johnykim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάρτα γραφικών για σχετικά παλιό σύστημα.Η χρήση της θα είναι κυρίως για adventure games. Μητρική: Asus P5VD2-VM - http://www.asus.gr/product.aspx?P_ID=2sYAtam7ng8vCngf CPU: Pentium D 820 @ 2.8GHz Μνήμη: 1x2GB Το πολύ μέχρι 100 ευρώ.Επειδή δεν γνωρίζω τις απαιτήσεις των παιχνιδιών αυτών, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Μια σημείωση.Το CPU-Z , μου λέει ότι υποστηρίζει δίαυλο AGP.Κάνει λάθος στο σημείο αυτό, ή μήπως είναι άλλη η μητρική; Θα μου πείτε τώρα που να το ξέρετε εσείς, αλλά μια ιδέα αν είχε κάποιος, γιατί δεν έχω δει από κοντά το pc(παρα μόνο από cpu-z) και αγοράσω pci-e ενώ έχει AGP
benign Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Η μητρικη σου,βασει του link που εστειλες,υποστηριζει pci-e και οχι agp. Δεν χρειαζεσαι δυνατη καρτα γραφκων για adventures.Τωρα ποια εχεις?Και με την onboard πρεπει να κανεις την δουλεια σου.Αλλα για μεγαλυτερη ανεση ,οποιαδηποτε καρτα αγορασεις μεχρι 50-70 ευρω ειναι ενταξει.Για παραδειγμα αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516374
vasilisga Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 εγω θα σου προτεινα καμια 4650 στα 50ε και πολυ ειναι...
johnykim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Η μητρικη σου,βασει του link που εστειλες,υποστηριζει pci-e και οχι agp. Δεν χρειαζεσαι δυνατη καρτα γραφκων για adventures.Τωρα ποια εχεις?Και με την onboard πρεπει να κανεις την δουλεια σου.Αλλα για μεγαλυτερη ανεση ,οποιαδηποτε καρτα αγορασεις μεχρι 50-70 ευρω ειναι ενταξει.Για παραδειγμα αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516374 Βάση του link ,ναι.Το cpu-z όμως αναγράφει την μητρική αυτή με AGP δίαυλο.Γι'αυτό είπα μήπως υπάρχει πρόβλημα του προγράμματος. Είναι για φίλο, και τώρα είναι με onboard.Με καινούργια adventures δεν έχω ασχοληθεί και δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται καινούργια κάρτα ή όχι.Εγώ που έχω μείνει σε Myst-Riven θα του έλεγα να μείνει με την onboard. Μάλλον θα του πω να δοκιμάσει τα παιχνίδια που θέλει, και αν έχει πρόβλημα να γίνει η αγορά.
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Πωω τι λες τώρα.. υπάρχουν ακόμα άτομα που ασχολούνται με Myst; Ενθαρρυντικό..
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ψιλοϋπερβολή δεν είναι μια 4850 για adventures;
Teisos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Tόταλι.. Και εκτός αυτού δεν ξέρουμε και psu
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Βασικά δε μπορώ να φανταστώ adventure που να μη παίζει με onboard. Υπάρχει;
insomnian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχω παιξει ποτέ adventure games αλλα υποθετω οτι αυτα δεν θα εχουν τις απαιτησεις ενος driving ή ενος συγχρονου fps(πχ. ΜΟΗ)?
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχω παιξει ποτέ adventure games αλλα υποθετω οτι αυτα δεν θα εχουν τις απαιτησεις ενος driving ή ενος συγχρονου fps(πχ. ΜΟΗ)? Όχι βέβαια, γιατί να τις έχουν; Τα περισσότερα είναι τρίτου προσώπου με σκηνοθετημένες κινήσεις και παίζουν κατά βάση (μόνο) με mouse.
insomnian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ωστοσο συχνα διαβαζεις στα specs τους τρελες απαιτησεις...
johnykim Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πωω τι λες τώρα.. υπάρχουν ακόμα άτομα που ασχολούνται με Myst;Ενθαρρυντικό.. Αμέ.Riven βασικά , έχω και το Myst IV, αλλά ακόμα δεν το έχω παίξει Βασικά δε μπορώ να φανταστώ adventure που να μη παίζει με onboard.Υπάρχει; Αυτό ήθελα να μάθω κι εγώ Παιδιά HD4850 έχω εγώ που παίζω κι άλλα games πέρα από adventures σε 1680x1050, και μέχρι στιγμής όλα ικανοποιητικά.Ο φίλος ,που δεν είχα αναφέρει, παίζει σε 1280χ1024.Επίσης πιστεύω ότι θα υπάρχει και ένα μικρό bottleneck με την CPU, καθώς και μεγάλη κατανάλωση(το psu του δεν το γνωρίζω). Θα δοκιμάσει τα παιχνίδια που θέλει, και αν υπάρξει πρόβλημα, θα πάω μάλλον στην HD5450. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516374 Ό,τι psu και να έχει, δεν θα υπάρξει πρόβλημα έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.