Προς το περιεχόμενο

Νέο CPU + Motherboard για απλή (?) χρηση.

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αποφασίστηκε για Athlon II x3 και καποιο am3 785G/880G motherboard εαν πουλησω τις 4x1GB DDR2 1000 που εχω τωρα ή καποιο am2+ 785G motherboard εαν δεν τις πουλησω.

Πειστηκα οτι ο τριπυρηνος εχει διαφορά ακομα και σε καθημερινη χρηση απο τον διπυρηνο.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χεχε.. έτσι :Ρ

X3 :-D

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Επίσης μπορεί να σταθείς τυχερός με τον Χ3 και να γίνει Χ4.. :-)

Δημοσ.

Αυτη που δειχνει εδω ο Λεωνιδας την συστηνω και εγω ,σκιζει.Την ειχα εγκαταστησει σε ενα PC μαθητη μου και τον ζηλευω.Πολυ καλη.

Δημοσ.
Asrock Socket AM2+ A790GXH/128M 64.70 €

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12716&cat=3

Αυτη που δειχνει εδω ο Λεωνιδας την συστηνω και εγω ,σκιζει.Την ειχα εγκαταστησει σε ενα PC μαθητη μου και τον ζηλευω.Πολυ καλη.

αν εννοεις την παραπανω, συμφωνω κι εγω, βεβαιως! δεν θα μπορουσα να κανω κι αλλιως...!

• Moderators
Δημοσ.

Παμε 99% για DDR3 + Am3 + athlon ii x3.

Για προτεινετε σετάκια ram/motherboard, και παλι κατα προτιμηση

1) eshop

2) πλαισιο

:-D

Ευχαριστω για τη μεχρι τωρα συμμετοχη!

• Moderators
Δημοσ.

Δε μου τη σπανε ρα, απλα δεν μπορεσα ποτέ να συννενοηθω για το πότε να τα φερουν :P

93 euro οι μνημες (εκτος crazy sunday), ε? Ouch, αυτο πονεσε.

Οι AM3 υποστηριζουν κανονικα 1600ρες;

Πωπω απο visionstudio ερχονται φθηνοτερα και καλυτερα. γκρρρ φερτε το αθήνα :P

---------- Προσθήκη 30-10-2010 στις 00:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 29-10-2010 στις 21:31 ----------

Λοιπον, τελευταίες δυο ερωτησεις!

1) Αυτη η μητρική δεν μου κανει; Τι χειροτερο εχει απο τις αλλες των 80-90 ευρω;

και 2)

Ο Athlon 445 εχει ιδιες πιθανοτητες ξεκλειδωματος με τον 450? Αν οχι, ο 450 αξιζει τα 11-12 παραπανω ευρω που ζηταει για 0,1Ghz;

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

1. Αν σε καλύπτουν τα χαρακτηριστικά της, τίποτα :Ρ

2. Έχε υπόψη σου πως και να ξεκλειδώσει ο τέταρτος πυρήνας ή/και η cache, δεν είναι σίγουρο ότι θα είσαι σταθερός.

• Moderators
Δημοσ.

1) Θελω ψηφιακη συνδεση, την εχει. Θελω onboard dxva vga, την εχει. Θελω 4 sata, τα εχει. Θελω solid state capacitors και acc, τα εχει. Θελω 1000ρι λαν, το εχει κι αυτο. Τα 2 σλοτ μνημης λιγοτερα δε με αφορουν, γιατι παω σε 2x2GB ddr3 σετακι. Αρα η μητρικη εκλεισε :-)

2) Yup, το ξερω. Ειπαμε πάω σε τριπυρηνο γιατι πειστηκα απο τα reviews που διαβασα οτι αξιζει και οτι υπαρχει διαφορα σε καθημερινη χρηση. Απλα μιλαμε για το "κατι παραπανω". Ισχυουν οι ιδιες ερωτησεις με πριν λοιπον.

Δημοσ.

1, η συγκεκριμενη 880G δεν εχει το νεο SB850 αλλα το προηγουμενο SB710. αυτη ειναι και η ουσιαστικη διαφορα της. γι'αυτο σου μιλησα για νεο chip πριν. αλλα οπως σου ειπαν, αμα σε καλυπτει δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!

και

2. ναι εχουν τις ιδιες πιθανοτητες και οχι δεν αξιζουν 11-12€ για 0,1ghz αφου μπορεις ανετα να το ανεβασεις κι εσυ μονος σου...!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...