Προς το περιεχόμενο

netbook στα καρφ...lenovo 199€...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια χαρά netbook είναι το Lenovo...

Μπορεί το εκθεσιακό να ήταν έτοιμο για κόλλημα...

Για 199 ευρώ είναι μια χαρά.

Τώρα, σχετικά με το Archos, δε μπορείς σε καμμιά περίπτωση να κάνεις αυτά που θα κάνεις με ένα netbook, να δοκιμάζεις λειτουργικά (MAC), εφαρμογές, να συνδέσεις περιφερειακά... Είσαι δεσμευμένος με τις όποιες αναβαθμίσεις κυκλοφορήσουν.

Το πραγματικά χρήσιμο, θα ήταν κάτι που θα συνδύαζε και τα δύο αυτά προϊόντα.

Ετσι ακριβώς.

Το μηχάνημα είναι σούπερ.

Τώρα αν κάποιος το πήρε και το βλέπει μούφα , του το αγοράζω στη μισή τιμή.......μην το πετάξει και πάνε χαμένα τα λεφτά του......:-D

Ρε τι άλλο θ'ακούσουμε :lol:

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχει κλεισει το μαγαζι 21:03 :P

Η προσφορα ηταν Παρασκευη - Σαββατο, οποτε εχει ηδη ληξει.

(Αν το εβρισκα Αθηνων θα το επαιρνα, μου γλυτωσαν 199 ευρω. Να ναι καλα! :P )

Έψαχνα ηλεκτρική κουβέρτα και πήρα σβάρνα όλες τις μεγαλο-αλυσίδες ηλεκτρονικών (saturn-mediamarkt-carefour κλπ,όλο το απόγευμα.Μέ έπιασε και το μεγάλο μποτιλιάρισμα πάνω στη γέφυρα της Αθηνών (ερχόμενος,προς ποτάμι...),φάγαμε κανα μισάωρο εκεί,έφτασα σπίτι αργάμισυ και το μόνο που δεν σκεφτόμουν ήταν το ιντερνέ.

Μόλις μπήκα,postάρισα,αλλά είχε πετάξει το πουλάκι.sorry.:o

Πάντως πιστεύω ότι θα ξαναπαίξουν ξεστοκαρίσματα,θα τη βρεις την άκρη,είναι καλό δώρο για πολύ οικείους...B)

Δημοσ.

βασικα το εκθεσιακό λογικο ειναι να κολλάει καθως δεν εχουν βγάλει απο πάνω τις παπαριές της εταιρείας και το χρησιμοποιει και ο καθενας χωρις να τον νοιαζει και ιδιαίτερα...επίσης, αυτα τα netbook "φυσανε" όταν τους βάλεις 2gb μνήμη... Με τη μανισια απλά δουλεύουνε... εγω είχα βγάλει 2*1gb απο το laptop και το 1 dimmaki μπηκε απευθειας στο wind με το που το πήρα... Και έχω τρέξει μέχρι και Arcgis 9.3 απροβλημάτιστα...

---------- Προσθήκη στις 09:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:24 ----------

Τώρα αν κάποιος το πήρε και το βλέπει μούφα , του το αγοράζω στη μισή τιμή.......μην το πετάξει και πάνε χαμένα τα λεφτά του......

εγω προσφέρω τη μιση τιμή + 1€ :P

Μια χαρα μηχανάκια ειναι ρε. Μην τα συγκρίνετε με τα ix σας... Οποιος τα πάρει τα καθαρίσει απο το εργοστασιακό βιασμο που τους κάνουν, φοραει και άλλη μια μνημούλα (ίσως θέλει μια των 2gb αν εχει ενα μόνο slot) και είναι άρχοντας για ιντερνετ και office... Τι να λέμε τώρα...

• Moderators
Δημοσ.
Έψαχνα ηλεκτρική κουβέρτα και πήρα σβάρνα όλες τις μεγαλο-αλυσίδες ηλεκτρονικών (saturn-mediamarkt-carefour κλπ,όλο το απόγευμα.Μέ έπιασε και το μεγάλο μποτιλιάρισμα πάνω στη γέφυρα της Αθηνών (ερχόμενος,προς ποτάμι...),φάγαμε κανα μισάωρο εκεί,έφτασα σπίτι αργάμισυ και το μόνο που δεν σκεφτόμουν ήταν το ιντερνέ.

Μόλις μπήκα,postάρισα,αλλά είχε πετάξει το πουλάκι.sorry.:o

Πάντως πιστεύω ότι θα ξαναπαίξουν ξεστοκαρίσματα,θα τη βρεις την άκρη,είναι καλό δώρο για πολύ οικείους...B)

Αδερφε, ειλικρινα δεν τρεχει τιποτα, απλα σχολιασα επειδη ειπες εχει και οχι ειχε ενω οπως ειπες τωρα και εσυ "ειχε πεταξει το πουλακι"...

Αν το ηθελα αρκετα θα γυριζα τα 5-6 καρφουρ και θα το εβρισκα, ισως και αμεσως στο 2ο... Δεν καιγομουν οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να τρεχω.

B)

Δημοσ.

Το εργαλειο ειναι φοβερο για τα λεφτα του! Το χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη και πιστευω οτι θα χρησιμοποιηθει περισσοτερο απο το desktop και το laptop. Υπολογιστης του καναπε!

Και οπως ειπε και καποιος πιο πανω, με 8.33 euro το μηνα ειναι super προσφορα!!!!

Δημοσ.
βασικα το εκθεσιακό λογικο ειναι να κολλάει καθως δεν εχουν βγάλει απο πάνω τις παπαριές της εταιρείας και το χρησιμοποιει και ο καθενας χωρις να τον νοιαζει και ιδιαίτερα...επίσης, αυτα τα netbook "φυσανε" όταν τους βάλεις 2gb μνήμη... Με τη μανισια απλά δουλεύουνε... εγω είχα βγάλει 2*1gb απο το laptop και το 1 dimmaki μπηκε απευθειας στο wind με το που το πήρα... Και έχω τρέξει μέχρι και Arcgis 9.3 απροβλημάτιστα...

κάνει δουλειά η μνήμη των 2 gb ε;;; Αξίζει τα 35€;;;

Δημοσ.
κάνει δουλειά η μνήμη των 2 gb ε;;; Αξίζει τα 35€;;;

πραγματικά καμια σχέση ακομα και στα xp. Μπορει άνετα να ανταπεξέλθει σε αρκετο ζόρισμα... Δώσε τα.

• Moderators
Δημοσ.

Πριν 15 μηνες ειχα δωσει με χαρα 23€ για 2GB http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553205, για να αναβαθμισω σε καινουργιο διπυρηνο laptop το 1GB σε 3GB. Εκει που εχουν φτασει τωρα οι μνημες δεν ειναι να παρεις και να του πετας επιπλεον τοσα λεφτα... (20% της αξιας του νετμπουκ για να κανεις το 1GB ->2 ειναι καπως...)

Δημοσ.
Πριν 15 μηνες ειχα δωσει με χαρα 23€ για 2GB http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553205, για να αναβαθμισω σε καινουργιο διπυρηνο laptop το 1GB σε 3GB. Εκει που εχουν φτασει τωρα οι μνημες δεν ειναι να παρεις και να του πετας επιπλεον τοσα λεφτα... (20% της αξιας του νετμπουκ για να κανεις το 1GB ->2 ειναι καπως...)

Αυτό σκέφτομαι και εγώ και δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα.

Από την άλλη δεν αργεί και τόσο, μόνο όταν πάω να δω κανένα βιντεάκι αργεί να το φορτώσει.

Υ.Γ. Είδα στο amazon.com μερικές μνήμες θα δω αν στέλνει εδώ με περίπου 30€. (ούτε 5 ευρώ δεν δίνω εδώ που μας κοροιδεύουν)

Δημοσ.
Αυτό σκέφτομαι και εγώ και δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα.

Από την άλλη δεν αργεί και τόσο, μόνο όταν πάω να δω κανένα βιντεάκι αργεί να το φορτώσει.

Υ.Γ. Είδα στο amazon.com μερικές μνήμες θα δω αν στέλνει εδώ με περίπου 30€. (ούτε 5 ευρώ δεν δίνω εδώ που μας κοροιδεύουν)

τραβα όμως να βγάλεις ακρη απο το amazon αμα ειναι χαλασμένη/παθει τίποτα... Είναι μικρή η διαφορά, δεν αξίζει. Ποιο netbook εχεις εσυ; Μήπως έχει κενο slot για μνήμη οποτε βολευεσαι και με 1 dimm του 1gb;

Δημοσ.
τραβα όμως να βγάλεις ακρη απο το amazon αμα ειναι χαλασμένη/παθει τίποτα... Είναι μικρή η διαφορά, δεν αξίζει. Ποιο netbook εχεις εσυ; Μήπως έχει κενο slot για μνήμη οποτε βολευεσαι και με 1 dimm του 1gb;

Καλά ναι μικρή η διαφορά.

Lenovo s10-2 και έχει μόνο μια μνήμη (δεν είμαι και σίγουρος βέβαια).

edit: μόλις το άνοιξα και έχει μόνο μια μνήμη 1gb.

• Moderators
Δημοσ.

Ενα μονο σλοτ εχει το s10-2

soldered + free Slot = resulting max. Memory seen in S10-2 / S12 Intel

0,0 GB + 0,5 GB = 0,5 GB

0,0 GB + 1,0 GB = 1,0 GB

0,0 GB + 2,0 GB = 2,0 GB

(http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-S-series-Netbooks/memory-on-s10-2-is-it-DDR2-667mhz-or-DDR2-800mhz/td-p/208513)

Σιγουρα ειναι μικρη η διαφορα amazon - 35 € στο συγκεκριμενο προιον (δεν εχει κατι "οικονομικο"), αλλα επισης σιγουρα ειναι μεγαλη η διαφορα 199€ με 239€ για 1GB (βγαζεις την παλια!). Δεν προκειται να δεις τουλαχιστον σε xp διαφορες στην πραξη. (αντε τα πχ 2'' να τα κανει 1.9'' σε κατι).

Δεν αξιζει να δωσει καποιος 40 ευρω αφου μια χαρα θα κανει τη δουλεια του και με το 1GB. Αν καποιος την εχει σε ενα συρταρι και καθεται, ας την βαλει βεβαια...

Ποιο καλο θα ηταν να εδινε πχ 99 ευρω για εναν ssd, εκει θα εβλεπε διαφορες μεγαλες, αλλα δεν αξιζει να χωσεις λεφτα σε ενα νετμπουκακι "ψοφιο". Σε 1-2 χρονια θα παιρνεις με τα ιδια λεφτα ενα που φυσαει (διπύρηνο με πολυ καλυτερο chipset και ssd), μην πετατε "τσαμπα λεφτα".

Με τα 199 ειναι μια χαρα, ειστε κομπλε!

• Moderators
Δημοσ.
Ναι, αλλά αν κάποιος έχει σκοπό να περάσει τα 7, θα τα βρει σκούρα με 1GB..

Αν δε σηκωνει τα 7 ας βαλει παλι τα xp. Σιγα τωρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...