gkpapad Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα σε όλους.Απο χθές το βράδυ μετά απο φορματ, πήγα να περάσω τα 7 Ultimate στον υπολογιστή μου.Ολα γίνονται κανονικά αλλά πάντα κολλάει στο τέλος εκεί που λέει ολοκλήρωση εγκατάστασης.Αλλαξα σκληρό δίσκο αλλαξα δισκάκια με το λειτουργικό ...τίποτα όμως.Πάντα κολλημένο στο ίδιο σημείο.Βοήθεια παιδιά γιατί τα νευρα μου ειναι ΤΑΝΑΛΙΑ.
salamalekum Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 μηπως η έκδοση που έχεις έχει κάποιο "πρόβλημα" ?
gkpapad Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 οχι.Ουτως ή αλλως εγραψα οτι αλλαξα 3-4 δισκακια με λειτουργικο
filip123go Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε να περάσεις την έκδοση 32bit... Τώρα είδα τον τίτλο
ca6mio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δεν κανεις ελεγχο και τις μνημες για να εισαι σιγουρος; ... και μηπως ηθελες να πεις οτι τα νευρα σου εγιναν ΤΣΑΤΑΛΙΑ;
neo24gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα,κολλαει στο τελος και δεν τελειωνει ποτε! καινουριο συστημα! βρηκε κανεις καμια λυση?
popeye68 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 οχι.Ουτως ή αλλως εγραψα οτι αλλαξα 3-4 δισκακια με λειτουργικο Σε τι ταχύτητα τα έγραψες τα δισκάκια; Κάνε τον κόπο και ξαναγράψε άλλο ένα δισκάκι στην χαμηλότερη ταχύτητα που μπορείς (x1, x2). Το DVD-CD drive σου είναι ενημερωμένο με το τελευταίο firmware; Αν όχι βρες το από εδώ και ενημέρωσέ το. Η μητρική σου ποιά είναι;
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Αν η μητρική έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών απενεργοποίησε την από το bios. Επίσης, αποσύνδεσε αν έχεις τίποτα εκτυπωτες, εξωτερικούς δίσκους, usb stick, web cams κτλ και άσε μόνο ποντίκι/πληκτρολόγιο πάνω.
lizardking Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 και εάν αποτύχουν όλα αυτά κανε ένα usb stick boot με τα windows 7 64bit πάνω με το πρόγραμμα που δίνει η microsft για τα iso και ξεκινά με το usb και κανε boot και πες μας.
gl_xristos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Εαν αποτυχει και το usb σκεψου αυτο που ειπε ο salamalekum μηπως φταιει η εκδοση. Δοκιμασε με αλλη.
Benton Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Απο χθες και σε μενα αυτο κανει οταν κανω install απο dvd...εχω δοκιμασει 5 διαφορετικα δισκακια,ολα σε διαφορετικες ταχυτητες γραμμενα.Μονο απο φλασακι καταφερα να ολοκληρωσω την εγκατασταση!Κολλαει στο σημειο που λεει ολοκληρωση εγκαταστασης,ακριβως μετα που βαζει τους drivers για τη καρτα γραφικων,δηλαδη οταν αλλαζει η αναλυση της οθονης! Edit: Τελικα απο μερικα φορματ κατεληξα σε μια λυση,δεν ξερω αν ισχυει για ολους ομως...μετα το πρωτο σταδιο της εγκαταστασης,εκει που δινει 20" για να κανει επανεκινηση,απλα εβγαλα το δισκακι απ το drive,εκανε restart και ολοκληρωθηκε η εγκατασταση!3 φορες το δοκιμασα και ειναι ολα οκ...
pstathis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 H λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να σας φανεί χαζή και όμως δουλεύει! όταν φτάσει στο σημείο που λέει Ολοκλήρωση εγκατάστασης και δε κάνει τίποτα, απλά κάντε eject το DVD ως δια μαγείας θα ξεκολλήσει
gl_xristos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εχει δικιο ο pstathis. Το εκανα παλιοταιρα και εγω οταν νομιζα οτι εφταiγε το dvd recorder. Οταν φαινοταν σαν να σταματαει να διαβαζει. Εχω την εντυπωση οτι το αναγκαζεις να το ξαναδιαβασει ετσι. Το εκανα σε αρκετα σημεια, οχι μονο στην ολοκληρωση εγκαταστασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.