Προς το περιεχόμενο

Νέο CPU + Motherboard για απλή (?) χρηση.

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα forum και μελη! :-D

Θέλω να αγοράσω ενα απλο σετακι mobo + cpu για την εξής χρηση:

1) Κατεβαστηρι. 24/7 ανοιχτο.

2) Ιντερνετ (και youtube full hd), msn.

3) Ταινιούλες.

4) Σπάνια κατι λιγο βαρυτερο, οπως μετατροπη τραγουδιων ή απλά πραγματακια σε Visual Studio / Autocad/ Dev C++.

Υπάρχουν ηδη 4GB DDR2 ram και ULTRA 120 extreme ψυκτρα με βασεις για socket 775 και AM2/3.

Τι σετακι προτείνετε γιαυτη τη χρηση;

Υποθετω οτι λογω DDR2 ram και ψυκτρας, δεν μου κανει AM3 socket ή 1156.

Θελω να διαθεσω οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα, αλλα πολυ αμφιβαλλω αν ενα motherboard των 40 ευρω μπορει να εχει 4 DDR2 slots για μνημες και να αντέξει 2-3 χρονια 24/7 online. Οριο τα 150-160 ευρω και για τα δυο.

Σας ευχαριστω!

PS: Προτιμήστε σετακια απο e-shop και δευτερευόντως πλαισιο.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Θα χρησιμοποιειται καθημερινα και για Internet.

Να μην πάω κάτι σε Intel φθηνό 45nm και δεδομένου υψηλου multi και καλης ψυξης να τον "βαζω" απλα και ευκολα στα 3,6-3,8Ghz οταν και εαν θελω "γκαζια";

Και εαν οχι, γιατι;

• Moderators
Δημοσ.

Οχι ατομ. Στεγνά. Θελω 4 σλοτ μνημης και να μπορω να ανοιξω 10 tabs σαν ανθρωπος.

Εχω μια 7600GS, αλλα θα προτιμουσα κατι με onboard. Ωστοσο προβληματιζομουν πού θα βρω s775 mobo με onboard vga που να βγαζει ψηφιακο σημα (DVI ή HDMI), να εχει 4 θεσεις για μνημες και να μπορει να κλοκαρει καπως οταν θα θελω γκαζια.

Αν πάω σε Intel πάντα ε.

Αλλα για να πάω σε AMD, θα πρεπει να με πεισετε πρωτα :P

Δημοσ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20553&cat=2

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16843&cat=3

Μόνο για απλή χρήση δεν το λες το παραπάνω βέβαια, με 4GB ram και καμια καλή vga, ειδικά αν ξεκλειδώσεις και τον τέταρτο πυρήνα.

Το VisionStudio μη σε φοβίζει, εγώ θα το προτιμούσα από τα 2 μεγάλα μπακάλικα.

Δημοσ.

μη πας σε ιντελ και δδρ2 εχει πεθανει πολλα χρονια αυτο το σοκετ

εκτος και αν ψαξεις μεταχειρισμενα

τοτε θα τα βρεις παμφτηνα

στο στοκ πλαισιου εχει απειρες τετοιες μητρικες

αλλιως παρε κατι καινουριο αμ2

• Moderators
Δημοσ.

Φανη δυστυχως θελω απο αυτα τα καταστηματα γιατι εχω ελάχιστο χρονο λογω σχολης, πατάω σπιτι μονο βράδια και πολυ φοβαμαι οτι θα τα φερουν και θα λειπω...

Ντιναρα, δυστυχως και παλι εχω DDR2 μνημες και η ψυκτρα δεν μπαινει σε 1156. Να προσπαθησω να τα πουλησω? Μα χρειαζομαι το PC ψιλο-αμεσα!

Γιατι οχι καποιον Ε3400/Ε5700 και κλόκια στα 3,6Ghz οταν χρειαζομαι δυναμη; Οι καινουριοι 45nm τα πιανουν για πλάκα!

Δημοσ.
Φανη δυστυχως θελω απο αυτα τα καταστηματα γιατι εχω ελάχιστο χρονο λογω σχολης, πατάω σπιτι μονο βράδια και πολυ φοβαμαι οτι θα τα φερουν και θα λειπω...

Και γι' αυτό το λόγο ενδέχεται να πάρεις κάτι υποδεέστερο;

Εγώ θα έβρισκα χρόνο πάντως, δεν ξέρω για 'σένα :Ρ

Εκτός κι αν βρούμε κάτι αξιόλογο από τα μπακάλικα.

Δημοσ.

Παρά πολύ λίγες επιλογές από το eshop και το πλασιο GeorgeMan μήπως μπορείς από το pc1;

• Moderators
Δημοσ.

Για να προσπαθήσουμε :P

Υπάρχει και η κάτωθι ερωτηση, υποψην:

Γιατι οχι καποιον Ε3400/Ε5700 και κλόκια στα 3,6Ghz οταν χρειαζομαι δυναμη; Οι καινουριοι 45nm τα πιανουν για πλάκα!

---------- Προσθήκη στις 21:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:29 ----------

Παρά πολύ λίγες επιλογές από το eshop και το πλασιο GeorgeMan μήπως μπορείς από το pc1;

Αν ειναι δυνατον απο αυτα τα 2.

αλλιως απο όπου να ναι, τι να κανουμε...;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...