Προς το περιεχόμενο

netbook στα καρφ...lenovo 199€...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για 199 τα συγκεκριμένα netbook αξιζαν πριν 1 χρόπο (τότε που πήρα το wind). Πλέον θεωρω οτι θα έπρεπε να ειναι στα 150. Αλλα και πάλι για τη δουλεια που βγάζουν αξιζουν θα έλεγα... (φυσικα δεν θα εδινα με τιποτα 300-400-500 για netbook)

Ούτε κι εγώ...;)

---------- Προσθήκη στις 09:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:51 ----------

Κάτω από 250€ δύσκολα βρίσκεις όμως ;)

Υπάρχει κι ένα κόστος παραγωγής... ΠΟΣΟ να μειωθεί;

Δημοσ.
Τι εννοείς τόσο καλό;

Έχει σημαντικές διαφορές με τα άλλα netbooks ή δεν έχεις ξαναδουλέψει με δαύτα;

τοσο καλο γι'αυτη την τιμη με αυτα τα χαρακτηριστικα

στο παρακατω ποστ που γραφεις δινεις link για eshop που τοχει 289

το πηρα 199 τι αλλο να ζητησω

Αμάν βρε παιδιά, 199 ευρώ είναι, η αξία του θα σας βγει λόγω χρηστικότητας πολλαπλάσια... Ρωτήστε κάποιους (όχι από εδώ μέσα) που πήραν netbook κι έδωσαν 300-400-500 ευρώ... ήμαρτον.

Αν το χρειάζεσαι, πάρε το, αν όχι......

+1

Δημοσ.
Άρα κατά τη γνώμη σου δεν αξίζουν τα netbooks; :Ρ

Δύο έχω.

Ένα ασημοκαφέ Toshiba NB200 (από το οποίο γράφω τώρα) κι ένα 1001Ha που το παίρνει η σύζυγος... Λες να μη μου αρέσουν;

Το επόμενο βήμα είναι netbook με περιστρεφόμενη οθόνη (αυτά που μέχρι πρότινος ονομάζαμε tablet) με διπύρηνο επεξεργαστή, capacitive οθόνη 11,6", ενισχυμένα γραφικά και κόστος... 200 ευρώ μετρητοίς.

Δημοσ.

Το επόμενο βήμα είναι netbook με περιστρεφόμενη οθόνη (αυτά που μέχρι πρότινος ονομάζαμε tablet) με διπύρηνο επεξεργαστή, capacitive οθόνη 11,6", ενισχυμένα γραφικά και κόστος... 200 ευρώ μετρητοίς.

αυτό θα με ενδιεφερε και εμενα... με touchscreen φυσικα, ε;

Δημοσ.

Όλοι μας θέλουμε ένα τέτοιο "μπιζουδάκι".

Αλήθεια, πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο ΣΗΜΕΡΑ;

Υπάρχει με capacitive οθόνη;

Δημοσ.
Εγώ ευχαριστημένος είμαι από ένα 1000Η, με τα 7 και 2GB ram βέβαια, δεν έχει κλείσει ποτέ :Ρ

Κατανάλωση <30W @ full load, μπορείς να κάνεις τα βασικά (internet, εργασίες), είναι ελαφρύ (χωράει και σε σχολική τσάντα που λέει ο λόγος άνετα), και η μπαταρία κρατάει 4+ ώρες.

Και 720p παίζει άμα λάχει ;)

Με αντιγράφεις... Αλλά 4+ ώρες με τα 7 ΔΕΝ έχω δει, το πολύ μέχρι 3,5 (σε full load). Στα xp γύρω στις 5 ώρες με φωτεινότητα 4/10 +wifi...

Δημοσ.
Αν βρειτε σφυριξτε και εμένα (αλλα μαλλον θα αργήσουν ακομα να πέσουν οι τιμές σε τετοια πλαίσια)
το lenovo μου κανει 1 σφυριγμα...το χει αλλοςτο προβλημα η να το κανω doa?

τελικα ειναι απο το τρφοδοτικο της μπριζας...φιλος μου ειπε να το δοκιμασω κι αλλου γιατι μπορει να φταιει η εγκατασταση του χωρου που βρισκομαι,αλλα δεν νομιζω

Δημοσ.
Με αντιγράφεις... Αλλά 4+ ώρες με τα 7 ΔΕΝ έχω δει, το πολύ μέχρι 3,5 (σε full load). Στα xp γύρω στις 5 ώρες με φωτεινότητα 4/10 +wifi...

Το 1101ΗΑ με 7άρια, χτυπάει άνετα τετράωρο και βάλε με farmville, island και δε συμμαζεύεται στα χέρια του έτερου ήμισυ... Και μη μου πείτε ότι οι εφαρμογές flash δεν είναι αδηφάγες...

Βγήκαμε ΠΟΛΥ off-topic ή μου φαίνεται;

Δημοσ.

Πάντως εκτός του ότι η τιμή είναι σχετικά καλή (έβαλα τον αδελφό μου να τσιμπήσει ένα για την κόρη του) επίσης σημαντικό είναι οι 24 άτοκες με πιστωτική κάρτα!

Επομένως πληρώνεις 8,30€/μήνα (3 καφέδες βαριά) και έχεις νετμπουκ!

Νομίζω ότι η τιμή είναι καλή, αν και πέρσι που ξεστοκάραν τα σχολικά πήρα κοντά σε αυτές τις τιμές με επιπλέον 3ετή εγγύηση (το πιο σημαντικό) + antivirus για 3 χρόνια!... αν και στο δικό μου από το you.gr μου το έστειλαν χωρίς antivirus και σχολικά βιβλία :devil:, αλλά βαρέθηκα να το επιστρέψω για να μου το περάσουν!...

Δημοσ.
το lenovo μου κανει 1 σφυριγμα...το χει αλλοςτο προβλημα η να το κανω doa?

τελικα ειναι απο το τρφοδοτικο της μπριζας...φιλος μου ειπε να το δοκιμασω κι αλλου γιατι μπορει να φταιει η εγκατασταση του χωρου που βρισκομαι,αλλα δεν νομιζω

δοκιμασε το και αλλου γιατι και το κανει και εμενα το λαπτοπ μου όταν πάω στο σπίτι της κοπέλας μου. Μεσα απο το κουτι του φορτιστη ακουγεται σαν να βραχυκυκλώνει (;) κάτι... Αλλού δεν μου το κάνει πουθενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...