dmkias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Έχω την Realtek PCI GBE Family Controller, κ απο τοτε που έκανα format κ εβαλα τα 7, δεν μου πάιρνει με τπτ ip. τι να κάνω? χρειαζομαι επιγόντως ιντερνετ για μια εργασια στην σχολη...
dmkias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 μολις ανοιξα το pc, μου ειπε οτι βρηκε την καρτα κ οτι εγκατασταθηκε με επιτυχια. τι αλλο να κάνω;
filip123go Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα με ολοκαίνουριο pc.. Βρες και πέρνα τους driver της κάρτας μεσώ ιντερνέτ και βγάλε αυτούς που πέρασαν τα windows από μόνα τους..!
status Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα με ολοκαίνουριο pc..Βρες και πέρνα τους driver της κάρτας μεσώ ιντερνέτ και βγάλε αυτούς που πέρασαν τα windows από μόνα τους..! Ότι είπε ο Φίλιππος και επίσης: Έχω την Realtek PCI GBE Family Controller, κ απο τοτε που έκανα format κ εβαλα τα 7, δεν μου πάιρνει με τπτ ip. τι να κάνω? χρειαζομαι επιγόντως ιντερνετ για μια εργασια στην σχολη... Αν δώσεις καρφωτές ΙΡ, ίντερνετ έχεις; (χωρίς αυτόματη απόδοση δηλαδή)
dmkias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ότι είπε ο Φίλιππος και επίσης: Αν δώσεις καρφωτές ΙΡ, ίντερνετ έχεις; (χωρίς αυτόματη απόδοση δηλαδή) το έκανε ο τεχνικός μου, κ δν έπιανε πάλι... ---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:20 ---------- κατέβασα τους drivers απο το site, απεγκατεστησα τους παλιούς, έβαλα τους καινούργιους κ τίποτα. παίρνει κουλές ip...
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις άλλον υπολογιστή στο router σου; Μήπως και είναι εκεί το πρόβλημα...
dmkias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις άλλον υπολογιστή στο router σου; Μήπως και είναι εκεί το πρόβλημα... το ρουτερ ειναι μια χαρα, εχω δοκιμασει κ αλλο κ τιποτα παλι
dmkias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 μήπως υπάρχει κάποιο firewall ενεργό; δηλαδη?????
tempo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 στον υπολογιστή σου μήπως τρέχει κάποιο πρόγραμμα firewall?
dmkias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 στον υπολογιστή σου μήπως τρέχει κάποιο πρόγραμμα firewall? οχι δν εχω κατι τετοιο...
stefoss Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Κουλές ip? Δοκίμασε αυτό: control panel>network and internet>network and sharing center πάνω αριστερά "change adapter settings"> δεξί κλικ στο local area connection και στα properties θα δεις το tcp/ipv4, δεξί κλικ πάλι και σιγουρεψου ότι είναι τσεκαρισμένα τα obtain ip και dns automatically.
dmkias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Κουλές ip?Δοκίμασε αυτό: control panel>network and internet>network and sharing center πάνω αριστερά "change adapter settings"> δεξί κλικ στο local area connection και στα properties θα δεις το tcp/ipv4, δεξί κλικ πάλι και σιγουρεψου ότι είναι τσεκαρισμένα τα obtain ip και dns automatically. automatically ειναι, μολις το τσεκαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.