Προς το περιεχόμενο

Νέο CPU + Motherboard για απλή (?) χρηση.

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κανενα multi-review με τα Χ2-Χ3 της AMD και τα "μικρά" Ε3400/E5700 κτλ της Intel υπάρχει αλήθεια, για να δουμε τι παιζει;

Νομιζω οτι 3,6Ghz ακομα και στα Αθλον 2, δεν αντιστοιχουν σε 3,6 της Ιντελ.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μόλις τωρα και εγώ αυτα θα σου πρότεινα :lol::lol:

Γενικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή προς amd μεριά.

offtopic

Να την παραγγείλω τωρα http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200004668 :lol::lol:

Χαχα

ποια θα παρεις αυτη της φωτογραφιας η αυτη που αντιστοιχει στο μοντελο ?

:P

• Moderators
Δημοσ.

ΜΜΜμμμ ενδιαφερον!

Θα εξεταστουν οι προτασεις και τα reviews το βραδυ!

Ωστοσο περιμενω και αλλες, καθως και αλλα reviews!

Δημοσ.
Φανη δυστυχως θελω απο αυτα τα καταστηματα γιατι εχω ελάχιστο χρονο λογω σχολης, πατάω σπιτι μονο βράδια και πολυ φοβαμαι οτι θα τα φερουν και θα λειπω...

Ντιναρα, δυστυχως και παλι εχω DDR2 μνημες και η ψυκτρα δεν μπαινει σε 1156. Να προσπαθησω να τα πουλησω? Μα χρειαζομαι το PC ψιλο-αμεσα!

Γιατι οχι καποιον Ε3400/Ε5700 και κλόκια στα 3,6Ghz οταν χρειαζομαι δυναμη; Οι καινουριοι 45nm τα πιανουν για πλάκα!

οι am2 μητρικες παιρνουν ddr2

και δεχονται ολους τους επεξεργαστες εκτος απο μερικες που δε δεχονται Phenom II X6

εγω εχω Phenom 9950 σε μητρικη am2 με ddr2

κατι τετοι θα σου βγει πολυ φτηνα σε κοστος ιδιαιτερα αν βρεις κανα μεταχειρισμενο κομματι απο εδω μεσα στις αγγελιες

• Moderators
Δημοσ.

Το γνωριζω οτι οι ΑΜ3 μπαινουν σε ΑΜ2, εγω στους 1156 αναφερθηκα. Σε ευχαριστω για την υπενθιμηση παντως. :-)

Πιο παλια θυμαμαι οι Athlon βγαινανε και σε low watt εκδοση. Τωρα δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο;

---------- Προσθήκη στις 23:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ----------

A, oρίστε! Τριπύρηνο με 45W TDP.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559583

Γιατι οχι αυτο?

• Moderators
Δημοσ.

Αφου 99% θα δουλευει idle, αρα θελω χαμηλη καταναλωση.

Αλλα οταν θελω πάουα, θελω πάουα, απλο δεν ειναι? :P

Ειδα reviews παντως, ο 445/450 Χ3 λεει. Και λεει ακομα και χωρις να ξεκλειδωσει!

Αλλα 95ρι TDP? Εδω το 65ρι μου ξυνιζε σε σχεση με το 45ρι που ειχε ο Athlon 90nm που αντικαθιστώ... :-(

Δημοσ.

Κοίτα κατι σε am3 με onboard καρτα γραφικων όπως λες, μετα θα σου πρότεινα κάποιον 3πυρινο η ακόμα και κάποιον φτηνό τετραπύρινο

Τέλος δεν υπάρχει λόγος να πας σε ddr2 οι τιμές με τις ddr3 είναι ίδιες.

Έχω μια mb am3 με onboard καρτα γραφικων, πεσισσότερες πληροφοριες με pm αν σε ενδιαφέρει:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...