Προς το περιεχόμενο

Μετακόμιση και πιθανόν αλλαγή πάροχου, ποιο το κόστος τελικά;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής forthnet εδώ και περίπου 2 χρόνια, και μια χαρά ευχαριστημένη με την υπηρεσία 2play. Ετοιμάζομαι να μετακομίσω σε νέο σπίτι οπότε οι επιλογές μου είναι οι εξής

• να μεταφέρω τη γραμμή μου διατηρώντας το τηλέφωνο και να παραμείνω στη forthnet
  • να χρησιμοποιήσω τον αριθμό τηλεφώνου μου αλλά να γίνω πελάτης στην hol.

Διαβάζοντας τις σελίδες της κάθε εταιρίας είδα ότι η forthnet λογικά θα με χρεώσει ένα ποσό του τύπου 30-50 ευρώ για την ενεργοποίηση της νέας γραμμής και από εκεί και πέρα συνεχίζει το πακέτο μου ως έχει.

Η hol θα με χρεώσει κάποιο τέλος ενεργοποίσης κοντά στα 80? και θα μου κάνει δώρο τα 3 πρώτα πάγια.

Γι αυτά δεν είμαι 100% σίγουρη ότι έτσι είναι. Ξέρει κάποιος τελικά ποιες είναι οι χρεώσεις;

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου χρεωθεί κανένα τέλος διακοπής από την forthnet ότι και να κάνω (είτε παραμείνω είτε αλλάξω πάροχο) επειδή είμαι πελάτης πάνω από ένα χρόνο που είναι το αρχικό συμβόλαιο, αλλά αυτοί διαφημίζουν ότι στη μετακόμιση έχω δωρεάν το τέλος διακοπής.

Το τέλος ενεργοποίησης ποιο και πόσο είναι τελικά;

Ευχαριστώ για όποιον ξέρει ή και ασχοληθεί !

Δημοσ.

Όσον αφορά τη Forthnet, το τέλος ενεργοποίησης δεν υπάρχει, αν υπάρχει γραμμή στο σπίτι που θα πας. Δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση μεταφοράς, αλλά σίγουρα δεν πληρώνεις αν υπάρχει γραμμή στο σπίτι που πας. Αν δεν υπάρχει το τέλος είναι περίπου 50€.

Στη hol, το τέλος είναι κοντά στα 35€ σε περίπτωση που υπάρχει γραμμή και 85€ αν δεν υπάρχει γραμμή.

Στη θέση σου, και δεδομένου ότι σε κάθε περίπτωση θα έχεις δέσμευση και για ένα χρόνο ακόμα, θα πήγαινα σε forthnet, συνδυαστικό με nova και θα έπαιρνα και δώρο τον εξοπλισμό ;) Δες εδώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

και σε περίπτωση που το σπίτι δεν έχει τηλεφωνική γραμμή θα περιμένεις και κάνα μήνα τουλάχιστον μέχρι να έχεις τηλέφωνο/internet...

Δημοσ.
Όσον αφορά τη Forthnet, το τέλος ενεργοποίησης δεν υπάρχει, αν υπάρχει γραμμή στο σπίτι που θα πας. Δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση μεταφοράς, αλλά σίγουρα δεν πληρώνεις αν υπάρχει γραμμή στο σπίτι που πας. Αν δεν υπάρχει το τέλος είναι περίπου 50€.

Στη hol, το τέλος είναι κοντά στα 35€ σε περίπτωση που υπάρχει γραμμή και 85€ αν δεν υπάρχει γραμμή.

Στη θέση σου, και δεδομένου ότι σε κάθε περίπτωση θα έχεις δέσμευση και για ένα χρόνο ακόμα, θα πήγαινα σε forthnet, συνδυαστικό με nova και θα έπαιρνα και δώρο τον εξοπλισμό ;) Δες εδώ.

Αν ισχύει αυτό που λες πιο πολύ συμφέρει η hol :)

Δημοσ.

Είναι όπως τα λέει η anta_n. Σε περίπτωση που δεν έχει γραμμή το σπίτι θα περιμένεις να συνδεθείς ανεξαρτήτως παρόχου. Ο δωρεάν εξοπλισμός για hd αν σε ενδιαφέρει η nova είναι όντως καλή προσφορά.

Δημοσ.
Αν ισχύει αυτό που λες πιο πολύ συμφέρει η hol :)

Όσον αφορά το τέλος ενεργοποίησης, δε νομίζω. Και στις 2 περιπτώσεις (υπάρχει γραμμή/δεν υπάρχει γραμμή) η διαφορά είναι +30 στη HOL.

Στη HOL κερδίζεις με τα πάγια, νομίζω μόνο αν κάνεις Online αίτηση. Συμβουλή μου είναι να ρωτήσεις κάποιον εκεί που μετακομίζεις (ίσως στην ίδια πολυκατοικία) τι πάροχο έχουν και αν είναι χαρούμενοι και να δεις από εκεί τι θα βάλεις.

Αν θες και TV τα πράγματα είναι πιο απλά, αλλά το θέμα είναι τι θες εσύ.

Δημοσ.
Όσον αφορά το τέλος ενεργοποίησης, δε νομίζω. Και στις 2 Συμβουλή μου είναι να ρωτήσεις κάποιον εκεί που μετακομίζεις (ίσως στην ίδια πολυκατοικία) τι πάροχο έχουν και αν είναι χαρούμενοι και να δεις από εκεί τι θα βάλεις.

Σ αυτό ναι είναι καλή συμβουλή όντως.

Ναι η προσφορά είναι μόνο για online αίτηση. Για τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Για διευκόλυνση με βλέπω για forthnet. (αποφασιστικότητα ε; )

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.
και σε περίπτωση που το σπίτι δεν έχει τηλεφωνική γραμμή θα περιμένεις και κάνα μήνα τουλάχιστον μέχρι να έχεις τηλέφωνο/internet...
Υπαρχει σπιτι που να εχει ανοικτη τηλεφωνικη γραμμη, χωρις να υπαρχει κατοικος μεσα;
  • Super Moderators
Δημοσ.

εννοώ να μην έχουν συνδέσει καν το δίκτυο με τον κατανεμητή, δλδ ολοκαίνουριο σπίτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...