FISHERAKOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα, Έχω κάνει μια ιστοσελίδα cms απο την εταιρία webnode http://www.kidonies.com και θέλω να προσθέσω μια εισαγωγική σελίδα και έπειτα να μπένει στην κανονική.. Τι μπορώ να κάνω?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
hartzoua Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι να μην κάνεις αυτό που σκέφτεσαι.
Seldimi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να δημιουργήσεις μια .html σελίδα και με το .htaccess να ψάχνεις πρώτα το .html και μετά την .php αλλά και εμένα δεν μ'αρέσουν οι intro σελίδες
FISHERAKOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 χεχε ούτε εμένα απλώς είναι site συλλόγου και είπανε να γίνει Κάποια παραπάνω λεπτομέρια?
aragorn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ρωτάς πώς θα φτιάξεις εισαγωγική σελίδα ή πώς θα την προσθέσεις στο σάιτ να βγαίνει πρώτα αυτή;
FISHERAKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Nαι απο την στιγμή που είναι cms πως θα γίνει η ιντρο και πως θα μπει μπροστα μέσω της webnode??
FISHERAKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 κάποιο πρόγραμμα ώστε να δημιουργήσω το flash page αλάνια?
dewn735 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 κάποιο πρόγραμμα ώστε να δημιουργήσω το flash page αλάνια? Τι εννοείς;
FISHERAKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 μου είπαν ότι πρέπει να δημιουργήσω μια. html κάποιο πρόγραμμα να τη δημιουργήσω?? Γιατί ας πούμε θέλω να έχει κινούμενα πράγματα κλπ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
dewn735 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Άλλο πράγμα το html, άλλο η "flash page" και άλλο μια στατική σελίδα με μερικά animations. Τι ακριβώς έχεις κατά νου;
FISHERAKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 κοίτα Θέλω να βάλω στην ιστοσελίδα μου http://www.kidonies.com μια εισαγωγική σελίδα με κινούμενες εικόνες και πατώντας σε ενα σχετικό κουμπί θα μπένει στην κυρίως σελίδα όπως πχ. το http://www.topgaming.gr
dewn735 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Η συγκεκριμένη έχει μια βασική εικόνα για background της σελίδα και ένα μενού κατασκευασμένο με flash. Για το πρώτο σου αρκεί και το notepad, για το δεύτερο θα χρειαστείς το adobe flash ή κάτι αντίστοιχο - δυστυχώς δε ξέρω κάποιο free που να κάνει σωστή δουλειά... Εάν πάλι θες απλώς κινούμενες εικόνες, κάτι σαν κι ->αυτό<- ίσως να σου είναι αρκετό
FISHERAKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 και αφού κατασκευάσω αυτή τη σελίδα μετά πως θα την βάλω πρώτη???? η ιστοσελίδα να θυμήσω πως είναι cms και χτησμένη απο την webnode..
dewn735 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δε ξέρω ούτε την εταιρία, αλλά ούτε και ποιο cms είναι αυτό. Σε κάθε περίπτωση, και εφόσον δε μπορείς να αλλάξεις το htaccess, η σελίδα που εμφανίζεται πάντα πρώτη είναι η index.htm, index.html, index.php κτλ. Οπότε βάζεις τα σωστά ονόματα στις σελίδες σου και προχωράς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.