chaosdoctor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Έχω συγχονίσει το λογαριασμό μου στο gmail με το κινητό μου αλλα η ερώτηση μ είναι η εξής: υπάρχουν ρυθμίσεις που να επιτρέπουν ότι κάνω στο κινήτο στο λογαριασμό των μειλ να γίνεται και στο κανονικό λογαριασμό?και αν ναι ποιες ειναι αυτές? Για παράδειγμα όταν σβήνω ενα μειλ στο κινητό όταν μπαίνω στο λογαριασμό απο τον υπολογιστή το μήνυμα υπάρχει ακόμα... Το κινήτο είναι το HTC HD2 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
kfyros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μόνο με IMAP ρυθμίσεις γίνεται αυτό (συγχρονίζονται οι φάκελοι με τον server). Ένας IMAP account είναι replica των φακέλων του server και συγχρονίζει σε όσους υπολογιστές και αν τον κρατάς. Με POP ρυθμίσεις απλώς κατεβάζεις ότι υπάρχει στο server σε τοπικό mail client. Τραβάει μόνο όσα δεν έχεις , και νομίζω ότι αν τα κατεβάσεις από ένα υπολογιστή δεν κατεβαίνουν μετά από άλλον. Υπάρχουν διάφορες ρυθμίσεις για να παραμένουν στον server τα mails , ή να σβήνονται όταν τα σβήνεις από τον mail client, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι replica. Στο outlook οι extra ρυθμίσεις για pop account είναι στο account settings --> more settings --> advanced Σε mobile mail clients έχει διάφορα ανάλογα το πρόγραμμα. Και τα sent items σε pop/smtp account τα έχεις μόνο τοπικά από τον client που τα έστειλες, και στον server (εφόσον έχει web interface και τα κρατάει και αυτός). Για να τα κατεβάσεις και σε άλλο υπολογιστή πρέπει να το στείλεις και στον εαυτό σου για να μπει στο Inbox.
chaosdoctor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Τελικά είχα ενεργοποιημένο το pop! Το απενεργοποιήσα ταίριαξα λίγο και τις ρυθμίσεις και τώρα δουλεύει ρολόι όπως ακριβώς το ήθελα!Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.