μήνυμα ή θέμα Κρυμμένο από parsifal, 2 Δεκεμβρίου 2010 - Διπλό μήνυμα ή θέμα delete
esertas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις το πήρα και γράφω από αυτό. Πολύ καλό. Ωραία οθόνη. Το πήρα από το καρφούρ Ν.Ευκαρπίας, θεσσαλονίκης. Είχε άλλα 2 τεμ. πρίν 1 ώρα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις το πήρα και γράφω από αυτό. Πολύ καλό. Τι μπαταρια εχει; Την εξαρα που προεξεχει σαν αγγουρι;
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αυτη ειναι η 3αρα Και αυτη η εξαρα
esertas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Την εξάρα έχει. Ολοκληρο καζίκι. Ακόμα δεν την έχω βάλει πάνω. Πάντως όταν έπαιξα ένα βίντεο στο γιουτουμπ, δούλευε σχεδόν 90% και ψιλοκολούσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.