vasilisga Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Τι σχεση εχει τωρα ο 955 με τον 1090Τ ;;;Εχει σχεση Η 3,16 με την 5,20 ;; Φτιαξε πρωτα τις σκεψεις σου και μετα γραφε. Μην γραφεις για να ανεβαινει το σκορ απλα. οι σκεψεις μου μια χαρα οργανωμενες ειναι σε αντιθεση με τις δικες σου που αλλα λες την μια και αλλα την αλλη ΑΥΤΑ απο μενα
Beastakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Βγαλε τις τσιμπλες φιλε.1090Τ θα αγοραζα εγω Σημερα . 1. Αφου ι7 του ειπες του παιδιου να παρει ρε, πλακα μας κανεις? Και μαλιστα εβαλες και +1 σε ενα αλλο fanboy που εγραψε οτι ο ι7 950 παταει τον 1090 σε multitasking. 2. Πως θα επαιρνες 1090Τ που ειναι σε νεκρο socket , οταν εχεις γραψει αυτο προηγουμενως: Εγω 600Ε για socket που "κλεινει" δεν θα εδινα.
barman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 οι σκεψεις μου μια χαρα οργανωμενες ειναι σε αντιθεση με τις δικες σου που αλλα λες την μια και αλλα την αλληΑΥΤΑ απο μενα Εγω δινω τις εναλλακτικες. Εσυ απλα ΓΡΑΦΕΙΣ για να ΓΡΑΦΕΙΣ. Ολα τα socket ειναι μια χαρα αυτη τη στιγμη. Αναλογα τι χρημα διαθετεις παιρνεις. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !! Μη μας συγκρινεις ομως τον 955 με τον 1090Τ ΕΛΕΟΣ !!!! Γιουριααααααααααα:shock: ---------- Προσθήκη στις 07:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:03 ---------- 1. Αφου ι7 του ειπες του παιδιου να παρει ρε, πλακα μας κανεις? Και μαλιστα εβαλες και +1 σε ενα αλλο fanboy που εγραψε οτι ο ι7 950 παταει τον 1090 σε multitasking. 2. Πως θα επαιρνες 1090Τ που ειναι σε νεκρο socket , οταν εχεις γραψει αυτο προηγουμενως: Εκανε καλη συνθεση ναι,να μην το εγραφα ; FanBoy εισαι εσυ μαλλον. Εγω δεν εχω προβλημα οτι και να παρει. Στο τελος συμπληρωσα τι θα αγοραζα ΣΗΜΕΡΑ και η επιλογη ειναι 1090Τ.
barman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καλα οτι ναναι, καλημερα. Τι εισαι; ;;; Αλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα. Δεν σου φταιω εγω. καληνυχτα
Beastakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εγω μια χαρα διαβαζω τις αντιφασεις σου γιαυτο και σου κανω ερωτησεις στις οποιες δεν απαντας, μπας και καταλαβω ποια ειναι η θεση σου τελικα. Γιαυτο και σταματαω να συζηταω/ρωταω/αντιπαραθετω τη γνωμη μου, οπως εκανε εξαλλου και ο αλλος συνομιλητης για τον ιδιο λογο.
barman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εγω μια χαρα διαβαζω τις αντιφασεις σου γιαυτο και σου κανω ερωτησεις στις οποιες δεν απαντας, μπας και καταλαβω ποια ειναι η θεση σου τελικα. Γιαυτο και σταματαω να συζηταω/ρωταω/αντιπαραθετω τη γνωμη μου, οπως εκανε εξαλλου και ο αλλος συνομιλητης για τον ιδιο λογο. 100 φορες τα εγραψα. Η συνθεση σου πολυ καλη αλλα θα την αγοραζα μονο εαν Δεν ειχα παραπανω χρηματα. Σε i7-950 θα πηγαινα ΜΟΝΟ εαν ειχα χρηματα-οπως ειχα και τον πηρα,1500Ε. Αν ηταν να αγορασω τωρα pc θα εβαζα μεσα 1090T. ΕΣΥ δεν καταλαβαινεις-Δεν σου φταιω εγω μεγαλε.
Beastakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 100 φορες τα εγραψα.Η συνθεση σου πολυ καλη αλλα θα την αγοραζα μονο εαν Δεν ειχα παραπανω χρηματα. Σε i7-950 θα πηγαινα ΜΟΝΟ εαν ειχα χρηματα-οπως ειχα και τον πηρα,1500Ε. Αν ηταν να αγορασω τωρα pc θα εβαζα μεσα 1090T. ΕΣΥ δεν καταλαβαινεις-Δεν σου φταιω εγω μεγαλε. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3701716&postcount=32 Ερωτημα 2.
barman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3701716&postcount=32Ερωτημα 2. Νεκρα socket ειναι ολα τωρα που γραφουμε. Λοιπον απο τα "νεκρα" socket θα επελεγα ΑΜ3 ΣΗΜΕΡΑ. Αυτο γραφω του φιλου. ΟΛΑ πηγαινουν φιλε αναλογος τι χρημα εχεις. Και μη μου πεις το αντιθετο.
kwstas125 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας αλλα πραγματικα και γω αμφιταλαντευομαι μεταξυ αρκετων setup/socket. Το θεμα είναι οτι αργοτερα ξεκαθαρα θελω να ακολουθησω τους bulldozer αρα ενα βημα τωρα προς AM3 (γιατι χρειαζομαι άμεσα νέο pc) θα μ αφήσει με ενα κάλο επεξεργαστή ο οποίος θα ναι συμβατός και με το νέο socket της amd (αρα +σε μεταπωλητικη αξία, + οτι θα μπορέσω να κανω αργοτερα την μετάβαση στο AM3+ ποιο ομαλά χωρίς να χρειαζετε να αλλάξω και τον επεξεργαστή άμεσα όντας ένας αξιοπρεπής επεξεργαστής και στα νέα επίπεδα). Το θέμα μου ειναι το εξής: Τι θα μου προσφέρει ο ι7 950 εναντίων του 1090Τ που να χτυπάω αργότερα το κεφάλι μου και να λέω οτι έπρεπε να παω σε 1336 ? Αξίζει να πάρω τον 1090Τ σαν ένα μεταβατικό προ bulldozer επεξεργαστή ώστε να μην είμαι "αναγκασμενος" να τον κανω upgrade ας πουμε σε βαθος 2 χρόνων απο τώρα πριν δηλαδή πεσουν οι τιμές των καινουριων socket/cpu ? Ερώτηση: Έχω ενα 480 watt τροφοδοτικο απο το παλιο setup, μπορει να με σηκωσει χωρίς προβλήματα στο νεο setup η να υπολογιζω πως θέλω και ενα ας πουμε τροφοδοτικο του 100ρικου ?
Beastakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας αλλα πραγματικα και γω αμφιταλαντευομαι μεταξυ αρκετων setup/socket. Το θεμα είναι οτι αργοτερα ξεκαθαρα θελω να ακολουθησω τους bulldozer αρα ενα βημα τωρα προς AM3 (γιατι χρειαζομαι άμεσα νέο pc) θα μ αφήσει με ενα κάλο επεξεργαστή ο οποίος θα ναι συμβατός και με το νέο socket της amd (αρα +σε μεταπωλητικη αξία, + οτι θα μπορέσω να κανω αργοτερα την μετάβαση στο AM3+ ποιο ομαλά χωρίς να χρειαζετε να αλλάξω και τον επεξεργαστή άμεσα όντας ένας αξιοπρεπής επεξεργαστής και στα νέα επίπεδα). Το θέμα μου ειναι το εξής: Τι θα μου προσφέρει ο ι7 950 εναντίων του 1090Τ που να χτυπάω αργότερα το κεφάλι μου και να λέω οτι έπρεπε να παω σε 1336 ? Αξίζει να πάρω τον 1090Τ σαν ένα μεταβατικό προ bulldozer επεξεργαστή ώστε να μην είμαι "αναγκασμενος" να τον κανω upgrade ας πουμε σε βαθος 2 χρόνων απο τώρα πριν δηλαδή πεσουν οι τιμές των καινουριων socket/cpu ? Ενδεχομενο 1: Παιρνεις 1090Τ που ειναι και θα παραμεινει το ανωτερο μοντελο στο τωρινο ΑΜ3. Βγαινουν οι bulldozer. Το μονο που κερδιζεις ειναι οτι η cpu σου θα τρεχει στις νεες μητρικες που θα βγουν για bulldozer. Αν θες να αναβαθμιστεις πρεπει να αλλαξεις και CPU και μητρικη, αρα δεν κερδιζεις κατι με αυτην την επιλογη. Ενδεχομενο 2: Παιρνεις ι7 950. Το socket ακομα και να πεθανει, εχεις καμποσες επιλογες πανω σε αυτο για μελλοντικη αναβαθμιση με απλη αλλαγη του 950 σε ενα cpu απο τα αρκετα που υπαρχουν. Αρα εχεις ανοικτες option για το μελλον σε σχεση με τον 1090Τ, ακομα και αν καταργηθει αυριο το 1366. Φυσικα εχεις και την option του ενδεχομενου 1, να πας δηλαδη σε full αναβαθμιση cpu-μητρικης μελλοντικα Ενδεχομενο 3: Πας σε ι5 750/760. Κανεις τη δουλεια σου χωρις να στερηθεις απολυτως τιποτα σε σχεση με αυτα που θα προσφερουν οι 2 παραπανω και κρατας λεφτα στην ακρη για μελλοντικη αναβαθμιση η για αλλο εξαρτημα του pc που εχεις μεγαλυτερη αναγκη και που θα βελτιωσει τις πραγματικες επιδοσεις του Η/Υ σου, πχ vga/ssd κλπ. Αυτη τη στιγμη κανενα απο τα 3 socket δεν θεωρειται futureproof, απλα το 1366 προσφερει τις ισχυροτερες cpu και απο αυτην την αποψη θα εχεις επιλογες μελλοντικα αν σε νοιαζει τοσο η αναβαθμισημοτητα. Κατ'εμε καθορισε τις αναγκες σου και παρε ενα pc που να σε καλυπτει σε αυτες χωρις να μπλεκεις με sockets, τι προκειται να κυκλοφορησει κλπ
dukas77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Kαλημερα,φιλε Beastakos ποτε εγραψα οτι ο ι7 παταει τον 1090 σε multitasking?εγραψα οτι γενικα ειναι καλυτερος cpu(και κοστιζει τα ιδια χρηματα).Απο τη στιγμη που το παιδι διαθετει αυτα τα λεφτα παει για 1366 ,τελος.Μη μπαινετε στο τριπακι περι πεθαμενου socket, το pc θα το εχει για πλακα 3-4 χρονια οποτε μετα κανει ολικη αναβαθμιση και οχι μονο cpu.Μιλατε για funboysmo αλλα εσεις του προτινετε ενα μετριο 6πυρηνο απο amd για να βλεπει 2cores να καθονται? Και ναι μετριος ειναι απο τη στιγμη που ο κορυφαιος ειναι ο ι7 980χ.(γιαυτο κοστιζει οσο 1 pc).
Beastakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Kαλημερα,φιλε Beastakos ποτε εγραψα οτι ο 17 παταει τον 1090 σε multitasking?εγραψα οτι γενικα ειναι καλυτερος cpu(και κοστιζει τα ιδια χρηματα).Απο τη στιγμη που το παιδι διαθετει αυτα τα λεφτα παει για 1366 ,τελος.Μη μπαινετε στο τριπακι περι πεθαμενου socket, το pc θα το εχει για πλακα 3-4 χρονια οποτε μετα κανει ολικη αναβαθμιση και οχι μονο cpu.Μιλατε για funboysmo αλλα εσεις του προτινετε ενα μετριο 6πυρηνο απο amd για να βλεπει 2cores να καθονται? Και ναι μετριος ειναι απο τη στιγμη που ο κορυφαιος ειναι ο 17 980χ.(γιαυτο κοστιζει οσο 1 pc). Περιμενω να μου δειξεις που του προτεινα εγω τον AMD... Κατ'εμε και ο ι7 και ο 1090t ειναι υπερβολες και πεταμενα λεφτα για εναν gamer. ι5 750/760 προτεινα εγω by the way...
DJ_WOODY Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 καλημερα σε ολους...φιλαρακι θα σου προτεινα αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3300.htm ειναι παρα πολυ καλο κομματι και θα σε κρατησει παραπανω απο το προηγουμενο...ελπιζω να βοηθησα...το πηρε ενα φιλος μου και εμεινε ευχαριστημενος...
dukas77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Περιμενω να μου δειξεις που του προτεινα εγω τον AMD... Κατ'εμε και ο ι7 και ο 1090t ειναι υπερβολες και πεταμενα λεφτα για εναν gamer. ι5 750/760 προτεινα εγω by the way... Φιλε γραφω προτεινετε οχι προτεινες,αναφερομαι σε σενα στην αρχη γιατι λες οτι εγραψα πως παταει τον 1090 σε multitasking.Διαβαζετε καλυτερα τα post παρακαλω και μετα να γραφετε να μη μπερδευουμε και τα παιδια που τα ανοιγουν!Ενοειτε οτι φευγεις μακρια απο οποιοδήποτε ετοιματζιδικο συστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.