Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα δικτύου

dmkias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υπάρχει περίπτωση να χάλασε η κάρτα;

Δεν αποκλείεται.

Αν μπορείς δοκίμασε την σε άλλο υπολογιστή.

...ή στον δικό σου πάλι μέσω κάποιου linux live cd για να δεις μήπως είναι πρόβλημα του λειτουργικού συστήματος.

Δημοσ.

Μπορείς να μπείς στον router? Αν "ναί" η κάρτα δικτύου δουλεύει. Αν όχι θυμάσαι τί ip σου έδινε όταν δούλευε?

Δημοσ.
Μπορείς να μπείς στον router? Αν "ναί" η κάρτα δικτύου δουλεύει. Αν όχι θυμάσαι τί ip σου έδινε όταν δούλευε?

ούτε στο ρούτερ μπαίνει, αλλά κ άν σετάρω τις παλιές ιρ που έδινε όταν δούλευε, δν μπαίνει κ πάλι...

Δημοσ.

Από τη στιγμή που δε μπορείς να φτάσεις στον router ακόμη και με τις παλιές ip που δούλευαν και με τη προυπόθεση ότι δεν έχει πειραχτεί κάτι στον router και το καλώδιο ethernet που έχεις είναι οκ τότε βεβαιωνόμαστε ότι το πρόβλημα είναι στη κάρτα δικτύου.

Τώρα στα δύσκολα, δε μπορώ να φανταστώ hardware να χαλάει επειδή άλλαξες λειτουργικό οπότε πιστεύω ότι είναι ή driver ή κάποια ρύθμιση.

Τι να πώ..δοκίμασε driver που σου δίνει ο κατασκευαστής της μητρικής σου.

Δημοσ.
Από τη στιγμή που δε μπορείς να φτάσεις στον router ακόμη και με τις παλιές ip που δούλευαν και με τη προυπόθεση ότι δεν έχει πειραχτεί κάτι στον router και το καλώδιο ethernet που έχεις είναι οκ τότε βεβαιωνόμαστε ότι το πρόβλημα είναι στη κάρτα δικτύου.

Τώρα στα δύσκολα, δε μπορώ να φανταστώ hardware να χαλάει επειδή άλλαξες λειτουργικό οπότε πιστεύω ότι είναι ή driver ή κάποια ρύθμιση.

Τι να πώ..δοκίμασε driver που σου δίνει ο κατασκευαστής της μητρικής σου.

ειχα πάει το pc για φορματ σε τεχνικό, οπότε δν ξέρω αν άνοιξαν το pc να το καθαρίσουν κ χάλασαν κάτι καταλάθος, η μπορεί να μην έιναι συμβατή η κάρτα με 7αρια

Δημοσ.
ειχα πάει το pc για φορματ σε τεχνικό, οπότε δν ξέρω αν άνοιξαν το pc να το καθαρίσουν κ χάλασαν κάτι καταλάθος, η μπορεί να μην έιναι συμβατή η κάρτα με 7αρια

Βρες ακριβώς το μοντέλο της κάρτας και κατέβασε drivers:

1.Από το site της realtek

2.από το site της μητρικής σου (δες και για bios updates με την ευκαιρία)

Δημοσ.
Βρες ακριβώς το μοντέλο της κάρτας και κατέβασε drivers:

1.Από το site της realtek

2.από το site της μητρικής σου (δες και για bios updates με την ευκαιρία)

το έχω κάνει κ αυτό!

Δημοσ.
το έχω κάνει κ αυτό!

Τι να πω φίλε μου...Το router ελένξαμε, το καλώδιο επίσης, τις ρυθμίσεις του IP, όλους τους drivers τους δοκίμασες, δε μένουν πολλές επιλογές..

Από περιέργεια κάνε δεξί κλικ και diagnose στο εικονίδιο της κάρτας δικτύου. Είναι control panel>network and internet>network connections(δε νομίζω αλλά δοκίμασε κι αυτό)

Και τέλος δοκίμασε μια pci ή usb κάρτα δικτύου.

Run out of ideas:-)

Δημοσ.

Εφόσον κατέβασες και εγκατέστησες drivers για win 7, η κάρτα σου είναι συμβατή :-)

Εκτός και να κατέβασες λάθος driver.

Η κάρτα αυτή είναι onboard ή pci;

Δημοσ.
Εφόσον κατέβασες και εγκατέστησες drivers για win 7, η κάρτα σου είναι συμβατή :-)

Εκτός και να κατέβασες λάθος driver.

Η κάρτα αυτή είναι onboard ή pci;

pci ειναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...